uhde burdamısın canım selam nasılsın çıkacaksin galiba
kızlar dün doktorun öyle ilgisiz ve şuğursuzca konuşması üzerine bir doktordan randevu aldım tüüp bebek merkezi yeditepe üniversitesinde. yarın 11de oraya gidicez. eşim göztepe ssk üroloji ve kadın doğumdan da bana randevu aldı. sabah ben kadın doğuma görncem ; 11 de tüp bebek merkezine ; 2.30 da üroloğa görüncek eşim.. doktor doktor gezcez yani.... kendi doktorumu aradım ona anlattım durumu ve 1 ay sonra gel diyen doktorun yorumunu söyledim . 1 ay ne demekmiş öyle yaa başkasına gidin dedi. ilaçla hareketsiz sperm sayısı arttırılmaz mı çözüm tüp bebek mi mikroenjeksiyonmu dedim. hareketsiz sayısı bu kadar yoğunsa ilaç tedavisi işe yaramaz. tüp bebek ve mikroenjeksiyon ayrılmıyor tüp bebek diye geçer herkees öyle bildiği için dedi. büyük olasılıkla öyle diceklerdir. eşin de bir üroloğa görünsün gelin bana 5 dk gösterin sonuçlarınızı ben sizi tüp bebek konusunda uzman bir doktora göndereyim dedi.
iş ilaçla klomenle falan olmuyor anlaşılan... tüplü yada mikrolu bebek denicez ama ben asıl orda umutsuzum . sanki o yöntemle olması daha düşük gibi geliyor bana..sanki klomen daha kuvvetli bir yol gibi ....
başka bir topikte bir arkadaş var tüp bebek merkezindeki doktorun bilgilerini o verdi . aradım randevu aldım. kendisi de tüp bebek için gitmişti testler vs yaptılar. adet olma günün bekliyorlardı . doktor gün vermek için aradığında hamileyim dedi kaldı..tüp derken ALLAH VERDİ..
şimdi bana öyle şeyler söyledi ki sabah moralimi ( -) yaptı.... bana orası pahalı bir yer biz gittiğimizde tek seferde 2000 tl sadece testler için verdik. sen çok ayakların havadasın. ayakların biraz yere değsin. çok pozitif bakıyorsun herşeye. bu kadar kolay değil . sen bu sonuçlarla nasıl gidip test yaptın ki ; hamile olma şansın çok düşük. sorun var sizde ... elinizdeki testler ne ki daha bir ton test isteyecek sizden . bunlarla bi sonuç alamazsınız . o testler sadece o hastanede yapılıyor ...vsvsvs öyle şeyler söyleyip moralimi acayip bozdu.... sen çok umutlu bakıyorsun rehavete kapıldın kaybedecek zamanın yok . gibi şeyler söyledi. acayip gerildim ve moralim bozuldu. neden bana güc vermiyorsun dedim . bak diğer kızlar nasıl moral veriyor bu defa olmadıysa bir dahakine olur umudunu tuketme diyorlar... tek spermle hamile kalanlar var deyip moral veriyorlar senneden elimi tutmuyorsun moral vermiyorsun dedim . onlar öyle dicek tabi ne diyebilirlerki . diye konuşuyor...biz bu arkadaşla ailece görüştü k bir de kk da tanışıp.....
sabah o nedenle girmedim moralim bozuk diye....
böyle işteee benden haberler..şimdi tüp bebek merkezi ve fiyatları vs araştırıcam ...sevgiler.
İnş cnm benim saol allahım herkese nasip etsın :Saruboceq:
kızlar dün doktorun öyle ilgisiz ve şuğursuzca konuşması üzerine bir doktordan randevu aldım tüüp bebek merkezi yeditepe üniversitesinde. yarın 11de oraya gidicez. eşim göztepe ssk üroloji ve kadın doğumdan da bana randevu aldı. sabah ben kadın doğuma görncem ; 11 de tüp bebek merkezine ; 2.30 da üroloğa görüncek eşim.. doktor doktor gezcez yani.... kendi doktorumu aradım ona anlattım durumu ve 1 ay sonra gel diyen doktorun yorumunu söyledim . 1 ay ne demekmiş öyle yaa başkasına gidin dedi. ilaçla hareketsiz sperm sayısı arttırılmaz mı çözüm tüp bebek mi mikroenjeksiyonmu dedim. hareketsiz sayısı bu kadar yoğunsa ilaç tedavisi işe yaramaz. tüp bebek ve mikroenjeksiyon ayrılmıyor tüp bebek diye geçer herkees öyle bildiği için dedi. büyük olasılıkla öyle diceklerdir. eşin de bir üroloğa görünsün gelin bana 5 dk gösterin sonuçlarınızı ben sizi tüp bebek konusunda uzman bir doktora göndereyim dedi.
iş ilaçla klomenle falan olmuyor anlaşılan... tüplü yada mikrolu bebek denicez ama ben asıl orda umutsuzum . sanki o yöntemle olması daha düşük gibi geliyor bana..sanki klomen daha kuvvetli bir yol gibi ....
başka bir topikte bir arkadaş var tüp bebek merkezindeki doktorun bilgilerini o verdi . aradım randevu aldım. kendisi de tüp bebek için gitmişti testler vs yaptılar. adet olma günün bekliyorlardı . doktor gün vermek için aradığında hamileyim dedi kaldı..tüp derken ALLAH VERDİ..
şimdi bana öyle şeyler söyledi ki sabah moralimi ( -) yaptı.... bana orası pahalı bir yer biz gittiğimizde tek seferde 2000 tl sadece testler için verdik. sen çok ayakların havadasın. ayakların biraz yere değsin. çok pozitif bakıyorsun herşeye. bu kadar kolay değil . sen bu sonuçlarla nasıl gidip test yaptın ki ; hamile olma şansın çok düşük. sorun var sizde ... elinizdeki testler ne ki daha bir ton test isteyecek sizden . bunlarla bi sonuç alamazsınız . o testler sadece o hastanede yapılıyor ...vsvsvs öyle şeyler söyleyip moralimi acayip bozdu.... sen çok umutlu bakıyorsun rehavete kapıldın kaybedecek zamanın yok . gibi şeyler söyledi. acayip gerildim ve moralim bozuldu. neden bana güc vermiyorsun dedim . bak diğer kızlar nasıl moral veriyor bu defa olmadıysa bir dahakine olur umudunu tuketme diyorlar... tek spermle hamile kalanlar var deyip moral veriyorlar senneden elimi tutmuyorsun moral vermiyorsun dedim . onlar öyle dicek tabi ne diyebilirlerki . diye konuşuyor...biz bu arkadaşla ailece görüştü k bir de kk da tanışıp.....
böyle işteee benden haberler..şimdi tüp bebek merkezi ve fiyatları vs araştırıcam ...sevgiler.
deryaberil öncelikle kesinlikle motivasyonunu bocazak tüm kötü niyetli sözlere tıka kulaklarını ister arkadasın olsun bu ister doktorun
hepimiz daha yolun çok basında sayılırız bize gerekli olan enerjiyi şimdiden tüketirsek nasıl yürüyeceğiz o uzun yolu
hemen panikleme düşürme omuzlarını sakın sakın
senin şanssızlıgın hep mi kötü doktorlardan bacım
bir umut diye tutuncak dal aradıkca hep daha kötü haberlerle daha bi umutsuzlukla geliyorsun üzülüyoruz
öncelikle kimse kesin yüzdeyüz dogru degıl bu gercegi unutma
o yüzden bikaç dengesiz doktora denk geldin diye hemen en olmazı da düşünme
o geçmişini unutup yüzüne sövercesine gercegı haykırma iyiliğini yaptıgını sanan arkadasın hakkında yoruma bile lüzum görmuyorum dogrusu
seni anlamayanlardan uzak dur moralini yüksek tut
ama çıktıgımız bu zorlu yolun dikenlerine de hazırlan biyandan
daha yeni başladık meleklerimize yürümeye daha ne taşlar cıkacak belki önümüze
şimdiden yorgun düşmeyelim olur mu canım benim ya nasip de tevekkül et ve inan
elbet bizie de gelecek o müjdeli mutlu günler
Ediyorum cnm benim elbet bi gün olacakkkkkkkkk :CüvCüv:
cnm ben yemek hazırlayım cıkıyorum konusuruz yıne yerimseniben
layla _78 rabbim dualarını kabul etsin inşallah arkadaşım:Saruboceq:
ya kızlar lütfen benden esirgemeyin dualarınızı adetim 2 gün geçti ve ben heyecanlıyım
iyi akşamlar arkadaşlar
canım benim sen ümidini hiç kaybetme neyin ne olacagını Allahtan başka kimse bilemez sen tüp bebek merkezini, doktorları falan araştır eşinle birlikte illaki o arkadaşının dediği tüp bebek merkezi olmak zorunda değil galiba mutlaka uygun olan bir yer vardır. Hem o arkadaşında sanırım bebeği olunca zamanında nasıl mücadele ettiğini unutmuş inanki benimde moralim bozuldu bizler buraya birbirimize destek olmak için toplanıyoruz ama bazı kişilerinde moralimizi bozmalarına izin vermeyelim..
sen ümidini kaybetme neler neler görüyoruz çevremizden hiç olmayacak derken bakıyosun bebiş geliyor, umutsuzluğa düştüğün an mücadeleden vazgeçmişin demektir..
lütfen umutlarını bir kişi öyle dedi diye yok etme saçmalamış o arkadaşın....
kızlar ben geldim doktordan kivimi
gördüm teyzeleri büyümüş birazcık 27.9 mm olmuş doktor normal gebelık dedi keseyi görduk yıne bebeği haftaya görücem inş
saol canım yok eşim beim motivasyonumu sağlıyor... benim bebişim çok iyi bir anne olcak diyor.. tutacak bir gün tutacak... sayımız düşük ama 1 spermle hamilekalanları duyduk...umudumu yitirmicem...dengesizleri de islicem hayatımdan...hepinize teşekkür ederim...deryaberil öncelikle kesinlikle motivasyonunu bocazak tüm kötü niyetli sözlere tıka kulaklarını ister arkadasın olsun bu ister doktorun
hepimiz daha yolun çok basında sayılırız bize gerekli olan enerjiyi şimdiden tüketirsek nasıl yürüyeceğiz o uzun yolu
hemen panikleme düşürme omuzlarını sakın sakın
senin şanssızlıgın hep mi kötü doktorlardan bacım
bir umut diye tutuncak dal aradıkca hep daha kötü haberlerle daha bi umutsuzlukla geliyorsun üzülüyoruz
öncelikle kimse kesin yüzdeyüz dogru degıl bu gercegi unutma
o yüzden bikaç dengesiz doktora denk geldin diye hemen en olmazı da düşünme
o geçmişini unutup yüzüne sövercesine gercegı haykırma iyiliğini yaptıgını sanan arkadasın hakkında yoruma bile lüzum görmuyorum dogrusu
seni anlamayanlardan uzak dur moralini yüksek tut
ama çıktıgımız bu zorlu yolun dikenlerine de hazırlan biyandan
daha yeni başladık meleklerimize yürümeye daha ne taşlar cıkacak belki önümüze
şimdiden yorgun düşmeyelim olur mu canım benim ya nasip de tevekkül et ve inan
elbet bizie de gelecek o müjdeli mutlu günler
saol canımmmmmmmmmSana katılıyorum cnm
canım benim bi kere o nasıl hıpokrat yemını etmıs sana tıpta neye care bulunmuyorki buna bulunmasın bir.ikincisi o nasıl doktor öyle moral en buyuk kaynagın senişn ayrıca tüp bebekde başarılı olan arkadaslarım var hem sskda karsılıo bır kızmını bence önce üniversite hastanelerini arastır en iyisi üniv hastanelerı.ankara osla sana surasıu derdım...sakın moralını asla bozma benim arkadasımın eşi varikoselmi ne öle bişidi düşün ve tek yumurtayla hamıle kaldı...
sakın niyetınden vazgecme ve pozitif düşün.hemen moralini bozma o saçmalamış sen bir üniv hastanesı arastır onlar tamamen arastırmaya yönelilkdir tüp bebekde özel olcak diye bi kural yok hem bütün tüp bebek merkezlerı ssk desteklıo referans alabılecegın merkezlere bak yada arkadaslsrın varsa onları arastır......
sevgiyle kal dualrım seninle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?