- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
hani ben senağlama ben yokmuyum :umursamaz:2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı:Saruboceq::Saruboceq:
belenay
BEBıSKOM
ceyci2003
citos2903
ÇAKILTASI
divinity
dyd
Mopsy
ENKA00
GRıPıN
gozdeb0101
kumsal
lady34
MARALL
nilüfern
nurten36
PASAKLIMıNıKTANRIÇA
River
sermest
SUDENUR80
vale_14
YAREN38
ysm_ysm
YONCAMM
:lepi: başka varmı
bi yaş 8 günlük burda tek oldugumuz için oglumda sıkılıyo bende onun içinde iyi olacagını
düşünüyorum birlikte büyürler zaman gecirirler hayırlısı olsun
sende aramıza hoşgeldin fatmacıma.s.
canım evet pkoluların kilo vermesi biraz güç a.sama imkansız değil doğru ve sağlıklı beslenirsen muhakkak verirsin tabi en önemlisi spor yapmak çünkü biliyorsun bizim metabolizma normal kişilere göre yavaş çalışıyor bu yüzden hızlandırmak için daha aktif hale gelmen lazımki kilo kaybı yaşayasın a.sistersen ben sana bu konuda yardımcı olabilirim cnm uyguladığım diyet listemi paylaşabilirim inşallah sende yararını görürsünvereliniortak
:1hug:canım kusura bakma suç benim aceleye geldiği için unutmuşum ayrıca davete ne luzüm var cnm sen bizdensin çık gel böyle :kedi:küstüm size kızlarrrr
yeni topik açıyorsunuzz ve haber bile vermiyorsunuz.....
teşekkür ederim cnm hoşgeldin bu aradaa.s.hay.olsun bu arada yeni topikk herkese uğur getirsin inş....
teşekkürler ayşecim sende hoşgeldin inşallah 2010 bize uğur getirira.s.selam çitocuğum ablam ya sana hayranım biliyorsun bende de var o pkomudur nedir doğru dürüst adet bile olamıyorum canım inşallah bende 2010da hamile olmak bebek doğurmak istiyorum haa canım bu arada yeni topiğin hayırlı uğurlu olur inşallah canım benim benide ekle ha bu işe gelirim arada işte byyyyyyyy
rica ederim cnm buyrunnnnnnnnntabii yollarım cnm örnek listemi beğenirsen uygularsınşutarafagittiteşekkür ederim citos cum. sana zahmet diyet listeni yollayabilir misin? doktordan aldığım bi liste vardı ama ondan sıkıldım artık.
hoşgeldin mızmızcım inşallah cnm umduğun gibi olur yeni yıldaa.s.bende bende 2010da hamı hamıs gezmek ıstıyorum hayırlısıyla
hoşgeldin fatmacım tabiki yazarız a.s.merhaba arkadaşlar
listeye bennimde ismimi yazarsanız çok seviniriiim opuyorumnanaktan
yazdığım zaman sende beğenirsen uygularsın cnm yerimsenibengüanydın kızlarrrr
listede yerimi almışım teşekkür ederimm..
Amann bende pko luyummm ve kiloluyummda yani 12 kilo fazlam varrr....vermem lazım ama çok zorrr çokkk çitoscum banada versene diyet listeni...hani ekstra bişi yapıyormusun merak ettim..
günaydın kumsalcım hoşgeldina.s.günaydınn kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?