merhaba cnma.s.
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
belenay
BEBİSKOM
citos2903
ÇAKILTASI
divinity
dyd
ENKA00
Mopsy
GRİPİN
kumsall
LADY34
MARALL
PASAKLIMİNİKTANRIÇA
SUDENUR80
vale_14
YAREN38
YSM_YSM
YONCAMM
:lepi: başka varmı
mrb kızlar bende ikinciyi istiyorum ikisi birlikte büyüsünler diye ama adet düzensizliyi var bide mantar
sanırım mantarın cok etkisi var
doktorada gittim ama verdiyi iliaçlar işe yaramıyor
rabbim bütün kadınlara anne olmayı nasip eder inşallah banada topiyi görünce
bi bakıyım dedim
bende varım benide eklermisin canım
selam beloş..önceki listede herkez hamile kaldı kız kala kala biz kaldık.hiç değişmiyoz maşşallah listede başları çekiyozkaydirigubbakcemile3
erkeğin yaşı geçmez unutma bebek için 80 yaşındada olsalar tam gazamin canım insallah hepimiz icin güzel bebişler getirir 2010
benim yasım küçük olsa da eşiminki büyük diye acelem endisem canım
insan sabırsazlandıkca endiselenıyor ne degısık ne karmasık bı ısmıs yahuakannehir
erkeğin yaşı geçmez unutma bebek için 80 yaşındada olsalar tam gazsen bak senin yaşın genç o büyük avantaj aslında bunlar kısmet işi yaşa başa bakmıyor rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin eskiden aman bir hamile kalabilsem başka bişey istemem diordum hamile kaldım ama düşük yaptım ne kadar yanlış konuşmuşum şimdi artık konuşmalarıma da dualarımada dikkat ediyorum hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü nasip etsin rabbim :Saruboceq:
merhaba ceyci hoşgeldin aramıza a.s.
:umursamaz:divin hanım henüz teşrif etmedi cnm bizde göremiyoz doğru düzgün yüzünü
İnş. cnm hoşgeldin benımde adet düzensizliğim vardı ama bu ay düzene girdi gibi sanki 1. si kaç yaşında inş. hepmiz tadarız o duyguyu :asigim:
merhaba cnmopuyorumnanaktanMerhaba kızlar :hulya:
Saol cnm ay listemizde olmuş heycanlandım yahu delikafadulden
listeyi divin düzenliyor cnm gelince ekler seni merak etmekaydirigubbakcemile5listeyi kim yapıyor kızlar beni de ekleyin belkim ugur geitirir listeye girmek:))
yeni gelen kızlar hepiniz hoşgeldiniza.s.
divin arkadaşımız ilgileniyor listeyle yarın ekliycek sizi merak etmeyinyerimseniben
benide eklermisin :kedi:2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
belenay
BEBİSKOM
citos2903
ÇAKILTASI
divinity
dyd
ENKA00
Mopsy
GRİPİN
kumsall
LADY34
MARALL
PASAKLIMİNİKTANRIÇA
SUDENUR80
vale_14
YAREN38
YSM_YSM
YONCAMM
:lepi: başka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?