hayırlısı olsun sermest.inş.en çok istediğin yer olur..:içelim:
günaydın kızlar nasılsnız bi bakıp ben çok kötüyüm bronşit olmuşum 3 gündür çok fenayım nefes alamıyorum ateşim 38,5 altına düşmüyor üstelik bu halde çalışıyorum dün iki saat izin aldım eve gittim yattım ama banamısın demedi 2 saatlik uykuyla işe geldim üstelik ateşim var offf bugün akşam çabuk olsada eve gidip yatsam fena yakaladı beni
arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir bilgisayara bakamıyorum bile bi merhaba deyip çıkayım dedim kimse yokken masaya kafamı koyayım biraz ayy dua edin bana nolur
kızlar ben yıllardır kadınlar kulübünü biliyor ve dolaşıyordum.. ama hiç buralara girmemiştim çünkü bu yaz evlendim ve bebek konusunda acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. ama ben bazı problemler yaşıyorum. çikolata kistlerim vardı, Sistitliyim, Dismonereliyim (adetim aşırı sancılı) ailemde ilk gebelik düşüğü çok oldu, ablamın bebeğinin Frajil X olma ilhitimali var, yani ben de taşıyıcı olabilirim, geçenlerde öylesine fal baktırdık ve kadın herşeyi bildikten sonra bana bebek işini ertelemeyi düşünüyosun ama mayıs gibi hamile kalırsan bebeğine dokunma yumurtalıkların verimsiz dedi ayrıca hepsinin ötesinde ben kendimde veya bebeğimde bir problem olursa ne yaparım diye o kadar çok düşünüyorum ki.. bu şimdiki birşey değil, yıllardır ara ara düşünürüm... eşimle yeni düğün yaptık bir sürü borcumuz var, daha çok fazla ev içi hallerimize de alışmış bile değiliz(askerde ve mayısta gelecek), ben iş için 1 saatlik yola gidiyorum, eşim 26, ben 25 yaşlarındayız... sizce bebek için erken mi?
canım samimiyetin ve fikirlerin için çokkk teşekkürlerr. Allah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı nur topları versin her isteyene...
canım geç döllenme falan olabilir seninkide bence bi kan testi yaptır CADIARZUkızlar merhaba hepinize ;
ben 13ünde en geç adet olmamm gerekiyordu . ama malesef olamadım. 8gündür de farlutal almaya başladım günde 1 tane. hala tık yok . fakat cumartesiden beri karnımın üst tarafında sanki bir damar atışı gibi 10- 15 dk da bir tekrarlayan pıtırtı var. ne olduğuna anlam vermiyorum ve ben kilşo almaya başladım.
adet hala olmadım belimde ağrı dehşet. göğüslerim sertleşti kasıklarımda sertklik var. ama en son baktığımtest negatifti. napsam acaba ? hafif dün bir leke gibi bişey oldu ama kan değil...
yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?