canım çok teşekkür ederim inşallah bitanem :Saruboceq:rabbimde sana sorunsuz hamilelik ve doğum versin cnm sağ salim kucakla meleğini inşallah:Saruboceq:topİĞİnİz hayırlı olsun lİstelerİnİz hamİlelerle dolsun
hoşgeldin cnm a.s.listemize divin bakıyor cnm gelince ekler muhakkakyerimsenibenyaaa benide ekleyinnn ve uğur getirin kızlarrr hepimizee
ay teşekkür ederim mutlum çok incesin cnmopuyorumnanaktanŞeniz
UĞUR GETİRİ İŞALLAH
hoşgeldin tatlıcıka.s. sende geç sıraya bakalım önce kim hamile kalacak yeni yıldakaydirigubbakcemile3oooo çitosum grupmu açmışş..
2010da bende hamiş olmak istedgme göre bu grup tam bana göre...
opuyorumnanaktanhoşgeldin bircanım gözün aydın cnm bebişinin ömrü uzun olsun :Saruboceq:gel tabii hayatım ne demek zemuszemusslm kızlar topiniz hayırlı olsun benide alırmısın aranıza ben doğum yapanlardanım ama...
hoşgeldin tatlıcıka.s. sende geç sıraya bakalım önce kim hamile kalacak yeni yıldakaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanhoşgeldin bircanım gözün aydın cnm bebişinin ömrü uzun olsun :Saruboceq:gel tabii hayatım ne demek zemuszemus
kaydirigubbakcemile3olsun ben ilk adını çok beğeniyom tatlıcık diycem iştekaydirigubbakcemile3kıs tatlıcık deel isolde oldum artık ben...
ayyde liste falan bişi varmı..
benide yazın....
kaydirigubbakcemile3olsun ben ilk adını çok beğeniyom tatlıcık diycem iştekaydirigubbakcemile3
var cnm olmazmı yalnız listeye kankim bakıyor güzellik uykusundan ne zaman uyanıp gelirse düzenler meraklanmakaydirigubbakcemile3
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1nurten36
19-) PASAKLIMİNİKTANRIÇA
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2xaysex
29-) sadiye77
ben baktım cnm kolay olmamış seninde sağlıkla al inşallah kucağına:Saruboceq:ÇİTOS BEN 5.YILIMDA MELEĞİME KAVUŞTUM SİZLEİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...i287im-anda-gelen-mutlulu287um-bebe287im.html
amin bircanım :Saruboceq:senin bebişin nasıl cnm adını ne koydun çok merak ettim:1hug:çok saol çitosum allahım sanada nasip etsin inşallah sağlıkla...
senin neyin var cnm yoksa sebebsizmi olmuyor yada yenimi karar verdiniz çocuk yapmaya fisfisfisammada çok sordum haakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bidenem sen nası istiosn öle de...
üff diomki umarım bu topic hepimize ugurlu gelirde...
2010 da hamiş kalırız....
sağol bitanem hoşgeldina.s.inşallah meleğim annesine şefaatçi olucak cnmmafoldumbenhayırlı olsun çitos bebeğine çok üzüldüm ama ne mutlu sana seni cennette bekleyen bi yavrun var benimde abimin ilk yavrusu doğumda öldü şimdi iki tane azmanı var yeterki eşine sana bişe olmasın umarım 2010da rabbim kucaklarımızı doldursun gerçi benimkini rüyalarda dolduruyo sağolsun ama inşallah gerçek kokusunuda duycam bu bi rüya olmalı diyip onu cimcik delisi yapmam inşallah((
ismiyle yaşasın cnm çok güzelmiş adı opuyorumnanaktanadını hüma koydum canım cennet kuşu demek.fatih sultan mehmetin annesinin adı.benim bebiş çok huysuz gaz sancısı var aşırı derecede 12 13 saat uyumuyo kendide mahvoluyo benide mahvediyo...
senin neyin var cnm yoksa sebebsizmi olmuyor yada yenimi karar verdiniz çocuk yapmaya fisfisfisammada çok sordum haakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım :teselli:üff sorma canım yaaaa...
1.5 senelik evliyim son 7 aydır da bebiş istioruz..
ama olmuo ..
ben demaalesefki lanet olasıca pco var..
3 ten fazla doktora gittim...
pconun belirtileri olmadıgı ve alt seviyelerde seyrettiği için tedavi vermediler..
1 sene geçmedende bebek için tedaviye başlayamayız dediler..
bende öle fik fik yapıom bekliom..
53 kiloyum...
çok düzensiz olmamakla beraber adet periyodumda iii..
ama geçen ay baya geciktim ve farlutalle adet oldum..
üffff bilmiomki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?