2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

canım benimde aynı senin gibi ama bence verme onu bebişinin için aldın ilk hediyelerin verme hem moralin bozulmasın inşalaaaahhhhhhhhh rabbim hepimize verir:Saruboceq:

listemiz hayırlı olsun benime 12 ama olsun belkim 15 de ugurlu gelir:lepi:

vildoş kız bende kıyamıyom ama napim.ne gelen var ne giden.dura dura modası geçecek:umursamaz:
şu kürlere4 başlayalım.mesela bu ay üşendiğimden yapmadım.elele verirsek gaza geliriz....inciri yapmak istiyorum.10dk mı ne kaynatıyodum unutmuşum nasıl yapıldığını valla.bakmak lazım

ben baktım ve çok beğendim cnm :hulya: kırmızıyı daha çok beğendim

saol canım evet kırmızı pantolonla giymek için diğeride eteklerimle giymek için begendiğine sevindim bende görgüsüz gibi hemen ekledim:kedi: ama cok sevindimhihoyyyt

canım bende bu ay adet olayım sogan kürüne baslıcam dediğin gibi hep beraber yaparsak gaza geliyoz düzenli yapıyozkaydirigubbakcemile5

kız nilüşş beni tanıdınmı ben osmaniye80 geri döndüm sildirdiydim yaaaaaa

canım bende bu ay adet olayım sogan kürüne baslıcam dediğin gibi hep beraber yaparsak gaza geliyoz düzenli yapıyozkaydirigubbakcemile5

evt canım ..acaba bende bu akşam inciri yapsammı ki.1 aralıkta adet olmuştum buay bugun ayın 9u.

slm cnm nasılsın bütün sayfaları okudum cnm görmedim kusura bakma:kedi:
herkese merhaba a.s.listeye benide yazarmısın cnm bende istiyorum :kedi:
maşallah cnm erinmeden bütün sayfaları okudunmu
helal olsun valla
senden çok iyi bi okuyucu olur
hemen ekliyorum listeye cnm kaydirigubbakcemile5
telsizin modası geçermi kız
ben vildoşun küçülenlerinden kıyamadıklarımı saklıyorum vermiyorum başkasına
ikincim olursa yine giydirecem çok şirinler napıyım hepsini versem yeniden almak zor olur o kadar şeyi

tmm başlayalım ben varım incir kürüne netten araştırırız nasıl hazırlanıyordu ona göre yaparız
saol canım evet kırmızı pantolonla giymek için diğeride eteklerimle giymek için begendiğine sevindim bende görgüsüz gibi hemen ekledim:kedi: ama cok sevindimhihoyyyt

aşkolsun cnm ne alaka
sen eklemesen ben meraktan çatlardım iyi ettin ekledin kaydirigubbakcemile3

evt canım ..acaba bende bu akşam inciri yapsammı ki.1 aralıkta adet olmuştum buay bugun ayın 9u.

bence basla incir kürü arama yap bütün ayrıntılar ccıkıyo ordan bak basla ne kadar erken baslarsa o karkaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçtım
pc sizinle yazışırken 4 kere kapandı
virüs girmiş ben virüs temizlemeyi beceremiyorum onun için en iyisi kapatıp çıkmak
yarın görüşürüz beni özleyin kapiş a.s.a.s.a.s.

telsizlerin kameralıları çıkmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vermesemmi acaba...gidip küçük altın alcam ozaman altında anasının gözü gibi oldu...
kıyafetlerden vereyim ozaman yepyeni kutusunda falan....
kürlere başlayalım vildan.balla tarçın bide...zaten inciri yapsam tarçınıda es geçmem ...a.s

ayy saol kendimi birazcık görgüsüz gibim hissettiydimde:kedi:
annaaaa kız senmisin))))hahahha))nerden tanıcam yüzünü göremiyom ki....kaydirigubbakcemile3

he ya benim gidisim sessiz kaydirigubbakcemiledönüsüm muhtesem oldu:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…