tanıdıma memnun oldum cnm vereliniortakdüşüklerin neden oldu cnm rahatsızlığın falanmı var CADIARZU
inşallah 2010 hepimize bebişlerimizi getirir cnm
bizim burası küçük yer cnm doktrda elin parmağı geçmiycek kadar az talep fazla olunca müşteri seçiyor :umursamaz:sürekli mangır veren makbul burda
benim arkadaşın bi akrabası vardı kadıncaz sürekli hamile kalıyor fakat 3 ay dolmadan düşürüyordu bebişlerini 4 kere düşük yaşadı hiçte demiyorki dkru olucak şahıs acep bu düşüklerin sebebi nedir ilaç yazıp yolluyormuş en sonunda tak etmiş izmire gitmişler meğerki kadıncazın rahminde sorun varmış ameliyat etmişler şimdi dünya tatlısı oğlu var şutarafagitti
oyyyyyyyy mavişim iyiyiz sen nasılsın bebişimiz nasıl fazla bilgisayarın basında kalma tatlişkom bebişine zararı olmasınŞeniz
bizde iyiyiz teyzesi şimdilik haftaya dr gidicez allahın izniyle kalp atışlarını duyarız insallah olduk kadar oturmamaya çalışıyorum gündüz duruyorum akşam hiç girmiyom canım
evet cnm stresten ağrıyordur kesin takma desen nolucak insan ister istemez takıyor amannn sal gitsin gel halay çekelim sabah sabah stres atmış oluruz:teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:ayyyyy hiç bitmiyo gribi nazı tuzu allah bana yardım etsincanım yormuyom aslında sürekli basım agrıyo aslında bugünlerde hiç keyfim yok bu bebek işine kafayı takmaya basladım yine:sinifsinif:
günaydın mavişim hoşgeldin biz iyiyiz cnm sen ve bebişin nasıl kontrole gittinmi cnm Şenizgünaydın kıslarr nasılsınız
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza benim 6 yaşında bir oğlum var 1,5 yıldır oğluma kardeş istiyoruz ama olmadı bendede yumurta tembelliği var klomen kullandım yumurta oluştu ama hep kiste dönüştü 1 aşılama yapıldı oda negatif tedaviyi bıraktım şimdilik ama aklımdan hiç çıkmıyor benimde 2010 da inşallah hepimiz mutlu oluruzümitlerimiz hiç sönmesin
evet cnm stresten ağrıyordur kesin takma desen nolucak insan ister istemez takıyor amannn sal gitsin gel halay çekelim sabah sabah stres atmış oluruz:teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
günaydın mavişim hoşgeldin biz iyiyiz cnm sen ve bebişin nasıl kontrole gittinmi cnm Şeniz
insallah sag saglim görür gelirsin bebişini canım benimŞeniz
evet cnm stresten ağrıyordur kesin takma desen nolucak insan ister istemez takıyor amannn sal gitsin gel halay çekelim sabah sabah stres atmış oluruz:teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
günaydın mavişim hoşgeldin biz iyiyiz cnm sen ve bebişin nasıl kontrole gittinmi cnm Şeniz
kaydirigubbakcemile3bak bu iyi işte yeni olduğu için iyi ilgilenirbizim burası adında ilçe bi tane dr var oda yeni mezun ama cok iyi biri o gelmeden önce hep il merkeze gidiyoduk
bizde iyiyiz teyzesi şimdilik haftaya dr gidicez allahın izniyle kalp atışlarını duyarız insallah olduk kadar oturmamaya çalışıyorum gündüz duruyorum akşam hiç girmiyom canım
merhaba ceyci hoşgeldin aramıza a.s.merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza benim 6 yaşında bir oğlum var 1,5 yıldır oğluma kardeş istiyoruz ama olmadı bendede yumurta tembelliği var klomen kullandım yumurta oluştu ama hep kiste dönüştü 1 aşılama yapıldı oda negatif tedaviyi bıraktım şimdilik ama aklımdan hiç çıkmıyor benimde 2010 da inşallah hepimiz mutlu oluruzümitlerimiz hiç sönmesin
:umursamaz:divin hanım henüz teşrif etmedi cnm bizde göremiyoz doğru düzgün yüzünüyaa vildoş nerde ne zamandır karsılaşamıyorum onunla çok özledim meltemimi
merhaba ceyci hoşgeldin aramıza a.s.
:umursamaz:divin hanım henüz teşrif etmedi cnm bizde göremiyoz doğru düzgün yüzünü
iyi diyelim iyi olalım barii iyi sayılırım canıminşallah canım sen nasılsın
daha gitmedim çitosum endişeliyim biraz haftaya kontrolum kalp atısını dinlicez inşallah sağ tarafımda ağrı oluyo
kaydirigubbakcemile3bak bu iyi işte yeni olduğu için iyi ilgilenir
maşallah cnm size inşallah kalp atışınıda duyarsınız:Saruboceq:
kızlar elektrikler gitti ya kusura bakmayin
1. dusugum bebisim 3 aylikken kalp atislari durdugu icin kurtajla alindi
2. ise 3 haftalikken dustu onun icin bi sebeb soylemediler daha dogrusu ben test yaptirmadim ama rabbim kimseye yasatmasin cok aci bi durum cok
geçmiş olsun cnm :teselli:çok üzüldüm amin cnm çok acı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınmafoldumbensenağlamakızlar elektrikler gitti ya kusura bakmayin
1. dusugum bebisim 3 aylikken kalp atislari durdugu icin kurtajla alindi
2. ise 3 haftalikken dustu onun icin bi sebeb soylemediler daha dogrusu ben test yaptirmadim ama rabbim kimseye yasatmasin cok aci bi durum cok
geliyor cnmda misafirden vakit kalmıyorki cee deyip gidiyor Çok üzgünüm çoookniyeki önce gelirdi sürekli saatlerce durur çıkmazdı
iyi diyelim iyi olalım barii iyi sayılırım canım
evet cok ilgili cok iyi bi dr bütün sorulara cevap veriyo neyse canlarım ben çıkıyorum eşim gelecek
güle güle kızlar görüşürüzopuyorumnanaktankızlar ben kahvaltı edicem gelirim yine öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?