iyi bari oldumu olcekmi kaygısından kurtuldun en azındanKIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)
ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....
divincim senin yerine yeniledim listeyi sen gelince devam edersin:hulya:
iyi bari oldumu olcekmi kaygısından kurtuldun en azından
umutlar 2010a kaldı hadi hayırlısı turkbayragi
:dilcikargünaydın millet
bakıyorumda bu topiktede artık kimseler yok
yeni yılada 2 gün kalmış anaaam zaman ne çabuk geçiyor
kaydirigubbakcemile3hoşgeldin kız senin nickin ne güzelmiş ölee:roflol:2009 en ilginç nicki olarak sana oy vericem:lepi:slm ben de 2010 da hamile kalmayı düşünüyorum inş. ama marttan sonra çalışmalra başlayacağım inş. çok uzun sürmeden bir an önce hamile kalırım
ayrıca bende pko rahatsızlığıda var kilo problemim var ve şuan kilo vermek için çalışıyorum pkoyu tetikliyen etkenlerden biride kilo dktrum glokofen verdi onu kullanıyorum iki kere normal yoldan hamile kaldım ilkini ilk aylarda düşük yaptım ikinciside dediğim gibi doğuma 10 gün kala kaybettim :gitme:
şimdide ısrarla kilo vermemi söyledi dktrum 1,5 ayda 10 kg verdim 15 kg daha fazlam var inşallah onuda veririm şubata kadar:Saruboceq:
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2xaysex
29-) sadiye77
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k[/QUOT
yasakkelime dur bekleyin bu listeye benide yazin bende 2010 da hamis:CüvCüv: olmak istiyorum lutfen
yazdım cnm umarım uğurlu gelir topiğimizvereliniortak2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ
lutfen benide alin bu listeye bende 2010 da hamile kalmak istiyorum
:dilcikarlmaz tebü herkeş kaynanasıgile gidiyor mafoldumben
kaydirigubbakcemile3hoşgeldin kız senin nickin ne güzelmiş ölee:roflol:2009 en ilginç nicki olarak sana oy vericem:lepi:
yeni topiğin hayırlı olsun canım Alla sabır versin çok zor yaşadığın inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sorunsuz bir şekilde anne olursun benimde 1 kızım var 5yaşında 1 senedir 2. yi istiyoruz ama olmuyor pko varmış fsh yüksek 6 aydır adt olamıyordum ama bugün çok şükür oldum bende hamile kalmak isteyenlerdenim rabbim en kısa zamanda inş hepimize yollar bebişlerimizi
kaydirigubbakcemile3anlamıda bayağı ilginçmiş cnm sırnaşık şeysende aramıza hoşgeldin o zaman vereliniortak:içelim:teşekkürler ,nickim de kendim gibi ilginç yaww kahretsin kaydirigubbakcemile3
bu arada anlamını şimdi herkes mutfakta çok işin yapan biri olarak sanıyor ama belirteyim hiç alakası yok
nickimin anlamı şu : karıştırır ,rendeler ,çırpar :dance::dance:
kaydirigubbakcemile3anlamıda bayağı ilginçmiş cnm sırnaşık şeysende aramıza hoşgeldin o zaman vereliniortak:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?