2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

divinity hayırlısı olsun canım vardır bebişinde bi süprizi:)
inşallah cnm hayırlısı olsun :Saruboceq:

:1shok: :1shok: sen bizide geçersin miniş
biz bu işi yıllardır yapıyoruz ama bu gidişle senin eline su dökemiycez galiba sırnaşık şey

selam kızlar kacırmısım muhabbeti bugün üstümde bi tembellik ağırlık var ki sorma
interneti bile açmaya üşendim daha yeni giriyorum kk'ya
oldukça entresan bir durum benim içinkaydirigubbakcemile3
kürler kaplıcalar derken alt yapı çalışmaları başlamış baya masallah darısı bana inşallah
ben çok kilo aldım evlendikten sonra bu ay da sanırım bir iki kilo almışım moralim bozuk
zayıflamam lazım ama şu an için hayatta bana zevk mutluluk veren tek şey yemek yemekcokacimcoook
nasıl becercem ya.. çitos sen de zayıflama işindesin sanırım bir akıl ver bana
benım metabolizmam da çok ama çok yavaşbenneyaptımki
şöyle silkinip gaza gelmem şartakannehir

bu arada yeni gelen arkadaslar hoşgelmiş sefa gelmişa.s.

slm canlar çalışmalar nasıl gidiyoo ben bu ara giremicem biraz yoğunum kendinize iyi bakın
rozalin çok sevindim senin adına allah sağ salim kucagına almayı nasip dilerim güzel bi hamilelik geçirirsin nsb canım nerelerdesin sen canım çok sevindim hamile olmana allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inş bak bende hamileyim belki tutar hani demiştinya senin kızın olacak die ne diyodun yaptıgın şeye testmiydi neydi kan değişimine göre yasımıza göre hesap yaptınya inş tutarr kızz gönlüm kızdan yana benim hep

Sağol şeker!Tşk ederim..Allah isteyenlere de nasib etsin inş.Yaa hamile misin,ne kadarlık?Çin takvimii.. :) hadi bakalım hayırlısı tutucak mı acaba..Haberlerini beklliyorum :)
Amin cnm inş.Tşkler..
Allah razı olsun senden,hepinizden duamdasınız,siz de dua edin bizlere de.Öpüyorum..

herkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
bol hamişli gün diliyorum hepinizezemuszemus

Çitosummm opuyorumnanaktan günaydın

Ve herkese günaydın OFT den gördüm bende 2010 da hamile kalmak isityorum :kedi:
tabi kocamı kandırabilirsem :ecrin_bebek:

Çitosummm opuyorumnanaktan günaydın

Ve herkese günaydın OFT den gördüm bende 2010 da hamile kalmak isityorum :kedi:
tabi kocamı kandırabilirsem :ecrin_bebek:
günaydın bammbikim hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:
kız sen daha yeni evlisin olur hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3

1,5 senelik :kedi:
Bazen kendime aman otur oturduğun yerde diyorum bazende istiyorum ne bileyim :kedi:
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

1,5 senelik :kedi:
Bazen kendime aman otur oturduğun yerde diyorum bazende istiyorum ne bileyim :kedi:
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
bizde 2,5 sene korunmuştuk şimdi çok pişmanım ama keşke bir taneyi yapsaydım diye :gitme: ben pko olduğumu bilmiyordum sonradan öğrendik :sinifsinif:neyse vardır bundada hayır sende şimdiden kontrollerini yaptır cnm bilinçli şekilde hamile kalmak en güzeli :CüvCüv:evliliğinde epey oturmuş şimdi bebiş zamanı artıkben seni daha yeni evlendi sanıyom karıştırdım galibakaydirigubbakcemile3

günaydın kıslar nasılsınız ne çok kaynatmışsınız oku oku bitirmedim otobüs bekler gibi bebek bekler olduk bizim buralarda durak mı yok acaba uğramıyor bize :)))

Ben bi kere adet olamamıştım, doktra gittim kist var dedi bi ilaç verdi düzeldim :ecrin_bebek:
hamile kalmama engel bir durum varmı dedim, şuan sorun yok dedi
ama yinede doktora gitmeden kontrollerimi yaptırmadan çalışmalara başlamıycam :hulya:

günaydın kıslar nasılsınız ne çok kaynatmışsınız oku oku bitirmedim otobüs bekler gibi bebek bekler olduk bizim buralarda durak mı yok acaba uğramıyor bize :)))
günaydın beloşcum hoşgeldinopuyorumnanaktan
yeni durağımız 2010 beloşum o zaman teker teker düşecek bebişler meraklanma hiç bu sefer kurtuluşu yok elimizden:lepi:

bencede cnm gitmelisin kontrolün yapılır sağlıklı şekilde bebişlerin gelir inşallah

amin çitosum :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Seninde ve bu topikteki herkesin bebişi sağlıkla gelir inşallah :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:inşallahhhhh bambikim :lepi:
kız senide yazalımmı listeye belkim uğurlu geliriz birbirimize ne dersinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…