2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

mrb kızlar bende ikinciyi istiyorum ikisi birlikte büyüsünler diye ama adet düzensizliyi var bide mantar
sanırım mantarın cok etkisi var
doktorada gittim ama verdiyi iliaçlar işe yaramıyor
rabbim bütün kadınlara anne olmayı nasip eder inşallah banada topiyi görünce
bi bakıyım dedim

bende varım benide eklermisin canım

İnş. cnm hoşgeldin benımde adet düzensizliğim vardı ama bu ay düzene girdi gibi sanki 1. si kaç yaşında inş. hepmiz tadarız o duyguyu :asigim:

selam beloş..önceki listede herkez hamile kaldı kız kala kala biz kaldık.hiç değişmiyoz maşşallah listede başları çekiyozkaydirigubbakcemile3

kız boşver bizim bebeler assolist:1closedeyes: en son çıkacaklar bizde assolist annesi olacağız fenamı havamız olur zemuszemusartık havamız mı olur yoksa bebişler gelmezde havamızımı alırız bilememkaydirigubbakcemile3

erkeğin yaşı geçmez unutma bebek için 80 yaşındada olsalar tam gazsen bak senin yaşın genç o büyük avantaj aslında bunlar kısmet işi yaşa başa bakmıyor rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin eskiden aman bir hamile kalabilsem başka bişey istemem diordum hamile kaldım ama düşük yaptım ne kadar yanlış konuşmuşum şimdi artık konuşmalarıma da dualarımada dikkat ediyorum hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü nasip etsin rabbim :Saruboceq:

yok canım benım yanlıs ıfade ettım sanırım yası buyuk derken bebek olmasını etkıler dıye degıl
baba olmak ıcın daha da gec kalmak ıstemıyor onu kastettım ben
nasıpten öte yol yok kaderde varsa ınsallah anne olacagız hepımız hayırlısıyla
dogru dıyorsun bazen öylesıne söylenen sözler dua yerıne gecermıs
ben yasadım bunu hayatımda cok defa dıkkatlı ve tam ıstemek lazım herseyın hayırlısını tabı

İnş. cnm hoşgeldin benımde adet düzensizliğim vardı ama bu ay düzene girdi gibi sanki 1. si kaç yaşında inş. hepmiz tadarız o duyguyu :asigim:

bi yaş 8 günlük burda tek oldugumuz için oglumda sıkılıyo bende onun içinde iyi olacagını
düşünüyorum birlikte büyürler zaman gecirirler hayırlısı olsun

yeni gelen kızlar hepiniz hoşgeldiniza.s.
divin arkadaşımız ilgileniyor listeyle yarın ekliycek sizi merak etmeyinyerimseniben

benide eklermisin :kedi:

kızlar merhaba pek giremiyorum nete ama elimden geldiğince takip ediyorum sizi muhabbetiniz çok hoş :1hug:

ama listede ben yokummm :çok üzgünüm: Benide ekleyin

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBıSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRıPıN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1 nurten36
19-) PASAKLIMıNıKTANRIÇA
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2 xaysex
:lepi: başka varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…