hee öyle oldu bana yaramadı ama :gitme:olur cnm yazarız
citos farkındamısın 2009 baya bereketli bi yıl oldu
herkes hamile kaldı
darısı bize inşallah
bi sigara yakıyım geliyim :icecream:
yazdım cnm ilk sıradasın hadi inşallah ilk kalanda sen olursun :Saruboceq:kizlar listeyi kim hazirliyo benide yazin 28 aralik
kaydirigubbakcemile3kumarbazsın kızım sen tüüü irezilkaydirigubbakcemile3tavlayı az önce oynadım mars ettim ...karşımdakiler bana tahammül edemiyo hemen kaçıyolar kaydirigubbakcemile3
hee öyle oldu bana yaramadı ama :gitme:
şansımı 2010da arıycam inşallah mutluluk bu sefer kısa sürmez
senin çalışmalar nasıl gidiyor kanki:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yazdım cnm ilk sıradasın hadi inşallah ilk kalanda sen olursun :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kumarbazsın kızım sen tüüü irezilkaydirigubbakcemile3
eee ben sana dedim o kadar birkerecikle bişi olmaz dedin yedin durmadan genişlettin mideyi demii:mymeka:kanki sözü dinlemeyin burnu mktan çıkmaz tabiisırnaşık şeykanka biliyonmu benim diyet güme gitti
elma sirkesi kapsülüde midemi fena halde bozdu
ne zaman içsem ağrıdan duramıyorum
sağlıklı yollardan kilo vermek varken ben kolayı seçtim oda yaramadı
beni mahveden diyetimi bozan bayram oldu
çok aşırı tatlı yedim
bayramdan sonra toparlarım dedim ama toplayamadım
çalışmalar iyi gidiyo
sadece glukofen kullanıyorum başka bitkisel falan bişey denemiyorum canım
adetimi bekliyorumki soğan kürüne başlayım
ondan hemen sonrada incir yapacam
inciride deneyim sonuç alamazsam tekrar doktora gidecem
doktorada gitmeye yüzüm yok
tedavinin ortasında kafama göre tedaviyi bıraktım
arayıp haber bile vermedim ben tedaviyi bıraktım gelmiycem diye :kedi:
tipik ikizler burcu olduğun için cnmben niye böyleyimmmmm
başladığım bir işi niye bitirmiyorum
çok maymun iştahlıyım ben yaaa :tomato:
eee ben sana dedim o kadar birkerecikle bişi olmaz dedin yedin durmadan genişlettin mideyi demii:mymeka:kanki sözü dinlemeyin burnu mktan çıkmaz tabiisırnaşık şey
ilaçlar zaten mahvediyor insanı bende kullandım zamanında dengemi bozdu töbe bidaha kullanmam
tipik ikizler burcu olduğun için cnm
kocikten biliyom bir günü bir gününe uymaz dengesiz bi yedini bidaha yemez bir işe başlar yarısında tamamlamadan bırakır hep arkasını ben toplarımkaydirigubbakcemile3
bende tam aksi inat eder işi bitirmeden bırakmam
allahım bide utanmadan söylüyo şunu yedim bunu içtim diye :mymeka:iyi devam et sende beloş gibi yazıyımmı adını imzama heeeyok citos midem genişlemedi
sadece diyet yaparken kolayı çikolatayı tatlıyı yemiyodumya hani işte o bıraktığım ne kadar zararlı kilo yapan şeyler varsa onlara geri başladım şimdi
engel olamıyorum kendime:mymeka:
sporda yapamıyorum kitap okuyorum o saatlerde artık
ilaç ilk ve son oldu bende birdaha denemem
birde misafirin etkiside oluyo cnm
yapıyorum sonrada oturup misafirle beraber yiyorum
ara öğünler çok sıkıcı
ara öğün yemek istemiyorum
sanki akşama kadar başka iş yapmayıp sürekli yemek yiyomuşum gibime geliyo
zaten öyle oluyordu başka işim yok anca yemek yapıyodum kafamçokkarıştı
şimdi ne güzel 11:30 da sabah kahvaltısı 5:30 da akşam yemeği 2 öğün oh ne rahatlık kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3olur sen yat o çalışsın sen gez o çocuk baksın laelaelaelaelaene iyi olur kocikinin burcu ne çok merak ettim:kedi: burcumun özellikleri bana birebir uyuyor
benimde arkamı kocik toplasa iyi ama o benim yerime spor yapsa olmaz
o şişko olsun ben zayıf oluyumkaydirigubbakcemile3
allahım bide utanmadan söylüyo şunu yedim bunu içtim diye :mymeka:iyi devam et sende beloş gibi yazıyımmı adını imzama heeelmaz:3 gün irezil ettim onu topişte bak tekrar başladı yazıyımmı seni:mymeka:dobiş divinty nasıl şişko patates iyimi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3olur sen yat o çalışsın sen gez o çocuk baksın laelaelaelaelaene iyi olur kocikinin burcu ne çok merak ettim
bu hafta veremedim nilüü ama vücut iyice sıkılaştı toparlandım artık hihoyyytselam kızlarr..nasılsınıza*?ay sayfalar baya bi ilerlemiş maşşallah....
kızlar bende incir kürü yapmayı düşünüyorum bidahaki ay..incire çok inanıyorum ben ya..onu yaptığım ay hamile kalmıştım çünkü...
aslında bu ay yapacaktım ama üşendim...bidahaki ay kesin yapacağım...eğer bu aylarda olmazsa dktora gitmeyi düşünüyorum...
vildancım bende bayramda tatlıyı baya kaçırdım ama bayram bitiminde hemen toparladım.hatta bu hafta 1 kg bile verdim...şuan 62.600 çıkıyoruummmm.çok mutluyum gerçekten...sende dikkat etsen hemen verdiğin kilona dönersin daha bile fazla gider yani...nede olsa taze kilo çabuk verilir.....
çitos sende çok zayıfladın maşşallah....buhafta gittimi hiç???
selam kızlarr..nasılsınıza*?ay sayfalar baya bi ilerlemiş maşşallah....
kızlar bende incir kürü yapmayı düşünüyorum bidahaki ay..incire çok inanıyorum ben ya..onu yaptığım ay hamile kalmıştım çünkü...
aslında bu ay yapacaktım ama üşendim...bidahaki ay kesin yapacağım...eğer bu aylarda olmazsa dktora gitmeyi düşünüyorum...
vildancım bende bayramda tatlıyı baya kaçırdım ama bayram bitiminde hemen toparladım.hatta bu hafta 1 kg bile verdim...şuan 62.600 çıkıyoruummmm.çok mutluyum gerçekten...sende dikkat etsen hemen verdiğin kilona dönersin daha bile fazla gider yani...nede olsa taze kilo çabuk verilir.....
çitos sende çok zayıfladın maşşallah....buhafta gittimi hiç???
alışmışım irezil olmaya zaten bundan sonra şişko veya dobiş veya pattes çuvalı yazsan ne değişecek :kedi:
kocikin burcu yay
aşkım heyatım o benim yayım canım :asigim: centilmen erkekim
çocuk bakmak neki istesem benim için çocuk bile doğurur sırnaşık şey sırnaşık şey
:umursamaz: evet beynimde bitmiş olay:asigim:aşkınıza nazar değmesin cnm :asigim:
seni zorla zayıflatamamki içinden gelmedikçe :sm_confused:senin beyninde bitecek iş
vildoş sende tekrar başla diyetine verdiğin kilolara yazık.ben motivasyonumu kaybettiğim zaman napıyorum biliyormusun.açıyorum internetten moda giyim sayfalarını onlara bakıyorum.giyim kıyafet güzel vücutlu kızlar falan kıskançlıktan yine motive oluyorum yani)))))))
sokak modası diye yaz bak birsürü resimler çıkıyor...::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?