kizlar bu sogan ve incir kuru nasil oluyor neyapiliyor
lutfen banada soyermisniz. :Saruboceq:
günaydın canlarım gerci öglen olmuş ama olsun
nasılsınız görusmeyelı
hakkaten bir durgunluk var topiğimizde yıl sonu diye mi böyle kızanlar
ben bugun doktora gidiyorum tahlıl sonuclarımı göstermeye
hayırlı haberler duymayı isterdim amma velakin duyacaklarım pek hosumuza gıtmeycek gibi
hayırlısı ne diyelim
hepiciğinizi öpüyorum
bu ne kanki taşa benziyor aynıbenneyaptımkiilginçmiş inşallah faydası olur:Saruboceq:
işte bu
taş gibi sert
kırılıp içi yeniyomuş
canım inşallah tahlillerin iyi çıkar :teselli:canını sıkma heerşey olucağa varıyor hayırlısı olsun:Saruboceq:günaydın canlarım gerci öglen olmuş ama olsun
nasılsınız görusmeyelı
hakkaten bir durgunluk var topiğimizde yıl sonu diye mi böyle kızanlar
ben bugun doktora gidiyorum tahlıl sonuclarımı göstermeye
hayırlı haberler duymayı isterdim amma velakin duyacaklarım pek hosumuza gıtmeycek gibi
hayırlısı ne diyelim
hepiciğinizi öpüyorum
nasıl göremiyorsun cnm anlamadım :uhm:yenilemek için f5 bastınmıyaa ben aaz onc esu 2010 hamilelik listesine yazilmisim cetos2903. ama simdi yazdiklarimi ve yazilanalri okuyamiyorum bulamiyorum
:gitme:seni anlıyom şekerim herkesin yıl sonu telaşı var özledim senle pasaklıyı Şenizyıl sonu yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır aranızda olamadım kızlar :gitme:
varmı haberler
sermest dr gittin noldu :bbo: anlamadım ben
benim rahim şekil bozukluğu vardı doktor dedi bişi olmaz
normal doğum bile yapabilirsin dedi :bbo:
hala anlamıyorum bu rahmin şekillerini o ayrı mesele -tatlicadiarzu-
bi daha bebeğiniz olunca beklerim dedi (içimden de çok beklersin -tatlicadiarzu-)
zaten kuru incir kullanıyorsun tazesi olmuycaka.scok tesekurederim ben bu siteyi bilmiyordum. sogan ve incir kurunu baska bir arkadasimla birlikde deniycez. yanliz bu incirin kurusu olurmu yani simdi taze incir bulamk zor
:gitme:seni anlıyom şekerim herkesin yıl sonu telaşı var özledim senle pasaklıyı Şeniz
nasıl şekil bozukmuş bişi annamadım-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3aman iyi kötü bişi değilmiş sevindim kaydirigubbakcemile5sorma ya benimki tam bi yıl sonu telaşı laelaelaelaelae
şekilden şekle girmiş rahmin -tatlicadiarzu-
çok aşağıda değilmiş Allahtan yoksa düşük riski olurmuş :bbo:
sorduğum soruma cevabım geldi hemenkaydirigubbakcemile3cok tesekuederim yaaa. umarim ise yarar. 1 senedir ugarasiyoruz hamile kalamiyorum kizim nasil olduysa oldu. hic zorluk yasamadik hatta evlendigimizin ilk ayi hamile kalmisim o derce yani amaaaaa simdi olmuyor ve ben gercekten cok uzuluyorum. esim benim kadar deyil kizimiz var yeter diyor tabiki allah kizima ahirli saglikli omur versin ama ikinic kez anne olmak istiyorum hemde coookkkk hatta allah verdikten sonra 3,4 belkide 5
bu ne kanki taşa benziyor aynıbenneyaptımkiilginçmiş inşallah faydası olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?