evet cnm dktru iyi seçmek lazım a.sohh maşalahh allah bağışlasın canımm sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kuzucuğuna
anladım canım bendede oluştu prolaktin sorunu ama evli değildim o zaman dostinex kullanmıştım galiba umarım herşey yoluna girer ve minik kuzunuda müjdelersin bize:Saruboceq:
malesef canım ben bütün isteğimle çabalarken bazı doktorlar olaya çok yüzeysel sıradan görebilyormuş bunu anladım geç oldu ama ders aldım çok şükür bende memnunum şimdi doktor çok öenmli bence bu konuda sen kime gidiyorsun canım
merhaba canım hoşgeldin sorunun neydi inşallah ikinci kez anne olursunn aminnn
merhaba ysmin hoşgeldin a.s.Merhaba kızlar bende geldim :) ilk çocuğumu istiyorumm inş bütün dileklerimiz olur
sevgili kumsal bir sorun varmı bilmiyorum. 2009 ocakta kimyasal gebelik yasadım, bir süre ara verdik. 3 ay önce yeniden denemeye başladık. Benim sorunum yaşla. 37 yaşındayım zamanım dolmak üzere.10 yaşında bir oğlum var. Kardeş onun isteği zaten, yoksa biz ikinci çocuk düşünmemiştik. Kısaca yaş faktörü ürkütüyor beni. Sanırım geç kaldım.
h.g canım hhiçbişey için geç kalmış sayılazsın rabbim verdikten sonra inş olur canımsevgili kumsal bir sorun varmı bilmiyorum. 2009 ocakta kimyasal gebelik yasadım, bir süre ara verdik. 3 ay önce yeniden denemeye başladık. Benim sorunum yaşla. 37 yaşındayım zamanım dolmak üzere.10 yaşında bir oğlum var. Kardeş onun isteği zaten, yoksa biz ikinci çocuk düşünmemiştik. Kısaca yaş faktörü ürkütüyor beni. Sanırım geç kaldım.
Merhaba kızlar bende geldim :) ilk çocuğumu istiyorumm inş bütün dileklerimiz olur
merhaba klızlar bende ilk bebeğimi istiyorumm pcoluyummm kiloluyummm yumurtlama sorunum var serophene kullanıyorum dr 3 aylık tedavi verdi bilmıyorum kalabilcemmi bende glucophage kullandım ama hiç kilo veremedim citos2903 sen nasıl verdinn o kadr kiloyu bana hiç etki etmedi
hoşgeldiniz kızlar a.s.a.s.
umarım güzel paylaşımlar dostluklar kurarız :1hug:
morelini bozma cnm senin yaşında ne var önemli olan yumurtluyor olman inşallah kalırsın yerimsenibensevgili kumsal bir sorun varmı bilmiyorum. 2009 ocakta kimyasal gebelik yasadım, bir süre ara verdik. 3 ay önce yeniden denemeye başladık. Benim sorunum yaşla. 37 yaşındayım zamanım dolmak üzere.10 yaşında bir oğlum var. Kardeş onun isteği zaten, yoksa biz ikinci çocuk düşünmemiştik. Kısaca yaş faktörü ürkütüyor beni. Sanırım geç kaldım.
merhaba pembe patik sende aramıza hoşgeldin cnma.s.merhaba klızlar bende ilk bebeğimi istiyorumm pcoluyummm kiloluyummm yumurtlama sorunum var serophene kullanıyorum dr 3 aylık tedavi verdi bilmıyorum kalabilcemmi bende glucophage kullandım ama hiç kilo veremedim citos2903 sen nasıl verdinn o kadr kiloyu bana hiç etki etmedi
hoşbuldum hayatımmsağol umarımm dedğin gibi ii kaynaşırız değişik görüşlerr faydalı bilgiler almak çok güzel valla ben bu sitede çok şeyler öğrendimm
merhaba ysmin hoşgeldin a.s.
inşallah cnm :Saruboceq:
sen ne zamandır istiyon cnmCADIARZU
hoşgeldiniz kızlar a.s.a.s.
umarım güzel paylaşımlar dostluklar kurarız :1hug:
Hoşbulduk cnm saol hepimiz hamiş oluruz doğum hikayelerimizi yazarız herşeyimizi paylaşırız :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilk bebeğin normal yollamı oldu canımmbendede bekarlığımdan beri var prolaktin yüksekliği
hatta kızımı sütten keseli 7 sene oldu ama süt üretimim daha durmadı kaydirigubbakcemile3
merhaba canım hoşgeldin inşallah sende hamiş kalır kucaklarsın bebişini aminnnnMerhaba kızlar bende geldim :) ilk çocuğumu istiyorumm inş bütün dileklerimiz olur
kesinlikle,hayırlsı olsun citoşumm inşallah hamile kalıp sağlıkla tamamlayıp kucaklarız bu yaramazları:Saruboceq:evet cnm dktru iyi seçmek lazım a.s
ben uşakta oturuyorum cnm beyhan tevfik;e gidiyorum çok ilgileniyor sağolsun
canım sakın yaş geçiyor diye endişeye kapılma sakin ol benim bir ablam var kk çok severim kendisini onunda daha önce düşükleri oldu ve yaşıda yanılmıyorsam39 falandısevgili kumsal bir sorun varmı bilmiyorum. 2009 ocakta kimyasal gebelik yasadım, bir süre ara verdik. 3 ay önce yeniden denemeye başladık. Benim sorunum yaşla. 37 yaşındayım zamanım dolmak üzere.10 yaşında bir oğlum var. Kardeş onun isteği zaten, yoksa biz ikinci çocuk düşünmemiştik. Kısaca yaş faktörü ürkütüyor beni. Sanırım geç kaldım.
merhaba klızlar bende ilk bebeğimi istiyorumm pcoluyummm kiloluyummm yumurtlama sorunum var serophene kullanıyorum dr 3 aylık tedavi verdi bilmıyorum kalabilcemmi bende glucophage kullandım ama hiç kilo veremedim citos2903 sen nasıl verdinn o kadr kiloyu bana hiç etki etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?