2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

olum bir sürü şey biliyon bide bizemi soruyon menün zengin senin seç arasından yap gitsin:hulya:

kaydirigubbakcemile3 evde az bişey ceviz vardı bayramdan kalma yiyimde kalabalığı kalksın dedim yidim şimdide ne düşünsem içine ceviz konuyor :roflol:
cevizsiz basit bişeyler bulamıyorum

kıı dvin listeyi güncellesene anacım yeni gelenler var onlarıda ekleyiver liste zenginleşsinkaydirigubbakcemile3

belli sanki bi yanın çocuk istiyor bi yanın otur mok yime rahatın bozulcek diyor
kararsızsın sen:1ninca:

yok valla istiyorum hemide çok
ama o beni istemiyor
vildana nasıl baktım olum
gerçi çoğunu hatırlamıyom uykuyla uyanıklık arasında çocuu bu yaşa getirmeyi becerdim kaydirigubbakcemile3 :lepi:

kaydirigubbakcemile3 evde az bişey ceviz vardı bayramdan kalma yiyimde kalabalığı kalksın dedim yidim şimdide ne düşünsem içine ceviz konuyor :roflol:
cevizsiz basit bişeyler bulamıyorum
:roflol:hey allahım ya ne bulsan tıkıyon boğazına :roflol::roflol:
aç pcni ben burdan yolluyum ceviz kaç gram lazım:roflol:

ii akşamlar kızlar yarın sabah doktora gidicem...
bölee muallakta kalmak çok cnımı sıkıo..
neyse derdim devası bulunur inşallah...

mrb ilk öncelikle başın sağolsun bende bebeğimi kaybettim doğdu 6 gün yaşadı.....şuan 70 kiloyum ve yeniden hamile kalmak için zayıflamam lazım nasıl kilo verdin ne olur bana bilgi ver bende allahın izniyle yeniden bebek çalışmalarına başlıcam..eşimde varikosel var ama doktor bi problem yok bebek yapabilirsinz diyo....

kızlar günaydın doktorddan geliorum..
öncelikle hamil ediilim..buarada alttan muayene etti.
serephone die bi ialç verdi...
pconun oldugunu yalnız korkulucak boyutta olmadıgını sledi..
hamile kalabilirsin yalnız biraz sabır ddedi....
önce bu ilacı kullanıcam sonraa tekrar muayene olucam falan filan işte..
üfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…