2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

oooo çitosum grupmu açmışş..
2010da bende hamiş olmak istedgme göre bu grup tam bana göre...

slm kızlar topiniz hayırlı olsun benide alırmısın aranıza ben doğum yapanlardanım ama...

topİĞİnİz hayırlı olsun lİstelerİnİz hamİlelerle dolsun
canım çok teşekkür ederim inşallah bitanem :Saruboceq:rabbimde sana sorunsuz hamilelik ve doğum versin cnm sağ salim kucakla meleğini inşallah:Saruboceq:

yaaa benide ekleyinnn ve uğur getirin kızlarrr hepimizee
hoşgeldin cnm a.s.listemize divin bakıyor cnm gelince ekler muhakkakyerimseniben

UĞUR GETİRİ İŞALLAH
ay teşekkür ederim mutlum çok incesin cnmopuyorumnanaktanŞeniz

oooo çitosum grupmu açmışş..
2010da bende hamiş olmak istedgme göre bu grup tam bana göre...
hoşgeldin tatlıcıka.s. sende geç sıraya bakalım önce kim hamile kalacak yeni yıldakaydirigubbakcemile3

slm kızlar topiniz hayırlı olsun benide alırmısın aranıza ben doğum yapanlardanım ama...
opuyorumnanaktanhoşgeldin bircanım gözün aydın cnm bebişinin ömrü uzun olsun :Saruboceq:gel tabii hayatım ne demek zemuszemus

kıs tatlıcık deel isolde oldum artık ben...
ayyde liste falan bişi varmı..
benide yazın....

kıs tatlıcık deel isolde oldum artık ben...
ayyde liste falan bişi varmı..
benide yazın....
kaydirigubbakcemile3olsun ben ilk adını çok beğeniyom tatlıcık diycem iştekaydirigubbakcemile3
var cnm olmazmı yalnız listeye kankim bakıyor güzellik uykusundan ne zaman uyanıp gelirse düzenler meraklanmakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bidenem sen nası istiosn öle de...
üff diomki umarım bu topic hepimize ugurlu gelirde...
2010 da hamiş kalırız....

hayırlı olsun çitos bebeğine çok üzüldüm ama ne mutlu sana seni cennette bekleyen bi yavrun var benimde abimin ilk yavrusu doğumda öldü şimdi iki tane azmanı var yeterki eşine sana bişe olmasın umarım 2010da rabbim kucaklarımızı doldursun gerçi benimkini rüyalarda dolduruyo sağolsun ama inşallah gerçek kokusunuda duycam bu bi rüya olmalı diyip onu cimcik delisi yapmam inşallah ((

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bidenem sen nası istiosn öle de...
üff diomki umarım bu topic hepimize ugurlu gelirde...
2010 da hamiş kalırız....
senin neyin var cnm yoksa sebebsizmi olmuyor yada yenimi karar verdiniz çocuk yapmaya fisfisfisammada çok sordum haakaydirigubbakcemile3

adını hüma koydum canım cennet kuşu demek.fatih sultan mehmetin annesinin adı.benim bebiş çok huysuz gaz sancısı var aşırı derecede 12 13 saat uyumuyo kendide mahvoluyo benide mahvediyo...

sağol bitanem hoşgeldina.s.inşallah meleğim annesine şefaatçi olucak cnmmafoldumben
rabbim hayırlısıyla versin hepimize cnm sağlıklı sıhhatli inşallah:Saruboceq:

adını hüma koydum canım cennet kuşu demek.fatih sultan mehmetin annesinin adı.benim bebiş çok huysuz gaz sancısı var aşırı derecede 12 13 saat uyumuyo kendide mahvoluyo benide mahvediyo...
ismiyle yaşasın cnm çok güzelmiş adı opuyorumnanaktan
canım onun uyku düzenini alıncaya kadar bikaç ay geçer allah yardımcın olsunkaydirigubbakcemile3
ahh ahhh olsalarda keşke 24 saat beklemeye razıyım uykusuzmafoldumben

senin neyin var cnm yoksa sebebsizmi olmuyor yada yenimi karar verdiniz çocuk yapmaya fisfisfisammada çok sordum haakaydirigubbakcemile3

üff sorma canım yaaaa...
1.5 senelik evliyim son 7 aydır da bebiş istioruz..
ama olmuo ..
ben demaalesefki lanet olasıca pco var..
3 ten fazla doktora gittim...
pconun belirtileri olmadıgı ve alt seviyelerde seyrettiği için tedavi vermediler..
1 sene geçmedende bebek için tedaviye başlayamayız dediler..
bende öle fik fik yapıom bekliom..
53 kiloyum...
çok düzensiz olmamakla beraber adet periyodumda iii..
ama geçen ay baya geciktim ve farlutalle adet oldum..
üffff bilmiomki...

geçmiş olsun canım :teselli:
off offfffff ne bela bişey şu pko kötükedihüso
bendede kiloyu tetikliyor dikkat etmesem yerimden kalkamıycam hep hayatımı kontrol ederek geçirmek zorundayım :1closedeyes:
bu arada söylemeyi unuttum gece ishal olmuşum sabaha kadar nöbet tuttum lavaboda kaydirigubbakcemile3ve 1 kg daha vermişim ağrı çekmesi olmasa hep ishal olsamda kilocuklardan kurtulsam iyi olcekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…