2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

küstüm size kızlarrrr

yeni topik açıyorsunuzz ve haber bile vermiyorsunuz.....

hani ben senağlama ben yokmuyum :umursamaz:

arkadaşlar beni de ekleyin. ovulasyon testine göre yumurtlamışım. Bugünleri iyi değerlendirmem gerek. belki 2009 un son günlerine yetişebilirim.hihoyyyt

selam çitocuğum ablam ya sana hayranım biliyorsun bende de var o pkomudur nedir doğru dürüst adet bile olamıyorum canım inşallah bende 2010da hamile olmak bebek doğurmak istiyorum haa canım bu arada yeni topiğin hayırlı uğurlu olur inşallah canım benim benide ekle ha bu işe gelirim arada işte byyyyyyyy

bi yaş 8 günlük burda tek oldugumuz için oglumda sıkılıyo bende onun içinde iyi olacagını
düşünüyorum birlikte büyürler zaman gecirirler hayırlısı olsun

İnş cnm herşey gönlünce olsun bende 2. yle arasının fazla olmamasını isterim dogru karar opuyorumnanaktan

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBıSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRıPıN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1 nurten36
19-) PASAKLIMıNıKTANRIÇA
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2 xaysex
29-) sadiye77

teşekkür ederim citos cum. sana zahmet diyet listeni yollayabilir misin? doktordan aldığım bi liste vardı ama ondan sıkıldım artık.

güanydın kızlarrrr

listede yerimi almışım teşekkür ederimm..

Amann bende pko luyummm ve kiloluyummda yani 12 kilo fazlam varrr....vermem lazım ama çok zorrr çokkk çitoscum banada versene diyet listeni...hani ekstra bişi yapıyormusun merak ettim..

küstüm size kızlarrrr

yeni topik açıyorsunuzz ve haber bile vermiyorsunuz.....
:1hug:canım kusura bakma suç benim aceleye geldiği için unutmuşum ayrıca davete ne luzüm var cnm sen bizdensin çık gel böyle :kedi:

hay.olsun bu arada yeni topikk herkese uğur getirsin inş....
teşekkür ederim cnm hoşgeldin bu aradaa.s.

teşekkürler ayşecim sende hoşgeldin inşallah 2010 bize uğur getirira.s.

teşekkür ederim citos cum. sana zahmet diyet listeni yollayabilir misin? doktordan aldığım bi liste vardı ama ondan sıkıldım artık.
rica ederim cnm buyrunnnnnnnnntabii yollarım cnm örnek listemi beğenirsen uygularsınşutarafagitti

bende bende 2010da hamı hamıs gezmek ıstıyorum hayırlısıyla
hoşgeldin mızmızcım inşallah cnm umduğun gibi olur yeni yıldaa.s.

merhaba arkadaşlar
listeye bennimde ismimi yazarsanız çok seviniriiim opuyorumnanaktan
hoşgeldin fatmacım tabiki yazarız a.s.

yazdığım zaman sende beğenirsen uygularsın cnm yerimseniben

günaydınn kızlar nasılsınız
günaydın kumsalcım hoşgeldina.s.

sezencim bunlar çok tatlıymış ay bide bana üçüz dördüz falan hatırlattı uğur getirsin ama tekizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…