2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ben diyete tekrar başladım kanka
sporada bugünden itibaren başlarsam inşallah kaldığım yerden devam
en azından ne versem o kar
hamile kalırsam bu kilomun üstüne kilo almayım demi :))

delikafaduldengelen giden olmazsa kapatıp gitcem burayı kilit vurcem kapıya sırnaşık şey
olummm sen ben böle konuşursan gelceksede gelmez bebik bu cadı kadın beni yer diye:roflol:

ben diyete tekrar başladım kanka
sporada bugünden itibaren başlarsam inşallah kaldığım yerden devam
en azından ne versem o kar
hamile kalırsam bu kilomun üstüne kilo almayım demi :))
eferim kanki bende yarım kilocuk vermişim bu hafta nazarmı değdi ne 78,5 kg geliyomgerçi 2 gün sporumu yapamadım sıcak suyun içinde mayıştım kaldım bu kaplıcalar iyi geliyormuş kadın hastalıklarına iltihap söküyormuş kanki ama bende bişi olmadı :sinifsinif:

delikafaduldengelen giden olmazsa kapatıp gitcem burayı kilit vurcem kapıya sırnaşık şey
olummm sen ben böle konuşursan gelceksede gelmez bebik bu cadı kadın beni yer diye:roflol:

napıyım yaff cumartesimi ve pazarımı vildanla didişerek geçirdim
kavga ettik küstük birbirimize :dilcikar:
geri barıştık ama yinede allah sonumuzu hayır etsin çok zor anlaşırız biz :1closedeyes:
onun için bu ara yine bebekten vazgeçebilirim :tomato: dermişim yok yok vazgeçmiycem oyuncak ettim bende ne istediğini bilmeyen kararsız insanlara döndüm :mymeka:

öyle hemen suya 2 gün girmeyle iltihap sökülmez
ne bekliyodun yeşil yeşil iltihapmı akacaktı kaydirigubbakcemile3

aynen öle bi karar ver artık:mymeka:
döndürüp durdun habire bence sen mobilya eşya al içindeki istek kesin bunlardır:roflol:

aynen öle bi karar ver artık:mymeka:
döndürüp durdun habire bence sen mobilya eşya al içindeki istek kesin bunlardır:roflol:

oy oy oy oyyyyy neler buldum neler beğendim inanamazsın kanka
aradığım herşeyi buldum artık
hayırlısıyla yeni eve bi geçelim inşallah hepsini alacam
bu ara çocukta aradan çıksın işte daha tahammülüm kalmadı akannehir

öyle hemen suya 2 gün girmeyle iltihap sökülmez
ne bekliyodun yeşil yeşil iltihapmı akacaktı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3ablamın eltisi tarif etti zati orayı onlarda 2 gün kalmışlar kadın bi anlatıyor görmelisin şarıl şarıl iltihap sökmüş pet yetiştiremedim diyo:roflol:ne bilem bende öle olcek sandım ama damla akmadı bendensırnaşık şey

kanki morelini bozmak istemem emme bence sen yeni eve taşınınca hamiş kalacan gibi doğuyor içime :1closedeyes:
kız neler beğendin anlat hele fiyatları kaçaymış CADIARZU

CADIARZU demekki sende iltihap yok o zaman alkisalkisalkis
kanki morelini bozmak istemem emme bence sen yeni eve taşınınca hamiş kalacan gibi doğuyor içime :1closedeyes:
kız neler beğendin anlat hele fiyatları kaçaymış CADIARZU

kısmet
ha 3 ay önce gelmiş ha 5 ay sonra hiç farketmez geleceni biliyim yeterki

koltuk beğenmiştimya hani ona uygun perde buldum siyah petek tül yeni çıkmış fransızmış metresi 41 tl
bide süs eşyaları buldum
mumluklar 40 bitane yassı vazo vardı oda 80 tl
banyo için boy dolabı buldum
duvara monte uzun zıpçık gibi bi dolap
altı kirli sepeti üstü deterjan ve havlu dolabı 259 tl
bide ayakkabılık ve portmanto buldum ikisi 450 ye geliyor heralde
bu evde portmanto koyacak yer yok ama diğer eve süper olacak alkisalkisalkis

diviii soğan kürü ne işe yarıyormuş ki acebe
benimde 2 3 gün var hastalanmama inşallah hastalanmam
gerçi hiç umudum yok ya neyse :1closedeyes: çalışmadan bebek falan olmuyodu di mi gamyoncuiremsu
çitosum cıpstırıkım nerede gittin kaplıcalara, bende istiyorum ama yakında yok

ev dekorasyonu hakkında konuşmaktan çok hoşlanıyorum kızlar bana kızmayın hamilelik topiğinde ev eşyasının ne işi var diye :kedi:

eski model avizeleri biliyomusunuz kristalli falan
benim vardı ondan takılı değildi dün bozdum 2 tane avize yaptım çok şık ve güzel oldular :lepi:

fiyatlar normalmiş inşallah cnm gönlüne göre döşersin yeni evini vereliniortakbizim hol biraz geniş banyo kısmının olduğu yer bende oraya dolap yaptırıcam üst kısımlarına da yapılacak boydan boya hihoyyyt

canım hoşgeldin Şeniz
soğan kürü yumurtalık kistleri için iltihap için çok faydalı
soğan kürü yapıp hamile kalan çok kişi var
hatta bizim akrabalar var ailecek iltihap için soğan kürü yapmışlar geline yaptırmamışlar hamile kalır diye kaydirigubbakcemile3
çalışmadan hamile kalınmaz tebi :kedi:

hoşbulduk canım iyyim sen nasılsın divin hayırdır taşınıyonmu divin hayırlı olsun

bende iyiyim canım çok şükür
babam ev aldı bana teslim oldu ev herkes taşındı benim kontrat olduğu için gidemedim evime cnm
bende gidene kadar mobilya falan araştırıyorum içime sinsin istiyorum o yüzden ev dekorasyonu hakkında çok konuşuyorum
araştırıyorum herşeyi 1 kere olsun temiz olsun içime sinsin tabiki alkisalkisalkis

citos hangi kaplıcalara gittin kuşumm
simav kaplıcalarına gittim cnm zemuszemusçocuk isteyen bayanlara çok faydalıymış iltihap neyim varsa söküyormuş:sinifsinif:

alkisalkisalkis oh ne güzel tam benlik ben beğeniyimmi dolaplarını kanka sırnaşık şey sırnaşık şey

simav kaplıcalarına gittim cnm zemuszemusçocuk isteyen bayanlara çok faydalıymış iltihap neyim varsa söküyormuş:sinifsinif:

uşak'a uzakmı cnm
bizim kaplıca 25-30 dakikalık uzaklıkta çok yakın
bende kendim için istiyorum girecem suyun içine sıcak kadına çok yarıyor yumurtalıklarımı çalıştıracam süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…