2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

soğuk ama yinede güzel bir gün olması dileğiyle günaydın arkadaşlar zemuszemus

herkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
deryacım çok haklısın bu konuda ne yapalım buda bizim imtihanımız işte rabbim öyle insanlrı ıslah etsin masum meleklerine zulüm ediyorlar inşallah biz isteyen kullarınıda çok aratmadan göndersin:çok üzgünüm:

Şenizsağol canım iyiyim çok şükür işyerine geldim hemen kkya daldım kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm çalışıyormusun sendeCADIARZU

evet canım çalışıyorum yönetici asistanım ,aslen konyalıyım ben ama diyarbakırda eşimle aynı yerde çalışıyoruz sositososito

evet canım çalışıyorum yönetici asistanım ,aslen konyalıyım ben ama diyarbakırda eşimle aynı yerde çalışıyoruz sositososito
aa ne güzel demek sende kocikle çalışıyon
bizde eşimle market işletiyoz cnmolumunekankayizsmile
bende uşakta yaşıyom hihoyyyt
5,5 yıllık evliyim ve kocamı deliler gibi seviyom:asigim:

aa ne güzel demek sende kocikle çalışıyon
bizde eşimle market işletiyoz cnmolumunekankayizsmile
bende uşakta yaşıyom hihoyyyt
5,5 yıllık evliyim ve kocamı deliler gibi seviyom:asigim:

evet kocişimle çalışıyorum canım,
sizinkide güzelmiş Allah sevginizi artırsın canım Şeniza.s

birde bu güzel aileye hemen bebiş nasip etsinn :)

Son düzenleme:
evet kocişimle çalışıyorum canım,
sizinkide güzelmiş Allah sevginizi artırsın canım Şeniza.s
aminnnn cnm çok sağol sizinkide bir ömür mutlulukla geçsin inşallah:Saruboceq:
resimdeki güzel yavrular kimin cnmCADIARZU

amin canım :Saruboceq: o cimcimeler benim yiğenlerim canım opuyorumnanaktan
çok tatlılar maşallah bayılıyom çocuklara opuyorumnanaktanhele kız çocuklarını yiyesim geliyor valladelikafaduldenbugün topikte kimse yok yine heyyy millet kalkın artık öğlen oldu guclubacismile

tşk ederim ... bende çok severim çocukları :) kimseler yok evet gerçi kış günündede uyunur valla sogukta kalkmak istemez insan zemuszemus

tşk ederim ... bende çok severim çocukları :) kimseler yok evet gerçi kış günündede uyunur valla sogukta kalkmak istemez insan zemuszemus
kaydirigubbakcemilebiz kalkıyoz amaaaburada dondurucu soğuk var eyvahedigeldismileellerim uyuştu soğuktan kar yağmadı ama kuru ayaz çok burdaboshayallersmile

kaydirigubbakcemilebiz kalkıyoz amaaaburada dondurucu soğuk var eyvahedigeldismileellerim uyuştu soğuktan kar yağmadı ama kuru ayaz çok burdaboshayallersmile

haklısın biz kalkıyoruz ama çalışıyoruz ondan dolayı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2 valla dün burda biraz yağdı kar bugün kuru ayaz felaket soguk burasıda süprizzzzz

canım geçmişi okudugum kadarıyla hamileliğin düşükle sonuçlanıyo galiba peki doktorlar ne diyolar buna üzücü bir durum Allah yardımcın olsun seninde

canım geçmişi okudugum kadarıyla hamileliğin düşükle sonuçlanıyo galiba peki doktorlar ne diyolar buna üzücü bir durum Allah yardımcın olsun seninde
:gitme:canım ilk hamileliğimde bilemedim korumadım kendimi o yüzden düştü ikincisi doğuma yakındı şekerim yükseldi o yüzden kaybettim oğlumu:çok üzgünüm:ve dktrum kesinlikle zayıflamam gerektiğini söyledi şimdide bayağı kilo verdim guclubacismile

üzülme canım bundada vardır bir hayır, inş. en kısa zamanda kavuşursun bebeğine :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…