inş. rüyan gerçekleşir canım :bbo: benim kayınvaldemde hep kizin olsun diye dua eder şimdi hacda inş ordaki duaları kabul olurda hamile kalırımgeçen gün rüyamda üçüzlerim olmuştu çok mutluydum zemuszemus :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilk bebeğin normal yollamı oldu canımm
rabbim tekrar yaşatır canım ne güzel birşey anne olmak bende tekrar aynı heyecanı yaşamak istiyorum senağlamaben tedaviyle hamile kaldım ...sürekli dr kontrolünde geçti 9 ayım
3. ayda kanamam açıldı bebeğimi kaybettim sandım hemen dr gittim..
çok şükür sağdı bebişim...hareketlerini gördüm ultrasonda
1 ay devam etti kanamam
karnım küçücüktü ...9. ayımda eşimin babaannesi haftaya doğumum var deyince suratını asmıştı bunun karnından çıksa çıksa kedi çıkar ancak diye :roflol:
hiç kızmadım gülüp geçtim çünkü ben biliyodum bebiş sağlıklıydı ve bi cimcimem olacaktı
doğumuma birkaç gün kala dr gittik
2 senedir hem tedaviye hemde hamile kaldıktan sonra sürekli kontrole gittiğim doktorum bayrama denk geleceği için doğumunuza ben giremiycem size doktor tavsiye edecem dedi
bizde eşimle kabul etmedik çünkü sivasın tanınmış en iyi doktoruydu ve ben sigortalı olduğum halde sigorta hastanesine gitmeyip bütün imkanlarımı zorlayıp özele gitmiştim
doktorumda o zaman kabul ederseniz yarın sezeryanla alalım dedi
hiç tereddüt etmeden kabul ettik
ertesi gün sabah erkenden hastaneye gittik
bütün tahlillerim yapıldı
saat 10 da ameliyata girecektim
çok stres yapmıştım
hamilelik kolaydı ama bakalım nasıl bi anne olacaktım ve neyle karşılaşacaktım
çok ürktüm sağa sola çattım herkese kızdım
tabi herkes mutlu benide mazur gördüler allahtan
tam ameliyata hazırlandım ameliyathaneye gidecekken ordan hiç çıkamıycam gibi bi hisse kapıldım
dokunsalar ağlardım
kapıdan eşime sonkez bakıyım dedim ama eşimi işlemler için aşağı kata göndermişler
ameliyat masasına yattım
doktorum başıma geldi sohbet ediyo beni hemde hazırlıyo
orda hemşirelerle narkozcuyuda azarladım tabi çok gerginim
doktorum neden bu kadar gerginsin dedi
bende eşime baktım göremedim dedim
az sonra anne olacan bebeğini görecen dedi
elimin üstünden iğneyi vurduklarını hatırlıyorum ondan sonrası yok
5 dakika sonra kızımı yeşil bezin içinde babannesine vermişler
ben 1 saatte çıkmışım
ayıldığımda çok şiddetli sancım vardı
baygınken eşimin elini tutmuşum bırakmamışım
annem benim elimi kaynanamda eşimin elini çekip ayırmaya çalışmışlar ama ben nasıl sıkıyosam gitme gitme diye ayıramamışlar bizi :jeyyar: :asigim:
doktorum ameliyattan çıkınca eşime sizi göremeden ameliyata girdiği için çok üzgündü meltem hanım demiş
ayıldıktan sonra kızımı gösterdiler bana :asigim:
işte o duygu anlatılmaz yaşanır
melek gibiydi
gözleri ışıl ışıl ve bana gülümseyerek bakıyordu :dusun:
3.137 gr ağırlığında...52 cm uzunluğunda doğmuş
dünya tatlısı güzeller güzelim benim
anne olmak hiçbişeye benzemez
allahım inşallah birdaha nasip eder
o duyguyu tekrar tatmak isterim
ve bütün olmayanlara versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
nasıl bu kadar hızlı yazdı diye şaşırmayın
bi topiğe yazmıştım ordan kopyaladım a.s
düşük yapınca düzen bozuluyor cnm benimde ilk düşük yaptığımda 1 kaç ay düzensizleşmişti şimdi iyi ama çok şükür:Saruboceq: doğum yapalı 2,5 ay oldu nerdeyse tekrar adetim oluyor çok şükür buda yumurtladıma işaretSaol cnm hoşbuldum 27 ocak da düşük yaptım, hap kullanıyodum bıraktım ... 2 aydır adetlerim düzensizleşti ayda 2 kere oldum.. en son 11 kasımda oldum heralde düzene girdi şimdi bu ayda regl oluyum doktora gıdicem kontrollü bi şekılde gebe kalmak istiyorum inş...........:CüvCüv:
[
merhaba pembe patik sende aramıza hoşgeldin cnma.s.
ben bu kiloyu şöyle verdim 1,5 aydır diyet ve spor yapıyorum cnm hamur işi tatlı tuzlu yağlı ne varsa hayatımdan sildim sebze ve meyva ağırlıklı besleniyorum şuan günde 1 saatten fazla koşu bandımda yürüyorum sonuç 10 kg verdim tek başına ilacın etkisi yok cnm kendimde çabalıyorum bebiş içinkaydirigubbakcemile5
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:inşallah 3üz olur diycem ama sen çıldırırsın hakkından gelemen 1 yeter sanakaydirigubbakcemile3geçen gün rüyamda üçüzlerim olmuştu çok mutluydum zemuszemus :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
inş. rüyan gerçekleşir canım :bbo: benim kayınvaldemde hep kizin olsun diye dua eder şimdi hacda inş ordaki duaları kabul olurda hamile kalırım
ALLAHIM NE GÜNLERE KALDIY YARABBİM
ARKADAŞLARI ÇİÇEK GÖNDERDİ
Ameliyata alınan M.B, yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastanede tedavi altına alınan M.B'ye arkadaşları çiçek gönderdi
ben tedaviyle hamile kaldım ...sürekli dr kontrolünde geçti 9 ayım
1 ay devam etti kanamam
karnım küçücüktü ...9. ayımda eşimin babaannesi haftaya doğumum var deyince suratını asmıştı bunun karnından çıksa çıksa kedi çıkar ancak diye :roflol:
hiç kızmadım gülüp geçtim çünkü ben biliyodum bebiş sağlıklıydı ve bi cimcimem olacaktı
2 senedir hem tedaviye hemde hamile kaldıktan sonra sürekli kontrole gittiğim doktorum bayrama denk geleceği için doğumunuza ben giremiycem size doktor tavsiye edecem dedi
bizde eşimle kabul etmedik çünkü sivasın tanınmış en iyi doktoruydu ve ben sigortalı olduğum halde sigorta hastanesine gitmeyip bütün imkanlarımı zorlayıp özele gitmiştim
çok stres yapmıştım
tam ameliyata hazırlandım ameliyathaneye gidecekken ordan hiç çıkamıycam gibi bi hisse kapıldım
dokunsalar ağlardım
kapıdan eşime sonkez bakıyım dedim ama eşimi işlemler için aşağı kata göndermişler
ameliyat masasına yattım
ben 1 saatte çıkmışım
annem benim elimi kaynanamda eşimin elini çekip ayırmaya çalışmışlar ama ben nasıl sıkıyosam gitme gitme diye ayıramamışlar bizi :jeyyar: :asigim:
doktorum ameliyattan çıkınca eşime sizi göremeden ameliyata girdiği için çok üzgündü meltem hanım demiş
melek gibiydi
bencede 3üz biraz ağır gelir sende ikizlersin hemen sıkılırım ben bişeyde çok isterim ama özgürlüğümü kısıtlarsa gelemem sende öylemisin bilmem burcumun özelliği napıyım olsunda 1 tane olsun sıkılmadan severek büyütelimamin cnm hayırlısı olsun da üçüz çok en fazla ikizi kaldırır bünyem sırnaşık şey
benim kaynanamlarda hacdalar
bana çok dua et dedim
bide zıbın gönderdim hacca kaydirigubbakcemile3
yavrııım ağlama ...sizi ağlatmak için yazmadım :teselli:rabbim tekrar yaşatır canım ne güzel birşey anne olmak bende tekrar aynı heyecanı yaşamak istiyorum senağlama
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:inşallah 3üz olur diycem ama sen çıldırırsın hakkından gelemen 1 yeter sanakaydirigubbakcemile3
:1shok: :1shok:
:roflol: :roflol: hey allahım ne günlere kaldık
rezil rüsva olmuşlar sırnaşık şey eminim adam bidaha ömrü boyunca soda içmez karısınada içirtmez sırnaşık şey
töbe töbe ne günlere kaldık :roflol::roflol::roflol::roflol:ALLAHIM NE GÜNLERE KALDIY YARABBİM
Soda şişeli fantezi eziyete dönüştü
Soda şişesini makata sokarak intihara kalkıştı; damacanayla mastürbasyon yapmaya girişti' derken şişe fantezilerine bir yenisi daha eklendi....
Fanteziler zaman zaman başa bela olabiliyor. Tıpkı Tarsus'ta yaşayan 37 yaşındaki M.B. ve 32 yaşındaki eşi A.B'nin yaşadıkları talihsiz olay gibi...
Her şey M.B'nin, cinsel ilişkiye girdiği eşinden balkondaki boş soda şişelerinden birini getirip makatına sokmasını istemesiyle başladı. Bunun üzerine A.B. eşinin isteğini kıramadı ve balkondan getirdiği 16 cm'lik soda şişesini kocasının makatına soktu. İşte o an fantezi, eziyete dönüştü. Çünkü soda şişesi M.B'nin makatında sıkıştı ve eşi A.B. şişeyi bir türlü çıkaramadı. Bu durum A.B'ye fenalaşan eşi M.B'yi hastaneye kaldırmaktan başka çare bırakmadı...
AMELİYATSIZ ÇIKARILAMADI
M.B. ilk olarak Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine, burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak yapılan incelemelerde makatındaki şişenin içerde oldukça ilerlediği ve yalnızca operasyonla çıkarılabileceği anlaşıldı.
ARKADAŞLARI ÇİÇEK GÖNDERDİ
Ameliyata alınan M.B, yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastanede tedavi altına alınan M.B'ye arkadaşları çiçek gönderdi
düşük yapınca düzen bozuluyor cnm benimde ilk düşük yaptığımda 1 kaç ay düzensizleşmişti şimdi iyi ama çok şükür:Saruboceq: doğum yapalı 2,5 ay oldu nerdeyse tekrar adetim oluyor çok şükür buda yumurtladıma işaret
Canım düzenliydi benim ekim le kasım ayın da nedense böyle oldu doktora gittim olabilir dedi bide ben doktor kontrolünde hamiş olmak istiyorum tekrar düşük yaşamak istemiyorum allah korusun çok korkuyorum ondan :çok üzgünüm:
bende öyleyim canım valla hiç sıkıya gelemembencede 3üz biraz ağır gelir sende ikizlersin hemen sıkılırım ben bişeyde çok isterim ama özgürlüğümü kısıtlarsa gelemem sende öylemisin bilmem burcumun özelliği napıyım olsunda 1 tane olsun sıkılmadan severek büyütelim
amin canım inşallahDivinity cnm ne güzel inş allahım isteyen herkese nasip eder ay çok heycanladım bir an
divin beni duygulandırdın kızzsenağlama
canım bende bi vazgeçiyorum sonra bi bebe gördümmü yada bebek kıyafetleri sonra yeniden depreşiyor isteğimyavrııım ağlama ...sizi ağlatmak için yazmadım :teselli:
allahım inşallah herkese yaşatsın bu duyguyu
geçen gün bi topikte doğum hikayemi yazdım ondan sonra tekrar ikinci için çalışmalara başladım yoksa iyice vazgeçmiştim bebekten biliyosunuz
bak kankisini nasılda tanıyo
kitabımı yazarsın sen benim demi citos sırnaşık şey
citosum süpersin ya tebrik ederim seni bende kilo vermek istiyom vermı bir püf noktanmorelini bozma cnm senin yaşında ne var önemli olan yumurtluyor olman inşallah kalırsın yerimseniben
merhaba pembe patik sende aramıza hoşgeldin cnma.s.
ben bu kiloyu şöyle verdim 1,5 aydır diyet ve spor yapıyorum cnm hamur işi tatlı tuzlu yağlı ne varsa hayatımdan sildim sebze ve meyva ağırlıklı besleniyorum şuan günde 1 saatten fazla koşu bandımda yürüyorum sonuç 10 kg verdim tek başına ilacın etkisi yok cnm kendimde çabalıyorum bebiş içinkaydirigubbakcemile5
bencede kızlarrr:lepi:Şeniz inşallah cnm
ben eminim daha birçok şey paylaşacaz alkisalkisalkis
harika canım inşallah rabbim aynı duyguları tekrar yaşatmayı nasip ederben tedaviyle hamile kaldım ...sürekli dr kontrolünde geçti 9 ayım
1 ay devam etti kanamam
çok stres yapmıştım
dokunsalar ağlardım
ameliyat masasına yattım
ben 1 saatte çıkmışım
melek gibiydi
nerdeeee klomen tedavisiyle oldu -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?