2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

nasılsınız bağyanlar ben geldim hemide 1 kilocuk vermiş olarak artıkın sebzeleri çiğ yeme dönemine girdi haşlamadan pişirmeden yiyorum çizelgemi 3 kilo vereyim öle değiştircem bugün hayır tıohumuna başladım eşime keçi boynuzu aldım (tabi içerse bakalım kim galip gelecek)bide soğan suyu içiyorum sonra çörekotu bal tarçın üçlsünü hayatıma dahil edicem ardından incir kürü girecek hayatımıza yani yeni yıla tam teçhizatlı hazırlaıyorum inşallah bu kadar hazırlıktan sonra eh bebek şehzadeleri teşrif ederler umarım ah bir kıymet bilse onun için neler hazırlıyorum bi görse acır halime artık yeni nesil bebeler şekere çikolataya kanmiyiler Allah sonumuzu hayır eyleye arkidişler

slm kızlar nasılsınız ben yorgunum hafta sonu yatılı misafirim vaedı eltim ve görümcemler çoluk çocuk falan yorucuydu yani

uşak'a uzakmı cnm
bizim kaplıca 25-30 dakikalık uzaklıkta çok yakın
bende kendim için istiyorum girecem suyun içine sıcak kadına çok yarıyor yumurtalıklarımı çalıştıracam süprizzzzz
yok kanka çok uzak değil kocik deli gibi sürüyor arabayı 1 saatlik yolu 40 dakkada vardıksırnaşık şeysırnaşık şey

bende incir kürüne başladım 2 gündür ama zor ya taze hazırlancak olması 15 dk aynıcak a içilcek falan inş. çabuk usanmam akannehir

kafamçokkarıştı hoşgeldin ablam maşallah bu ne kadar hazırlık
ee bu kadar çabayada gelmesse artık ben bu bebişlere ne diyim
bende ilk olarak soğan kürüyle başlayıp ardından incir kürüyle yola devam edecem
geçende bir kvanoz bal aldım çörek otu tarçın bal üçlüsünü yapmak için
hepsini bir arada yapma ablam ben tek tek yapacam
hepsini birden yaparsan bu seferde yumoşlar fazla gelişip kistleşir akannehir

slm kızlar nasılsınız ben yorgunum hafta sonu yatılı misafirim vaedı eltim ve görümcemler çoluk çocuk falan yorucuydu yani

hoşgeldin canım Şeniz
abawww bana çocuklu kimse gelmesin onların yerine selamları gelsin diycem ama 2 hafta sonra benimde başıma gelecek aynı dert :1ninca:
ben pılımı pırtımı toplayıp görümcem gidene kadar kaynanamlara kamp kurmaya gidiyim en iyisi kaydirigubbakcemile3

bende incir kürüne başladım 2 gündür ama zor ya taze hazırlancak olması 15 dk aynıcak a içilcek falan inş. çabuk usanmam akannehir

:lepi: :lepi: :lepi: hayırlı olsun şulezehra hadi bakalım usanmak yok başladınmı bitircen yoksa 0 alırsın sınıfta kalırsın ona göre şakkıdı

hb canım
sırnaşık şey en iyisi bencede

bende evi yeni temizlemiştim ama hi temizlenmemiş gibi oldu fisfisfis

yok kanka çok uzak değil kocik deli gibi sürüyor arabayı 1 saatlik yolu 40 dakkada vardıksırnaşık şeysırnaşık şey

:1closedeyes: hiç sorma hız konusunda bende dertliyim
arabaya binince gideceğimiz yere ulaşana kadar ağzımı bıçak açmıyo korkudan -tatlicadiarzu-

:lepi: :lepi: :lepi: hayırlı olsun şulezehra hadi bakalım usanmak yok başladınmı bitircen yoksa 0 alırsın sınıfta kalırsın ona göre şakkıdı
tamam öğretmenim ne demek yapıcam bitiricem inş. yeni yıla hamiş giricem

böyle takım halinde kür yapmak daha azim veriyo insana sizde başlayında bende gayretleniyim

hb canım
sırnaşık şey en iyisi bencede

bende evi yeni temizlemiştim ama hi temizlenmemiş gibi oldu fisfisfis

bişey kırmasınlarda tek baştan aşağı temizleyim evi
görümcemin oğluyla eltimin oğlu bir araya gelince ben bunalıma giriyorum
istanbula gidincede bunaldım zaten tedaviyi bırakmıştım

tamam öğretmenim ne demek yapıcam bitiricem inş. yeni yıla hamiş giricem

böyle takım halinde kür yapmak daha azim veriyo insana sizde başlayında bende gayretleniyim

regl olmayı bekliyoruz cnm
bütün malzemeleri temin ettik sıra muayyen günümüzde alkisalkisalkis :roflol:

bişey kırmasınlarda tek baştan aşağı temizleyim evi
görümcemin oğluyla eltimin oğlu bir araya gelince ben bunalıma giriyorum
istanbula gidincede bunaldım zaten tedaviyi bırakmıştım

kızımın birsürü para verip yeni aldığımız oyuncağını kırıyolardıda zor aldım ellerinden benim elitimin oğluda çok yaramazdır aman napalım her zaman gelmiyolar ya aile bağları nasıl kuvvetlenicek gelmezlerse gitmezsek

inş. adt olmazsın da hiç bir küre gerek kalmadan hamiş olursun :ecrin_bebek:

oyuncak hiç yaff benim vitrinimi indiriyolardı aşağıya :mymeka:
görümcemin oğlu oyuncakla oynamaz 3 yaşında elektronik eşyaları bozup kırıyo velet
bulaşık makinesinin sepetini çıkarıp içine oturuyo
kaynanamların mutfak dolabını kırdı elinden alamıyolar :1ninca:

inşallah canım zaten soğanlara baktıkça midem kalkıyo :bbo: bi kere yapmıştım 2 gün anca dayanabildim laelaelaelaelae

abovvv seninkiler çocuk değil haşere mübarek yok bizimkiler o adar değil Allah sana sabır versin gelidklerinde akannehir
soğana bende 1 gün dayanabilmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…