2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

herkese merhaba
ben gecen hafta 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve 2010 martta yeniden yaşayacağım o muhteşem duyguyu buna çok inanıyorum....:)))

herkese merhaba
ben gecen hafta 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve 2010 martta yeniden yaşayacağım o muhteşem duyguyu buna çok inanıyorum....:)))
çok üzüldüm cnm geçmiş olsun:teselli:
inşallah cnm 2010 hepimize uğurlu gelicek bende inanıyom:lepi:

evet canım çok lanet bişi...
sana da acını tekrar tekrar hatırlatmak istemiorum ama haberini duydugumda çok üzülmüştüm canım..
inşallah yeni sene bizlere yeni umutlar getirecek..

herkese merhaba

inşallah bitanem inşallah...

kızlar 4444salatı tefriciyeyi okyun çok faydalı ben okudum faydasını gördüm kendiniz okuyamazsanız dağıtın.ben dağıtmıştım...

sağol canım yeni yıl yeni umut yeni bebek inşallah cnm :Saruboceq:

günaydın cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın yavruuu hoşgeldinopuyorumnanaktan

kızlar 4444salatı tefriciyeyi okyun çok faydalı ben okudum faydasını gördüm kendiniz okuyamazsanız dağıtın.ben dağıtmıştım...
ben okuyorum şuan cnm allah kabul etsin az bişey kaldıyerimseniben

salvatı tefriciyeyi bende okumuştum...
daha doğrusu paylaştırım...
olmadı ama ..
kısmet diilmiş demekki ama rabbimde umudumu kesmedim hiç kesmicemde..

sağol canım yeni yıl yeni umut yeni bebek inşallah cnm :Saruboceq:

günaydın yavruuu hoşgeldinopuyorumnanaktan

ben okuyorum şuan cnm allah kabul etsin az bişey kaldıyerimseniben

günaydın canikom hosbulduk ne cok kaynatmısınız bre okumayı göze alamadımkafamçokkarıştı

zamanı gelmişse oluyo kızlar ümidinizi kaybetmeyin allah kabul etsin ben çıkıyorum kızım uymuşken uzanıcam biraz hepinizi öpüyorum

salvatı tefriciyeyi bende okumuştum...
daha doğrusu paylaştırım...
olmadı ama ..
kısmet diilmiş demekki ama rabbimde umudumu kesmedim hiç kesmicemde..
canım sen umudunu kesme hemen olucak diye bişi yok rabbim vakti geldiğinde göndercek bebişleri meraklanmayerimseniben

günaydın canikom hosbulduk ne cok kaynatmısınız bre okumayı göze alamadımkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3boşver uğraşma içinden çıkaman sohbete direk dal:hulya:eee nasılsın bakalım görüşmeyeliyerimseniben

zamanı gelmişse oluyo kızlar ümidinizi kaybetmeyin allah kabul etsin ben çıkıyorum kızım uymuşken uzanıcam biraz hepinizi öpüyorum
amin cnm:Saruboceq:güle güle cnm kızını benim için öp kokulu kokuluopuyorumnanaktan

bende iyim canım bugün gezmeye gidecem ögleden sonra buraya bi bakım dedim birazdan işimi toparlanır hazırlanmaya baslarım süsülüyümde biraz anca biter işim
,zemuszemus

bende iyim canım bugün gezmeye gidecem ögleden sonra buraya bi bakım dedim birazdan işimi toparlanır hazırlanmaya baslarım süsülüyümde biraz anca biter işim
,zemuszemus
zemuszemusbende severim süsü cnm iki saat ayna karşısında geçiririmkaydirigubbakcemile3hangi eşarbı taksam diye düşünürüm ve kocikte çıldırır biyere giderkenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Merhaba
Afedersiniz çok yeni üyeyim ve sizden site hakkında bilgi almam mümkünmü müsaitseniz
hoşgeldin ressama.s.tabii cnm kolaysa yardımcı oluruza.s

bende bugün evdeyim işte gece rahatsızlanınca kocik bugün işe gelme yat dinlen dedi:ecrin_bebek:
ne yatıyom ama pc başında pinekliyomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…