listemiz hayırlı uğurlu olsun kızlarrr umarım hepimiz teker teker kucaklarız bebişleri
citos divin ellerinize sağlık opuyorumnanaktan
ben 8. sırada olmak istiyom.uğurlu sayım:kedi:
kızlar valla ben hamileyken bebek için aldığım ufak tefek şeyleri hediye götürüyorum...çok sinirimi bozuyor evde durdukça...
bebek telsizi almıştık arçelikten bide tulum ..ilk hamiş olduğumu öğrendiğim zaman ..
sonra en son doğum yapan arkadaşım vardı ya ona götürcem onları..bide adidas ayakkabı var ama onuda koyarsam çok fazla olacak görmemiş gibi......
dünde kayınvalidem diyor ki kızım korunuyomusunuz napıyosunuz neden olmadı diyor..anne zaten yeni atlattık 3 ay korunuyosun sonra diyorum..ama tabi 3 ay korunduktan sonrada 4 ay geçtiiimafoldumben
neden olmuyor anlamadım vallahiiii yaaaaaaaa
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
BELENAY
BEBİSKOM
CİTOS2903
ÇAKILTASI
DİVİNİTY
DYD
ENKA00
GRİPİN
KUMSAL
LADY34
MARALL
MOPSY
PASAKLIMİNİKTANRIÇA
SUDENUR80
VALE_14
YAREN38
YSM_YSM
YONCAMM
:lepi: başka varmı
slm cnm nasılsın bütün sayfaları okudum cnm görmedim kusura bakma:kedi:EKLEDİM CNM ARAMIZA HOŞGELDİN
rozaliiiiiiiiiiiiiinnnnnnn niye konuşmuyorsun yavrii
ben baktım ve çok beğendim cnm :hulya: kırmızıyı daha çok beğendim
vildoş kız bende kıyamıyom ama napim.ne gelen var ne giden.dura dura modası geçecek:umursamaz:
şu kürlere4 başlayalım.mesela bu ay üşendiğimden yapmadım.elele verirsek gaza geliriz....inciri yapmak istiyorum.10dk mı ne kaynatıyodum unutmuşum nasıl yapıldığını valla.bakmak lazım
ewet cnm seninkilera.sbereketli garusun maşallah ne zaman senle muhabbete başlasak müşteri yığılıyorsırnaşık şeyuğurumsun sen benim eminim burdaki herkese uğur getircen a.s.
vildoş kız bende kıyamıyom ama napim.ne gelen var ne giden.dura dura modası geçecek:umursamaz:
şu kürlere4 başlayalım.mesela bu ay üşendiğimden yapmadım.elele verirsek gaza geliriz....inciri yapmak istiyorum.10dk mı ne kaynatıyodum unutmuşum nasıl yapıldığını valla.bakmak lazım
canım bende bu ay adet olayım sogan kürüne baslıcam dediğin gibi hep beraber yaparsak gaza geliyoz düzenli yapıyozkaydirigubbakcemile5
maşallah cnm erinmeden bütün sayfaları okudunmuslm cnm nasılsın bütün sayfaları okudum cnm görmedim kusura bakma:kedi:
herkese merhaba a.s.listeye benide yazarmısın cnm bende istiyorum :kedi:
telsizin modası geçermi kızvildoş kız bende kıyamıyom ama napim.ne gelen var ne giden.dura dura modası geçecek:umursamaz:
saol canım evet kırmızı pantolonla giymek için diğeride eteklerimle giymek için begendiğine sevindim bende görgüsüz gibi hemen ekledim:kedi: ama cok sevindimhihoyyyt
kız nilüşş beni tanıdınmı ben osmaniye80 geri döndüm sildirdiydim yaaaaaa
evt canım ..acaba bende bu akşam inciri yapsammı ki.1 aralıkta adet olmuştum buay bugun ayın 9u.
telsizin modası geçermi kız
ben vildoşun küçülenlerinden kıyamadıklarımı saklıyorum vermiyorum başkasına
ikincim olursa yine giydirecem çok şirinler napıyım hepsini versem yeniden almak zor olur o kadar şeyi
tmm başlayalım ben varım incir kürüne netten araştırırız nasıl hazırlanıyordu ona göre yaparız
e3
ayy saol kendimi birazcık görgüsüz gibim hissettiydimde:kedi:maşallah cnm erinmeden bütün sayfaları okudunmu
helal olsun valla
senden çok iyi bi okuyucu olur
hemen ekliyorum listeye cnm kaydirigubbakcemile5
telsizin modası geçermi kız
ben vildoşun küçülenlerinden kıyamadıklarımı saklıyorum vermiyorum başkasına
ikincim olursa yine giydirecem çok şirinler napıyım hepsini versem yeniden almak zor olur o kadar şeyi
tmm başlayalım ben varım incir kürüne netten araştırırız nasıl hazırlanıyordu ona göre yaparız
aşkolsun cnm ne alaka
sen eklemesen ben meraktan çatlardım iyi ettin ekledin kaydirigubbakcemile3
annaaaa kız senmisin))))hahahha))nerden tanıcam yüzünü göremiyom ki....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?