2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

selam kızlar doktora gittim geldim
çok şükür doktordan memnun kaldım :Saruboceq:
hormon testlerı ıcın kan verdım
21.gun tekrar gıtcem progesteron ıcın sanırım tekrar kan verıcem
esımden de sıpermıyogram ıstedı
butun tahlıllerı tamamlayıp ay sonunda artık ocak bası olur anca
tekrar gıdecegız bakalım nasip
muayene de etti valla ama korktugum kadar kötü geçmedi
Allaha şükür yumurtalıklar temiz çıktı bakalım test sonuçları ne dıyecek
"sonuçlarda olaganustu bısey cıkmadıkca bır yıl dolmadan ılaca baslatmıycam senı
bıkac ay daha bekler sonra baslarız gerekırse ılac tedavısıne ama önce sonucları görelım
yasın da kucuk endıse etme bosyere "dedı
baya moral verdı içimizi rahatlattı saolsunopuyorumnanaktan

bu arada hani benim adım yok mu listedemafoldumben

tamam cnm.hoşçakallll
bence basla incir kürü arama yap bütün ayrıntılar ccıkıyo ordan bak basla ne kadar erken baslarsa o karkaydirigubbakcemile5
bende bi şu kürleri okuyayım osmaniyecim...
kızlar ben yemeğe gidiyom sonra görüşürüz

afiyetolsun canım benim.cokacimcoook

canım sevindim adına inşalah hemencecik kalırsın hamişŞeniz

bak negüzel ya sevindim senin adına....rahım filmi falan çelkildimi???sen kaç yıllık evlliydin?düşük falan varmı daha önceden oldunmu hiç hamiş?ay ne devrik bir cümle oldu kusura bakma.

ayyy liste olmuş benide en başa yazmışlaralkisalkisalkisayy ne güzel teşekkürler divi canım kardeşim liste sırasına göre hamiş klırsak ilk ben hamile kalacağım dimi-tatlicadiarzu- ben kalayım ben bendelikafaduldenhakkımızda hayırlısı kızlar rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın evlatlarımızı hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin:Saruboceq:

bak negüzel ya sevindim senin adına....rahım filmi falan çelkildimi???sen kaç yıllık evlliydin?düşük falan varmı daha önceden oldunmu hiç hamiş?ay ne devrik bir cümle oldu kusura bakma.

üç yıla yaklaşık evliliğimiz sekiz aydır bebiş için ugrasıyoruz
hiç hamile kalmadım düşüğüm olmadı olmaz da inşallah
rahim filmi için daha erken dedi bir senemizi doldurana kadar bekleticekmiş doktor
testlerde aksi bişey çıkarsa orasını bilemem ama genel itibariyle henüz bunlar için erken dedi
bakalım artık gidişat göstericek canım

sermest canım hadi gözün aydın hakkında haırlısı inşallah 2010 sanada uğurgetirsin meleğini al kucağına hayırla ve sağlıkla yaşın gençmiş canım merak etme olur

selam beloş..önceki listede herkez hamile kaldı kız kala kala biz kaldık.hiç değişmiyoz maşşallah listede başları çekiyozkaydirigubbakcemile3

çok güzel canım hayırlısı olsun inşallahhh...2010 dada biz bebeklerimizi kucağımıza alırız...
valla yaşında küçükse hiç takma...biz 30unu geçtik nerdeyse..eşimde 40 ına yaklaşıyo...
40ında baba olcak nerdeysekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizi düşün ve sevin bence ..bak bizim yaşlar sınıra dayandı....çok çalışmak lazımmmmmmmkaydirigubbakcemile3

sermest canım hadi gözün aydın hakkında haırlısı inşallah 2010 sanada uğurgetirsin meleğini al kucağına hayırla ve sağlıkla yaşın gençmiş canım merak etme olur

amin canım insallah hepimiz icin güzel bebişler getirir 2010
benim yasım küçük olsa da eşiminki büyük diye acelem endisem canım
insan sabırsazlandıkca endiselenıyor ne degısık ne karmasık bı ısmıs yahuakannehir

evet haklısın cnm okumadan duramıyorum napıyımkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim divincim inşallah yeni yıl uğurlu gelir hepimize:Saruboceq:
bende başarısız 2 aşılamadan sonra bayağı morel bozukluğu yaşadım isteksizdim çocuk için :çok üzgünüm:şimdi yazıları okuyunca iştaha geldimalkisalkisalkis

listeyi kim yapıyor kızlar beni de ekleyin belkim ugur geitirir listeye girmek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…