amin cnm inşallah :Saruboceq:yok niye bencillik olsunki bu nu istemek en doğal hakkın ama fazla takıp stres etme diye dedim kendine yazıkevet benim bir tane kizim var teyzesi. bazen dusunuyorumda acaba benim bu asiri ikinci bebegimi istemem bencilikmi diye dusunuyorum. yani anne olmayanlar var aramizda en azindan ben o duyguyu tattim. benim bu asiri ikinci bebegimi istemem lutfen kimseyi kizdirmasin amacim o deyil. allah herkeze versin salikli evlat hayirli evlat versin rabbim.
görsellerde ara belki çıkarhee aynı taş gibi sert
kırıp içini yiycekmişim -tatlicadiarzu-
meyvenin adını bilseydim netten bi araştırırdım ama adı yok malesef
görsellerde ara belki çıkar
bana yolla ben yerim ikimizin yerinesırnaşık şeyheyatım meyvenin adını bilmiyorumki görsellerde arayım
bu bendeki meyve resmi ben çektim ekledim siteye
daha yemedim
bebek bebek diye kıvranıyom ama henüz yiyesim yok sırnaşık şey
slm ecemm82 hoşgeldin aramızaa.s.slm bende aranızı yeni katıldım ama 2 3 aydır :CüvCüv: istiyorum.vede adet düzensizliğim var evlenmeden önce doktora gittim bana yasmin verdi dktrlar ama oda işe yaramadı 4-5 senedir var adet düzensizliğim ve evlendikten sonra iyice dengesizleşti belki hava değişikliğinden olabilir ama bu düzensizlik benim için büyük engel şimdi adetimin 3 gününü bekliyorumki doktara gideyim tekrar aynı şeyler şimdide :CüvCüv: olmıycanı düşünüyorum
slm bende aranızı yeni katıldım ama 2 3 aydır :CüvCüv: istiyorum.vede adet düzensizliğim var evlenmeden önce doktora gittim bana yasmin verdi dktrlar ama oda işe yaramadı 4-5 senedir var adet düzensizliğim ve evlendikten sonra iyice dengesizleşti belki hava değişikliğinden olabilir ama bu düzensizlik benim için büyük engel şimdi adetimin 3 gününü bekliyorumki doktara gideyim tekrar aynı şeyler şimdide :CüvCüv: olmıycanı düşünüyorum
bana yolla ben yerim ikimizin yerinesırnaşık şey
slm ecemm82 hoşgeldin aramızaa.s.
yollayam kanka ayıp ediyon opuyorumnanaktan
sana hemşo diyebilirmiyim bende divriğiliyim aslen opuyorumnanaktan
tabiki diyebilirsin hemşom opuyorumnanaktandelikafadulden
yokmu uşaktan biri yaw bende hemşo istiyom :umursamaz:
yokmu uşaktan biri yaw bende hemşo istiyom :umursamaz:
anlaştık hemşom 2010 hepimize iii gelir inşalahhhhhhhhh :Saruboceq:
çatlamıyomki :dilcikar:her topikte hemşosu olan var benim yok banane bende istiyom :dilcikar:çatlama hemen yok malesef sırnaşık şey
vardır elbet çıkar biz varız ya canım sonuçta aynı yurdun insanıyız demi yaaa opuyorumnanaktan
çatlamıyomki :dilcikar:her topikte hemşosu olan var benim yok banane bende istiyom :dilcikar:
vardır elbet çıkar biz varız ya canım sonuçta aynı yurdun insanıyız demi yaaa opuyorumnanaktan
çalışmalar nasıl gidiyor hemşoo:jeyyar:inşallah canım
çalışmalara erken başladık bakalım 12 ay boyunca kaç hamilemiz olacak
bende sivas kütüğüne kaydolmaya geliyom beklen benide kaydirigubbakcemile3
çalışmalar nasıl gidiyor hemşoo:jeyyar:
bende sivas kütüğüne kaydolmaya geliyom beklen benide kaydirigubbakcemile3
yok koskoca kk da uşaklı vardır canım biz ne güne duruyos kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?