başınız saolsun çok üzüldüm:gitme: Allah tez zamanda evlat versin acınızı hafifletsin hayırlısıylaarkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamamız tuttu ve bir kız çocugumuz oldu adı zeynep.şu an soldaki resim kızım zeynep.....26.nisan 2009 da zatüreden dolayı kızımı kaybettik.ve üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra aşılama denedik ama sıkıntıdan tutmadı diye düşünüyorum.ve yine aşılama yaptık tuttu ama kanamam oldugu için düşük yaptım.böyle sıkıntılı günler yaşadım arkadaşlar.düşügü ekim 17 de yaptım. aralıgın 18 de adet olunca yine son bi kez daha aşılama deneyecektik ama 2 gündür tedaviye başlayasım gelmiyor.bir sogukluk oldu bende.kendiligimden adet olamıyorum hap içtigim zaman oluyorum.şuanda cyclo-prognova adlı hapı içiyorum koruyuculugu yok o yüzden yaza kadar kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar.diyecegim o ki allah ne verirse hayırlısını versin.evlet acısı çok zor şey 2 yaşındaki evladını topraklara koymak dünyanın en zor şeyi.şimdi diyorum ki rabbime evladım olup yeniden ölecekse yine bu zor şeyleri yaşayacaksam istemiyorum .allahım hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
sağolun kızlar çok mutluyum ve hala şoktayım kesin emin olmak için pazartesi kan tahlili olucam :kedi:allahım hepinize göstersin inşallah:Saruboceq:
arkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....e
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1nurten36
19-) PASAKLIMİNİKTANRIÇA
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2xaysex
29-) sadiye77
divinity canım listeye eklenmişim teşekkür ederim inşallah bende bir an önce terfi edenlerden olurum
Bu arada ben de hamileyimm..umut listesinden terfi edebilirim Rabbime çok şükür..ama kalp atımını görmedk daha bebeğin,çok yeni..salı günü gidicem inş dra..dua edin bizim için kızlarrr.. :)
aa ikinci hamişimiz çıkmış bile ne güzel canım tebrik ederim seni
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı bizere olsun bizimki de hemencecik olsun inşallah
dua et bize en yeni anne duasından opuyorumnanaktan
günaydın cnm hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydınlaaaarrrrr.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?