günaydın cnm hoşgeldinopuyorumnanaktan
günaydınn citos nasılsın sağol canımm inşallahh aminnn hepimiz hayırlısıyla bir alt listeye taransfer olmak dileğiyle :Saruboceq:herkese mutlu ve umut dolu haftalar diliyorum opuyorumnanaktangünaydınlarrrrr
hamiş sayımız 2 ye çıkmış ne güzel :lepi:
rabbim sağ salim almayı nasip etsin onlara:Saruboceq:
ve bizede göstersin tez zamanda inşallahhhhh:Saruboceq:
günaydın isolde nasılsıngünaydınlaaaarrrrr.........
kızlar eleyna bebişini kaybetmiş kürtaj olucakmış bugün :1no2:
çok üzüldüm onun için rabbim yardımcısı olsunsenağlama
sağol kumsalcım iyi olmaya çalışıyom kaydirigubbakcemile5sen nasılsın cnm bugün topik çok durgun kimsecikler yok akannehirinşallah cnm yeni yılla beraber bizde yeni listenin hamiş bölümüne transfer oluruz :Saruboceq:günaydınn citos nasılsın sağol canımm inşallahh aminnn hepimiz hayırlısıyla bir alt listeye taransfer olmak dileğiyle :Saruboceq:
günaydın isolde nasılsın
çok geçmiş olsun üzüldüm allah yardımcısı olsun :çok üzgünüm:
günaydın cnm geçmiş olsun eşine a.s.günaydın kızlar eşim hasta ya ateşi cıktı bugün moralim sıfır uyuyo simdi dua edin bende buraya bakim dedim eleyna cok üzüldüm dün konusmustum cok üzgündü
bende iyiyim çok şükür çalışıyoz haftanın ilk günü ya ondandır citoscumsağol kumsalcım iyi olmaya çalışıyom kaydirigubbakcemile5sen nasılsın cnm bugün topik çok durgun kimsecikler yok akannehirinşallah cnm yeni yılla beraber bizde yeni listenin hamiş bölümüne transfer oluruz :Saruboceq:
günaydın kızlar eşim hasta ya ateşi cıktı bugün moralim sıfır uyuyo simdi dua edin bende buraya bakim dedim eleyna cok üzüldüm dün konusmustum cok üzgündü
Tünaydııııın herkese hayırlı haftalar
oooh maşallahiki tane anne adayımız var
kızlar eleyna bebişini kaybetmiş kürtaj olucakmış bugün :1no2:
çok üzüldüm onun için rabbim yardımcısı olsunsenağlama
tünaydın nasılsın canımm evet darısı bize inşallahhh
Şenizcanım hoşgeldin naber bitanemŞenizTünaydııııın herkese hayırlı haftalar
oooh maşallahiki tane anne adayımız var
evet haklısın pazartesileri durgun oluyor kkbende iyiyim çok şükür çalışıyoz haftanın ilk günü ya ondandır citoscum
aminnn inşallahhh canımmm
günaydın vale nasılsın geçiş olsun eşine allah şifa versinn
mafoldumbenmalesef öyleymiş senağlamainanmıyorum ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Şenizcanım hoşgeldin naber bitanemŞeniz
evet haklısın pazartesileri durgun oluyor kk
bende iyiyim cnm opuyorumnanaktanaynen işteyim çalışıyom kkda dolaşıyorumiyiyim bitanem geldik işte çalışıyoruz, sen nasılsın opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3slm şikerim topikte benden başka kimse yuk anacımşakkıdıselamlar kızlar naber
ben geldim
güzel bi hafta diliyorum hepimize
eeee bi değişiklik olan varmı
bende yok
regl olmayı bekliyorum soğan kürü yapmak için :bbo:
kaydirigubbakcemile3slm şikerim topikte benden başka kimse yuk anacımşakkıdı
herkes kayıp nedense :sinifsinif:daha çokmu regline inşallah olmazsında bebikin gelmiştirnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?