2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

canım onlar eşimi 2 yıldan fazla hem yanlarında çalıştırmış hem parasını vermemişler sonrada başlarından def etmek için ülkeden sürülmesine neden olmuşlar bi sürü entrika dönmüş eşim hayatta barışmaz onlarla
kadın kaç kez türkiyeye geldi gitti kvalidem kendi kardeşini evine sokmadı
karışık işler yani barışmaları imkansız :gitme:

kızlar ben hamile değilmişim mafoldumben
kimyasal gebelikmiş malesef yine olmadı mafoldumben

rozalin üzülme diyeceğim ama üzülüyorsun biliyorum hayatım, inşallah tekrar olur tatlım :Saruboceq: :Saruboceq: mafoldumben

sağol canım inşallah tekrardan gelir senağlama

sermest sen nekadar zamandır bebek istiyorsun??
senin hikayeni pek bilmiyorum..hiç hamile kaldınmı???

canım yazmya ugrasıyordum tam net gitti yine
dokuz aydır ugrasıyorm canım henüz bir gebelik yakalayamadık
nasip şimdilik genel araştırmaları yaptırıyoruz o kadar
gerisi Allaha kalmıs hayırlısıyla tez zamanda hepimize nasip olsun annelik inşallah:Saruboceq:

kızlar allaha emanet olun ben çıkıyorum fecii belim ağrıdı görüşürüzzz kendinize iyi bakın tez zamanda hamiş kalın hoşçakalınnnn

ben de kacıyorum kızlar dişin yeri basladı gene agrımaya yatayım az uyuynca duymam belki
görusurz canlar hoscabakın kendnıze

slm arkadaşlar bnmde 1.5 senedr olmuyor çocuğum salı günü hsg çektrdim ama tüplerimn 2side kapalı ayrıca 3 tanede çikolata kistim varmış anlıcağınz doktor önce açık amiliyat sonra olursa tüp bebek dedi bende amiliyat olmk istemiyorum allahtn başka sığınacağımız kimse yok sizler bnm halidn anlarsınz dedim sizden bişi rica etmk için yazıyorum tüplerimn açılması ve bebek niyetiyle 500 yasin okumk istiyorum ama ben tek başıma altındn kalkamıcm eğer silerde bana bu niyetle yasin okursanz çok sewinirm okumk isteyn arkadaşlarım özelime kaç tane okuya bileceğinizi yazrsnz sewinrm buraya bile kaç tane okuyacağınızı yazsnz ble olur ocağın 1ine kadr okunması lazım okuyan okumayn herse şididen çok teşkkr ederim

canım citosum bence sen böyle aragazlar vermeye devam et ..yoksa ben şıpsevdiyimdir hemmen vazgeçerim...valla tatlı yemek çerez yemek daha kolay...ayyakşam terledim terledim ayaklarım ağrıdı koşmaktan 100 cal . anca gitti öyle diyor ekran. ama oturup 1 dilim pasta yesem 500 kalori alırım . adaletmi buuuuu???

güzel bir prag gezisiydi bizim için de:) daha öncede gömüştüm ben çoğunu arkadaşlardan :)

teşekkürler paylaşımın için .

kızlar akşam koşu var yine :) ızgara tavuk var salata var.. ve spor. yeşilçay var:)

görüşürüüzzzz

bu akşam dizim var açmam sayfayı:)
melekler korusun show tv 20.00

ben geldim citos
spor yapacam söz verdim bu hafta 2 kilo vermem lazım onun için hemen yapmaya başlasam iyi olur

merhaba kızlar, 2009 eylül annesiyim. umarım hepiniz bebeklerinizi kucagınıza alırsınız. allah gönlünüze göre versin hepinizin.

e2 54.29
fsh 8.12
lh 6.02
prolaktin 10.42
tsh 2.35
degerler bunlar kızlar yanlarında hepsının N var normal mı demek anlamadm ama verdıgı deger aralıgında hepsı

E2-estradiol,östrojen
normal değerler,
kadın:folüküler faz:1-147
ovulasyon:93-404
cuteal faz:29-318
menopoz:<58
kadın eşey özelliklerini sağlayan ve yumurtalıklardan salgılanan bir hormondur.bütün eşey organlarının yapısal olarak destekler ve progestonla birlikte yumurtlama ve adet kanaması gibi değişiklikleri düzenler.
FSH-
ovulasyon:6.3-24
faliküler faz:2.9-12
luteal faz:1.5-7
menopoz:1-95
hipofizden salgılanan bir hormondur.LH ile beraber yumurtalığın işlevlerine katkıda bulunur. FSH
kadındaki infertilite değerlendirmesinde menstrual siklus fazlarının
saptanmasında faydalıdır.yükseldiği durumlar polikistikover da.
LH-
ovulasyon:9.6-80
faliküler faz:1.5-8
luteal faz:0.2-6.5
menopoz:8-33
kadınlarda yumurtalık hormonlarının üretimini ve yumurtalık faliküllerinin olgunlaşmasını denetler.adet çevrimi ortasında yumurtlamadan hemen önce en yüksek düzeyine çıkar. LH hormonu yumurta hücresini barındıran folikülü "çatlatır" ve yumurta hücresini serbest bırakır. Yumurta hücresinin serbest kalmasına yumurtlama (ovulasyon) adı verilir.
PROLAKTİN-
siklüs:1.3-25
menopoz:0.7-19
süt bezlerinin süt salgısını düzenler.gebelikten önce,meme östrojen ve progesteron hormonlarının etkisine yanıt olarak büyür.
prolaktinin arttığı durumlar,gebelikte.prolaktin hormonu yükselmesi sorunu olan bir kadında en sık görülen belirti memelerden kendiliğinden süt gelmesi (galaktore) ve özellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliğidir.
TSH
normal değer:0.25-5
tshın arttığı durumlar:hipotiroidi
azaldığı durumlar:hipertiroidi
-alıntı-
bunları buldum.ama N yazması normal anlamına geliyorki çok güzel maş

yok kızlar benim heç ümidim yok doktor bana zayıfla dedi gene ha çitoscuğum bu arada ben dört kilo vermişim dahada verecem 55 düşecem ben inşallah ondan sonra pko tedavisi var ondan sora yumurtlama desen heç yok nolcek benim bu halim allahım sen duy sesimizi yarabbim

günaydın canlarım nasılsınız ben yine erkencikten geldim kimse yok hayıt tohumu suyunu içiyorum ohhh bir yandanda size yazıyorum herkes başlamış bebek çalışmalarına kilolar veriliyor kürler uygulanıyor maşallah ya rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…