şekerim regl olurken enfeksiyon kapma olasığı yüksek o yüzden burdakiler bakmıyor temizlen öyle gel diyolarhım kan alıyolar
yukarda yazılanlardan bahsediyorum adet olduğun zaman alttan bakıyolarmış :bbo:
ondan sordum :kedi:
:roflol::roflol:allah seni ne etsin kız ben o anlamda dimedim :roflol::roflol:gunaydın maralcım opuyorumnanaktan
:lepi: :roflol:
kocam okumasın burayı :tomato:
başımın etini yedi kaç gündür
ya bende neden regl iken bakarlar onu anlamaya çalışıyodumşekerim regl olurken enfeksiyon kapma olasığı yüksek o yüzden burdakiler bakmıyor temizlen öyle gel diyolar
:roflol::roflol:allah seni ne etsin kız ben o anlamda dimedim :roflol::roflol:
çok ilgileniyor tek tek anlatıyor kaç dktra gittik bazısı yüzüne bile bakmıyor suratsızın teki oluyor:1closedeyes::mymeka:
bazısı paracı oluyor anacım:mymeka:ya bende neden regl iken bakarlar onu anlamaya çalışıyodum
:roflol: :roflol: :roflol:
yüzüme bakmayanın kafasını kırarım mirmirmirmir
gözümün içine baka baka anlatıcak -tatlicadiarzu- :roflol:
günaydın valecim hga.s.GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KIZLARRRRRRRRRRRmirmirmirmir
bazısı paracı oluyor anacım:mymeka:
sürekli verirsen iyi :dilcikar:vermedinmi ilgilenmiyolar :mymeka:
sanki para basıyoz biz cımbızla laf çekiyoz ağızlarından:umursamaz:
günaydın bebiskom hoşgeldin a.s.buyur buyur cnm tabi ne demekbuyrunnnnnnnnngünaydin hanimlar misafir kabul ediyormusunuz
günaydın valecim hga.s.
ne o kız uykun kanmamış gibi halin var gece beşikmi salladın hıı:jeyyar:
günaydin hanimlar misafir kabul ediyormusunuz
bencede canım ben düşük yaptıgımda dr yüzüme bile bakmadı sırf acilden giriş yaptık beyefendini ögle tatili muayanesine gitmedik diye bana düşük yapmıssın diyip ilaç yazıp gönderdi ben bebegimi evde dr 3 gün sonra düşürdüm salak sekreteri bide soruy bekarmısınız siz diye soruyo deli oldum ben aglamaktan harab olmusum onun derdine bak neyse herseyde vardır bi hayır
günaydınn laelaelaelaelaeGÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KIZLARRRRRRRRRRRmirmirmirmir
ben hiç karsılaşmadım öyle drlarla kafamçokkarıştıbazısı paracı oluyor anacım:mymeka:
sürekli verirsen iyi :dilcikar:vermedinmi ilgilenmiyolar :mymeka:
sanki para basıyoz biz cımbızla laf çekiyoz ağızlarından:umursamaz:
buyrunnnnnnnnngünaydin hanimlar misafir kabul ediyormusunuz
bencede canım ben düşük yaptıgımda dr yüzüme bile bakmadı sırf acilden giriş yaptık beyefendini ögle tatili muayanesine gitmedik diye bana düşük yapmıssın diyip ilaç yazıp gönderdi ben bebegimi evde dr baktıktan 3 gün sonra düşürdüm salak sekreteri bide soruy bekarmısınız siz diye soruyo deli oldum ben aglamaktan harab olmusum onun derdine bak neyse herseyde vardır bi hayır
kız ortalıkta salgın var adamcaz ne yapsın yazık sana nazlanmış iştekaydirigubbakcemile3heeeeeeee ya benim koca bebegem var ya bi tane gene hasta olmus öldüm bittim deyip durdu:mymeka:kafamçokkarışt kız bugünlerde hiç halim yok:bbo:
günaydın hosgeldin canım aramıza:teselli:
klava:seninkide tam dayaklıkmış yani töbe töbe bide bekarmısın diyo bekar olunca dahamı farklı oluyormuş CADIARZU:mymeka:
hosbuldum Şeniz. oncelikle kendimi ifade edim benmirmirmirmir
2 yıldır evliyim 2 dusuk yaptim ve allah nasip ederse 2010 yilinin bana sevimli saglikli bi bebek getirmeseni cooooookkkk istiyorum
günaydınn laelaelaelaelae
ben hiç karsılaşmadım öyle drlarla kafamçokkarıştı
ssk ya da gittim özele de gittim hep ilgililerdi benim şanssıma :kedi:
buyrunnnnnnnnn
akannehir
kız ortalıkta salgın var adamcaz ne yapsın yazık sana nazlanmış iştekaydirigubbakcemile3
niye halsizsin cnm çokmu yoruyon kendini iş yapıcam diye:teselli:
tanıdıma memnun oldum cnm vereliniortakdüşüklerin neden oldu cnm rahatsızlığın falanmı var CADIARZUhosbuldum Şeniz. oncelikle kendimi ifade edim benmirmirmirmir
2 yıldır evliyim 2 dusuk yaptim ve allah nasip ederse 2010 yilinin bana sevimli saglikli bi bebek getirmeseni cooooookkkk istiyorum
bizim burası küçük yer cnm doktrda elin parmağı geçmiycek kadar az talep fazla olunca müşteri seçiyor :umursamaz:sürekli mangır veren makbul burdagünaydınn laelaelaelaelae
ben hiç karsılaşmadım öyle drlarla kafamçokkarıştı
ssk ya da gittim özele de gittim hep ilgililerdi benim şanssıma :kedi:
buyrunnnnnnnnn
akannehir
tanıdıma memnun oldum cnm vereliniortakdüşüklerin neden oldu cnm rahatsızlığın falanmı var CADIARZU
inşallah 2010 hepimize bebişlerimizi getirir cnm
bizim burası küçük yer cnm doktrda elin parmağı geçmiycek kadar az talep fazla olunca müşteri seçiyor :umursamaz:sürekli mangır veren makbul burda
benim arkadaşın bi akrabası vardı kadıncaz sürekli hamile kalıyor fakat 3 ay dolmadan düşürüyordu bebişlerini 4 kere düşük yaşadı hiçte demiyorki dkru olucak şahıs acep bu düşüklerin sebebi nedir ilaç yazıp yolluyormuş en sonunda tak etmiş izmire gitmişler meğerki kadıncazın rahminde sorun varmış ameliyat etmişler şimdi dünya tatlısı oğlu var şutarafagitti
günaydın kıslarr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?