2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

hayırlı olsun canımm sağlıkla güle güle oturun yeni evinizde inşallahhrabim ağız tadı huzur versinn evet çok iyi yapıyorsun kendi evime taşınacağım zaman bende senin gibiydim çok iyi anlıyorum seni onun zevki bir başka oluyor inşallah içine sinen ve istediğin gibi olur herşey
simav kaplıcalarına gittim cnm zemuszemusçocuk isteyen bayanlara çok faydalıymış iltihap neyim varsa söküyormuş:sinifsinif:

hımm şifa olsun canım inşallah fayda etmiştir citosum :Saruboceq:

abovvv seninkiler çocuk değil haşere mübarek yok bizimkiler o adar değil Allah sana sabır versin gelidklerinde akannehir
soğana bende 1 gün dayanabilmiştim

ben kaçtım topiği kalabalık görmüşken gidesim gelmiyor ama kız okulda beni bekler

yaa beterin beteri var :jeyyar: napalım dediğin gibi akraba bağlarının kopmaması için acı zulüm katlanıyoz
ben senden çok dayanmışım soğana :roflol:

hadi güle güle cnm görüşürüz opuyorumnanaktan

saol cnm allah razı olsun
herkese versin inşallah kiracılık çok zor :Saruboceq:

hmm annadım canım bi incelerim şimdi nası yapılıyormuş
ay bu arada inşallah gönlüne göre yerleştirirsin evini divim opuyorumnanaktan

simav kaplıcalarına gittim cnm zemuszemusçocuk isteyen bayanlara çok faydalıymış iltihap neyim varsa söküyormuş:sinifsinif:

biliyorum ben orayı, duymuştum yani, balıkesirde olması lazım başka bi ismi daha vardı dilimin ucunda ama hatırlayamadım fisfisfis

çok saol bebişim Şeniz Şeniz

bi yemek yimeye gittim kaynatmışınız burayıkaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkideşler hoşgeldiniz aramızaa.s.

kütahya simav cnm kaydirigubbakcemile3

Selamm milllet
bende 2010 da evlenip hamile kalmak istiyorum benide alırmısınız aranıza
:kedi::kedi:

gebelik öncesi tetkikler için gittim tüm testlerimi yaptırdım bi sorun yok dedi doktor,folik asite başladım ama bi eşim göreve gitti,sonrada ben grip oldum ilaç kullandım doktor bu ayıda pas geçirin dedi henüz denemeye bile başlayamadık anlayacağınız kızlar

Selamm milllet
Şenizgel kuzum gel seninde bizden öğreniceklerin var ilerisi için buyur gel:jeyyar:

hakkında hayırlısı cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın :Saruboceq:

:1hug:uyyy ben o düşen çeneni yerim seninnnŞenizŞenizŞenizŞeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selamm milllet

hoşgeldin minişim Şeniz
kız 2010 da hamile kalmak istiyorsan elini çabuk tut daha bebeğe gelene kadar bi sürü aşamadan geçecen :jeyyar:

çok güzel hiç bi sorun yokmuş
umarım fazla beklemezsin cnm
bak ben mesela 2,5 senedir istiyorum :umursamaz:
o zaman olsaydı şimdi 1 yaşını geçmiş olacaktı
ama kısmet tabiki :hulya: olur bizimde inşallah

Şenizgel kuzum gel seninde bizden öğreniceklerin var ilerisi için buyur gel:jeyyar:
Hoşbuldumm aşklarımmm
takipyteyim sizi sengözlerimebaksanabeger bi aksilik olursa öğrendiğim bilumum bütün kürleri uyguluycammdelikafadulden

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin minişim Şeniz
kız 2010 da hamile kalmak istiyorsan elini çabuk tut daha bebeğe gelene kadar bi sürü aşamadan geçecen :jeyyar:

Hoşbuldumm aşkitom2
Adam istemeğe gelicek babamda vericek ya ertesi gün nikah akşamınada bebek çalışmasına da girecemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nasıl ama çok hızlıyım dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…