aklın varsa hiç yüz bile verme çok kötü birlikte durmak :1ninca::1ninca:ayyy divinityim aynen beni anlatıonn
sağol canım benimmm
KAlsın dull bi sürü çocuğu var banane
Biz evimizi aldık hastalanır elden ayaktan düşerse başımın üstünde yeri var ama diğer türlü oturamam aynı evde kocikte biliyo bu düşünce mi sorun yok...
:roflol:ben hiç takmazdım rahatça yapardım banyomu :dilcikar:hem ona ne hesapmı vercem:mymeka:evet cnm bizde aynen öyle düşünüyoz
elden ayaktan düşmesinler herkes evinde mutlu mutlu yaşasın demi
şahsen ben birlikte otursam hiç çocuum olmaz :jeyyar: banyo neyim yapamam utanırım :roflol: :roflol:
evet cnm bizde aynen öyle düşünüyoz
şahsen ben birlikte otursam hiç çocuum olmaz :jeyyar: banyo neyim yapamam utanırım :roflol: :roflol:
evet cnm bizde aynen öyle düşünüyoz
aklın varsa hiç yüz bile verme çok kötü birlikte durmak :1ninca::1ninca:
:roflol:ben hiç takmazdım rahatça yapardım banyomu :dilcikar:hem ona ne hesapmı vercem:mymeka:
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün hicri yılbaşı muharremin biri hepinize hayırlar getirsin inş. dualarınız kabul olsun
bende utanırım banyo yapmaya be ben çok çekinirim yeni evliyken ebeveyn banyo olmasına rağmen yatılı biri geldimi çekinirdimallah senü varya dogru söylüyon valla eskiler otururken 5 tane cocuk yapmıyolarmıs onlar utanmıyoda biz mi utanacaz:kedi:
inş. canım ben bugün oruçluyumhosgeldin canım amin bende oruca baslayayım diyom allah izin verirseopuyorumnanaktan
aklın varsa hiç yüz bile verme çok kötü birlikte durmak :1ninca::1ninca:
:roflol:ben hiç takmazdım rahatça yapardım banyomu :dilcikar:hem ona ne hesapmı vercem:mymeka:
bende kayınvalidemgilde cok utanıyom banyo yapmayabende utanırım banyo yapmaya be ben çok çekinirim yeni evliyken ebeveyn banyo olmasına rağmen yatılı biri geldimi çekinirdim
inş. canım ben bugün oruçluyum
en güzeli cnm evler uzak gönüller yakın olacakaynen valla eskiler otururmuşta ben yeni evli olacamm hiç yabancı kimse olsun istemem evimde..
Evde o kadar uzak ki bizimkilerede onunkilerede öyle çat kapı kimse gelemiycek ne kadar uzak o kadar iyi:jeyyar::jeyyar:
he kız bende iyik birlikte oturmuyok diyom izine bile gidince insan utanıyo hele ben cok sırnasık biriyim illa kocamın otururken kolunun altına girmem lazım onun için izinleri hiç sevmiyomsositososito
kızlarr dÜn gece rÜyasmda Çok tatlı bİr oĞlum olmuŞ gÖrdÜmmmm Çok gÜseldİİİ
ama ben deĞİl kocam doĞurmuŞ gÜyaaa:):):) sonunda o olacak galİbaaa.....
hoşgeldin cnm Şenizslm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün hicri yılbaşı muharremin biri hepinize hayırlar getirsin inş. dualarınız kabul olsun
:1ninca: bende -tatlicadiarzu-bende utanırım banyo yapmaya be ben çok çekinirim yeni evliyken ebeveyn banyo olmasına rağmen yatılı biri geldimi çekinirdim
inş. canım ben bugün oruçluyum
saol canım rabbim kabul eder inş.Tüm oruç tutan arkadaşlarım
Rabbim ,Oruçlarınızı kabul etsinn...
en güzeli cnm evler uzak gönüller yakın olacak
benimde kaynanamlara evim uzak 2 otobüs değiştiriyom
beni yanlarına çok istiyolarda ben gitmiyorum ne işim var yasakkelime
vah canım kıs izinlerde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyon o zaman demi kocike :roflol:
saol canım iyiyimhoşgeldin cnm Şeniz
biz iyiyiz sen nasılsın şekerim
:1ninca: bende -tatlicadiarzu-
allah kabul etsin cnm şutarafagitti
Tüm oruç tutan arkadaşlarım
Rabbim ,Oruçlarınızı kabul etsinn...
allah kabul etsin cnm:Saruboceq:inş. canım ben bugün oruçluyum
oğlunu nasıl yaptı yaparken:jeyyar::jeyyar::jeyyar::1shok: aboww yok bacım ben utanırdım yerin dibine geçerim niyeyse
sanki herkes yapmıyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol:siz beraber durmadınızdan öyle geliyor ilk zaman bende çok utanırdım sonradan alıştım gitti:1closedeyes:hoşgeldin cnm Şeniz
biz iyiyiz sen nasılsın şekerim
:1ninca: bende -tatlicadiarzu-
allah kabul etsin cnm şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?