aminn canım ne yapalım kaderin önüne geçilmiyor allahım hayırlısını versin:Saruboceq:üzülme canım bundada vardır bir hayır, inş. en kısa zamanda kavuşursun bebeğine :Saruboceq:
tünaydın canım hoşgeldin:lepi:Yeni kalktım o yüzden günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:
uşaktayım cnm buranın kuru ayazı meşhurdureyvahedigeldismileCitosum balım sen nerde oturuyonda kuru ayaz var ayrıca kilo vermen nasıl gıdıyo yürüyüşe devam mı bu sogukta mrb uhde guclubacismile
ben toptancılar geldi çıkmak zorunda kaldımbenneyaptımkiKızlar nereye kayboldunuzzz
aklinialirimsmileafiyet olsun uhdecim bende birazdan çıkcem yemeğekızlar ben öğle yemeğine çıkıyorum dönünce görüşürüz hoşçakalın güzel muhabbetler herkese opuyorumnanaktan
Şenizcanım hoşgeldin gördüm resmini göbüşünde çıkmış çok tatlı olmuşun oğluşunu yirim ben seninnçitosumm ben iyiyim canım bebiş de iyi resim koydum bakabilrsin özel albüm yaptımda bebeğim erkek teyzesi oğluşum olacak bi tane hayırlısıyla sen nasılsın çalışmalar nası gidiyor özledim seni gızz vildoşta kapsama alanı dısında hayırdır inş kavgamı ettiniz neyittiiniz gız
Şenizcanım hoşgeldin gördüm resmini göbüşünde çıkmış çok tatlı olmuşun oğluşunu yirim ben seninnŞeniz
bende seni özledim canikom opuyorumnanaktan
vildoşu bilmiyom cnm konuşmuyoz yine küsüştük başka bi formun adını reklam yapmaktan banlanmış öyle duydum:1closedeyes:benle alakası yok yani :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3yok kıss niye kızayım sana benim kimseyle zorum yok anacım meyva veren ağaç taşların misali yok bu olmadı çok naz aşık usandırır misali bizimkisi :hulya:usandık birbirimizden yolları ayırdık o kadar aklinialirimsmileöbür meseleye gelince niye banlandını kazenden öğrendim sadece reklam amaçlı yazı yazmış nereye yazdıysa onuda bilmiyom 1 ay yokmuş sitede:sm_confused:teşekkür ederim canım o senin güzelliğinn anlamıştım zateee küstüğünüzü neyse burnumu sokmayım ben nası olsa beni ilgilendirmez demi senin yüzünden olmamış ne reklamı yapmış onuda merak ettim senide özledim vildoşumudaa neyse çok uzattım bilmeden yanlış fikir vermiş olmuş olmayım ben yani sizinle aram bozulmasın en iyisimi susayım benn eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3yok kıss niye kızayım sana benim kimseyle zorum yok anacım meyva veren ağaç taşların misali yok bu olmadı çok naz aşık usandırır misali bizimkisi :hulya:usandık birbirimizden yolları ayırdık o kadar aklinialirimsmileöbür meseleye gelince niye banlandını kazenden öğrendim sadece reklam amaçlı yazı yazmış nereye yazdıysa onuda bilmiyom 1 ay yokmuş sitede:sm_confused:
yok canım sana niye kızacak derdi benim onun alsanaalsanasmileneyse canikom bende yemeğe çıkıyom bende öptüm seni byyŞenizanladım canım inş tekrar biraraya gelirsinizz bir ayda çok uzun süre eminim oda merak ediyodur ama misafir olarak girer inş banada kızmasın :) ben masumum yanee canım ben çıkıyorum öptüm seni allaha emanet ol görüşürüzz yine
afiyet olsun cnm bende şimdi çıkıyom gelince görüşürüz nöbet sırası sendekaydirigubbakcemile3yemeğimi yedim biraz dinlendim ve aranıza döndüm...tşk ederim citos sanada afiyet olsun, tşk. ederim ysm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?