2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

hım kan alıyolar
yukarda yazılanlardan bahsediyorum adet olduğun zaman alttan bakıyolarmış :bbo:
ondan sordum :kedi:
şekerim regl olurken enfeksiyon kapma olasığı yüksek o yüzden burdakiler bakmıyor temizlen öyle gel diyolar

gunaydın maralcım opuyorumnanaktan

:lepi: :roflol:
kocam okumasın burayı :tomato:
başımın etini yedi kaç gündür
:roflol::roflol:allah seni ne etsin kız ben o anlamda dimedim :roflol::roflol:
çok ilgileniyor tek tek anlatıyor kaç dktra gittik bazısı yüzüne bile bakmıyor suratsızın teki oluyor:1closedeyes::mymeka:

şekerim regl olurken enfeksiyon kapma olasığı yüksek o yüzden burdakiler bakmıyor temizlen öyle gel diyolar
ya bende neden regl iken bakarlar onu anlamaya çalışıyodum
:roflol::roflol:allah seni ne etsin kız ben o anlamda dimedim :roflol::roflol:
çok ilgileniyor tek tek anlatıyor kaç dktra gittik bazısı yüzüne bile bakmıyor suratsızın teki oluyor:1closedeyes::mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol:
yüzüme bakmayanın kafasını kırarım mirmirmirmir
gözümün içine baka baka anlatıcak -tatlicadiarzu- :roflol:

ya bende neden regl iken bakarlar onu anlamaya çalışıyodum

:roflol: :roflol: :roflol:
yüzüme bakmayanın kafasını kırarım mirmirmirmir
gözümün içine baka baka anlatıcak -tatlicadiarzu- :roflol:
bazısı paracı oluyor anacım:mymeka:
sürekli verirsen iyi :dilcikar:vermedinmi ilgilenmiyolar :mymeka:
sanki para basıyoz biz cımbızla laf çekiyoz ağızlarından:umursamaz:

bencede canım ben düşük yaptıgımda dr yüzüme bile bakmadı sırf acilden giriş yaptık beyefendini ögle tatili muayanesine gitmedik diye bana düşük yapmıssın diyip ilaç yazıp gönderdi ben bebegimi evde dr baktıktan 3 gün sonra düşürdüm salak sekreteri bide soruy bekarmısınız siz diye soruyo deli oldum ben aglamaktan harab olmusum onun derdine bak neyse herseyde vardır bi hayır

Son düzenleme:
günaydın valecim hga.s.
ne o kız uykun kanmamış gibi halin var gece beşikmi salladın hıı:jeyyar:

heeeeeeee ya benim koca bebegem var ya bi tane gene hasta olmus öldüm bittim deyip durdu:mymeka:k kız bugünlerde hiç halim yok:bbo:

günaydin hanimlar misafir kabul ediyormusunuz

günaydın hosgeldin canım aramıza:teselli:

Son düzenleme:
klava:seninkide tam dayaklıkmış yani töbe töbe bide bekarmısın diyo bekar olunca dahamı farklı oluyormuş CADIARZU:mymeka:

hosbuldum Şeniz. oncelikle kendimi ifade edim benmirmirmirmir

2 yıldır evliyim 2 dusuk yaptim ve allah nasip ederse 2010 yilinin bana sevimli saglikli bi bebek getirmeseni cooooookkkk istiyorum

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KIZLARRRRRRRRRRRmirmirmirmir
günaydınn laelaelaelaelae
ben hiç karsılaşmadım öyle drlarla kafamçokkarıştı
ssk ya da gittim özele de gittim hep ilgililerdi benim şanssıma :kedi:
günaydin hanimlar misafir kabul ediyormusunuz
buyrunnnnnnnnn

akannehir

heeeeeeee ya benim koca bebegem var ya bi tane gene hasta olmus öldüm bittim deyip durdu:mymeka:kafamçokkarışt kız bugünlerde hiç halim yok:bbo:

günaydın hosgeldin canım aramıza:teselli:
kız ortalıkta salgın var adamcaz ne yapsın yazık sana nazlanmış iştekaydirigubbakcemile3
niye halsizsin cnm çokmu yoruyon kendini iş yapıcam diye:teselli:

klava:seninkide tam dayaklıkmış yani töbe töbe bide bekarmısın diyo bekar olunca dahamı farklı oluyormuş CADIARZU:mymeka:

yok ben aglayarak hamileyim dr görmem lazım acil deyince salak bekar oldugumu zannetti sanu-ırım amaaaaaaaaaaaaaan simdi ona gtimek isteyen herkese karalıyom bana böyle yaptı diye kac kişiyi cevirdim gitmedi daha beter olsun inşalla bu devlet hastanesini hiç sevmiyom zaten nefret ediyom insana it gibi davranıyolarkötükedihüso

2 yıldır evliyim 2 dusuk yaptim ve allah nasip ederse 2010 yilinin bana sevimli saglikli bi bebek getirmeseni cooooookkkk istiyorum

canım gecmiş olsun bende 1 düşük yaptım seninkini düşme sebebi ne biliniyomu :uhm::1hug:allah gönlüne göre versin inşallahhhhhh

buyrunnnnnnnnn

akannehir

günaydııııııııııııııııın kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kız ortalıkta salgın var adamcaz ne yapsın yazık sana nazlanmış iştekaydirigubbakcemile3
niye halsizsin cnm çokmu yoruyon kendini iş yapıcam diye:teselli:

ayyyyy hiç bitmiyo gribi nazı tuzu allah bana yardım etsin canım yormuyom aslında sürekli basım agrıyo aslında bugünlerde hiç keyfim yok bu bebek işine kafayı takmaya basladım yine:sinifsinif:

tanıdıma memnun oldum cnm vereliniortakdüşüklerin neden oldu cnm rahatsızlığın falanmı var CADIARZU
inşallah 2010 hepimize bebişlerimizi getirir cnm

buyrunnnnnnnnn

akannehir
bizim burası küçük yer cnm doktrda elin parmağı geçmiycek kadar az talep fazla olunca müşteri seçiyor :umursamaz:sürekli mangır veren makbul burda
benim arkadaşın bi akrabası vardı kadıncaz sürekli hamile kalıyor fakat 3 ay dolmadan düşürüyordu bebişlerini 4 kere düşük yaşadı hiçte demiyorki dkru olucak şahıs acep bu düşüklerin sebebi nedir ilaç yazıp yolluyormuş en sonunda tak etmiş izmire gitmişler meğerki kadıncazın rahminde sorun varmış ameliyat etmişler şimdi dünya tatlısı oğlu var şutarafagitti

böyle dr ları meslekten atmalı aslında klava::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…