2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

hepiniz inşallah aynı anda kalırsınız kızlar
amin cnm çok sağol:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin enkacım a.s.
canım morelini bozma burda nice kişiler hamile kaldı en ummadık anda seninde meleğin gelicek inşallah umudunu kaybetme :teselli:

Canım kendini suçlama kısmet değilmiş sağlık olsun elbet olucak hepimiz alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza

kızlar hepinize tesekkür ederim destiğinizden dolayı allahıma sıgınıyorum bi gün tekrar yasarım umarım aynı sevinci:Saruboceq:

canım benim inşallah duaların kabul olur temiz kalbinlede bizde meleklerimize en yakın zamanda kavusuruzopuyorumnanaktanŞeniz

kızlar biraz önce misafir geldi ondan aniden cıktımm kusura bakmayın tamammı:kedi:

bende polikistik over var klomen kullandım 50 mm kist oldu şimdi dogum kontrol kullanıyorum.ocakkta aşılama yapacagım

Slm kızlar benide alın aranıza bende 4 senelik ewliyim hiç hamile kalamdım pcos nedeniyle ama artık 2010 da hamiş kalmak istiyorum birbirimize dua edelim lütfen....

merhaba bende aranıza katılıyorum,2010da hamile kalmayı istiyorum artık.3 senelik evliyim. Zamanı geldi. Allah inşallah hepimize sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. Mutlu haberlerimizi burada birbirimizle paylaşırız umarım arkadaşlar. Birbirimizden destek almak,paylaşmak hepimize iyi gelir. opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm gelmiş gelmiş zamanı hep beraber hamiş olucaz kararlıyız :CüvCüv:

bende polikistik over var klomen kullandım 50 mm kist oldu şimdi dogum kontrol kullanıyorum.ocakkta aşılama yapacagım

benide yazın lütfen
merhaba sudenur aramıza hoşgeldin cnma.s.burda inşallah tedavilerimizi ve sonuçları paylaşıcaz inşallah isteyen herkes 2010 hamile olrak girer seni yazarız cnm merak etme yerimseniben

herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere
opuyorumnanaktangörüşürüz kumsalcımvereliniortak

Slm kızlar benide alın aranıza bende 4 senelik ewliyim hiç hamile kalamdım pcos nedeniyle ama artık 2010 da hamiş kalmak istiyorum birbirimize dua edelim lütfen....
slm çakıltaşı hoşgeldin cnma.s.burda umutlarla ve dualarla birbirimize destek olucaz inşallah cnm:Saruboceq:

slm gripin sende aramıza hoşgeldin cnma.s.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:

Giriş tarihi: Dec 2008
Blog Yazıları: 7

serdarım melek oldu artık(
Mesaj Linki

senağlamaoğlum yok artık doğmasına 10 gün kalmıştı rabbim onu benden aldı bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasınsenağlamaşuan ayakta zor duruyorum daha öncede bebek düşürmüştüm ama o küçüktü bu kadar acımamıştı içim serdarımın herşeysi hazırdı doğmasını dört gözle bekliyorduk babasıyla ama yok yok bütün dünyamız yıkıldı 1,5 sene bekledik bebeğimiz olsun diye rabbim mucize gibi gönderdi oğlumuzu ve ona kavuşamadan sessizce aldı aramızdan veren o alan o takdir ilahi içimdeki kor ne zaman söner bilmiyorum allahım bana dayanma gücü ver sabır versenağlamaoğlumun odası şuan kilitli giremiyorum oraya ...
geçen hafta perşembe gün görmüştüm onu enson ultrasonda gayet sağlıklıydı babasıyla el salladık oğlumuza hadi aslan oğlum seni bekliyoruz çabuk gel diye aslında bilmeden veda etmişiz onamafoldumben
benim hamileliğimin ilk 6 ayı riskli geçti düşme tehlikesi var dedi doktr dikkatli davranmalısın diye çok dikkatli olduk hiç ihmalkar davranmadım hep kontrolüme düzenli gittim gözümden sakındım oğlumu ama kavuşmak nasip değilmiş..
ölüm sebebi şeker yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesiymiş bebeğime kan ve oksijen geçişi azalmış ve minicik kalbi durmuşsenağlamason günlerde çok stresliydim şekerim yükselmiş zaten hep yüksekti şuan hep kendimi suçluyorum evhamlı olmasaydım belki yavrum ölmüycekti ...
ama keşkeler geri getirmiyor malesef....

kaydirigubbakcemile3iklim sobeee yakaladım seniikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm naber Şeniz

davet ettin saol cnm bi bakıyım dedim hayırlı olsun yeni umutlar doğsun sayende dilerim cnm
sağol bitanem beni kırmadın için geldiğin içinopuyorumnanaktanŞeniz
inşallah cnm bu topiğimizdede bol bol bebişlerimizin haberlerini yazarız inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…