2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

bizim burası adında ilçe bi tane dr var oda yeni mezun ama cok iyi biri o gelmeden önce hep il merkeze gidiyoduk

oyyyyyyyy mavişim iyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasıl fazla bilgisayarın basında kalma tatlişkom bebişine zararı olmasınŞeniz

bizde iyiyiz teyzesi şimdilik haftaya dr gidicez allahın izniyle kalp atışlarını duyarız insallah olduk kadar oturmamaya çalışıyorum gündüz duruyorum akşam hiç girmiyom canım

bizde iyiyiz teyzesi şimdilik haftaya dr gidicez allahın izniyle kalp atışlarını duyarız insallah olduk kadar oturmamaya çalışıyorum gündüz duruyorum akşam hiç girmiyom canım

insallah sag saglim görür gelirsin bebişini canım benimŞeniz

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza benim 6 yaşında bir oğlum var 1,5 yıldır oğluma kardeş istiyoruz ama olmadı bendede yumurta tembelliği var klomen kullandım yumurta oluştu ama hep kiste dönüştü 1 aşılama yapıldı oda negatif tedaviyi bıraktım şimdilik ama aklımdan hiç çıkmıyor benimde 2010 da inşallah hepimiz mutlu oluruz ümitlerimiz hiç sönmesin

ayyyyy hiç bitmiyo gribi nazı tuzu allah bana yardım etsin canım yormuyom aslında sürekli basım agrıyo aslında bugünlerde hiç keyfim yok bu bebek işine kafayı takmaya basladım yine:sinifsinif:
evet cnm stresten ağrıyordur kesin takma desen nolucak insan ister istemez takıyor amannn sal gitsin gel halay çekelim sabah sabah stres atmış oluruz:teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

günaydın kıslarr nasılsınız
günaydın mavişim hoşgeldin biz iyiyiz cnm sen ve bebişin nasıl kontrole gittinmi cnm Şeniz

hosgeldin canım umarım en yakın zamanda bütün dileklerin kabul olur allah gönlünüze göre versin

tamam çitosum cecelim hadeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

insallah sag saglim görür gelirsin bebişini canım benimŞeniz

inşallah canım sen nasılsın

daha gitmedim çitosum endişeliyim biraz haftaya kontrolum kalp atısını dinlicez inşallah sağ tarafımda ağrı oluyo

bizim burası adında ilçe bi tane dr var oda yeni mezun ama cok iyi biri o gelmeden önce hep il merkeze gidiyoduk
kaydirigubbakcemile3bak bu iyi işte yeni olduğu için iyi ilgilenir

maşallah cnm size inşallah kalp atışınıda duyarsınız:Saruboceq:

merhaba ceyci hoşgeldin aramıza a.s.

yaa vildoş nerde ne zamandır karsılaşamıyorum onunla çok özledim meltemimi
:umursamaz:divin hanım henüz teşrif etmedi cnm bizde göremiyoz doğru düzgün yüzünü

kızlar elektrikler gitti ya kusura bakmayin
1. dusugum bebisim 3 aylikken kalp atislari durdugu icin kurtajla alindi
2. ise 3 haftalikken dustu onun icin bi sebeb soylemediler daha dogrusu ben test yaptirmadim ama rabbim kimseye yasatmasin cok aci bi durum cok

inşallah canım sen nasılsın

daha gitmedim çitosum endişeliyim biraz haftaya kontrolum kalp atısını dinlicez inşallah sağ tarafımda ağrı oluyo
iyi diyelim iyi olalım barii iyi sayılırım canım

kaydirigubbakcemile3bak bu iyi işte yeni olduğu için iyi ilgilenir

maşallah cnm size inşallah kalp atışınıda duyarsınız:Saruboceq:

evet cok ilgili cok iyi bi dr bütün sorulara cevap veriyo neyse canlarım ben çıkıyorum eşim gelecek

allah bi daha yaşatmasın canım inş

geçmiş olsun cnm :teselli:çok üzüldüm amin cnm çok acı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınmafoldumbensenağlama

niyeki önce gelirdi sürekli saatlerce durur çıkmazdı
geliyor cnmda misafirden vakit kalmıyorki cee deyip gidiyor Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…