byn kutluay merhaba sanırım birtek sen burdasın
günaydın uhdecim nasılsına.s.soğuk ama yinede güzel bir gün olması dileğiyle günaydın arkadaşlar zemuszemus
günaydın uhdecim nasılsına.s.
Şenizsağol canım iyiyim çok şükür işyerine geldim hemen kkya daldım kaydirigubbakcemile3:Saruboceq: çitosum :Saruboceq:
nasılsın çitos dünden beri
Şenizsağol canım iyiyim çok şükür işyerine geldim hemen kkya daldım kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm çalışıyormusun sendeCADIARZU
aa ne güzel demek sende kocikle çalışıyonevet canım çalışıyorum yönetici asistanım ,aslen konyalıyım ben ama diyarbakırda eşimle aynı yerde çalışıyoruz sositososito
aa ne güzel demek sende kocikle çalışıyon
bizde eşimle market işletiyoz cnmolumunekankayizsmile
bende uşakta yaşıyom hihoyyyt
5,5 yıllık evliyim ve kocamı deliler gibi seviyom:asigim:
aminnnn cnm çok sağol sizinkide bir ömür mutlulukla geçsin inşallah:Saruboceq:evet kocişimle çalışıyorum canım,
sizinkide güzelmiş Allah sevginizi artırsın canım Şeniza.s
aminnnn cnm çok sağol sizinkide bir ömür mutlulukla geçsin inşallah:Saruboceq:
resimdeki güzel yavrular kimin cnmCADIARZU
amin canım :Saruboceq: o cimcimeler benim yiğenlerim canım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemilebiz kalkıyoz amaaatşk ederim ... bende çok severim çocukları :) kimseler yok evet gerçi kış günündede uyunur valla sogukta kalkmak istemez insan zemuszemus
kaydirigubbakcemilebiz kalkıyoz amaaaburada dondurucu soğuk var eyvahedigeldismileellerim uyuştu soğuktan kar yağmadı ama kuru ayaz çok burdaboshayallersmile
:gitme:canım ilk hamileliğimde bilemedim korumadım kendimi o yüzden düştü ikincisi doğuma yakındı şekerim yükseldi o yüzden kaybettim oğlumu:çok üzgünüm:ve dktrum kesinlikle zayıflamam gerektiğini söyledi şimdide bayağı kilo verdim guclubacismilecanım geçmişi okudugum kadarıyla hamileliğin düşükle sonuçlanıyo galiba peki doktorlar ne diyolar buna üzücü bir durum Allah yardımcın olsun seninde
:gitme:canım ilk hamileliğimde bilemedim korumadım kendimi o yüzden düştü ikincisi doğuma yakındı şekerim yükseldi o yüzden kaybettim oğlumu:çok üzgünüm:ve dktrum kesinlikle zayıflamam gerektiğini söyledi şimdide bayağı kilo verdim guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?