2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

Selamın aleykum arkadaşlarım sevgili arkadaşalr sizlere iki önerim olacak biri soğan suyu kaynatıp on gün boyunca sabah aksam içmek doktorların senin cocugun olmaz diyenler bile hamile kaldı doğurdu ikincisi farlutual adet söktürücü ilk adet oluyorsunuz ve Hamile kalıyorsunuz:) banada dua edin 7ayda düğünüm var benimde imanlı bebelerim olsun şunuda söyliyim tanıdıklarım bu işlemleri yaptılar ve hamile kaldılar selametle kalın allahın selamı üzerinize olsun...

selam kızlar haftasonu rehaveti bütün gün mayışık geçti gitti boşa
akşama doğru sahilde bir yürüdük şöyle sonra da aşure günü alışveriş yapmak bereket getirir derler diye küçük bir alışveriş turu derken bu saat oldu
bugün aşure yapıp yiyenlere çok imrendim uğraşsam becerirdim belki ama gurbet elde iki kişiye aşure yapmaya da hiç hevesi olmuyor ki insanın

dişimin acısı bitiyor derken şimdi de aftlardan çekiyorum iyi mi
ağzımın içi yara doldu çok fenayım yine

henüz yeni hamişimiz yok sanırım inşallah yakında alırız güzel haberleri peşpeşe
benim de canım sıkkın bugünlerde biraz
aslında çok da takmadım kafama ilginç bişekilde ama
sipermiyogram soncunu aldık çatpat anladıgım kadarıyla sanırım bizim morfoloji ve hareket sorunumuz varmış..
üzülmedim desem yalan olur üzülmemeye şartlandım sanki..
bakalım ne olacak ne diyecek doktor..
daha benm progesteron sonucumu da alınca gideceğim gerçi..
dilerim doğal yoldan bekletmeden gelir bebeğim ve dilerim kokrtugum gibi bir sorunumuz yoktur..
varsa da nasipten ötesi yok ne diyelim..
Allah ne yazdıysa onu yaşıyıyoruz işte ne desek boş..
kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim..

bu arada hepinizi özledim pek katılamadım sohbetinize bu aralar a.s.

hayırlısı olsun sermest.inş.en çok istediğin yer olur..:içelim:

amin canım inşallah gönlüme göre olur hayırlısı tabii

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun tatlım..acil şifalar diliyorum sana..:teselli:

kızlar ben yıllardır kadınlar kulübünü biliyor ve dolaşıyordum.. ama hiç buralara girmemiştim çünkü bu yaz evlendim ve bebek konusunda acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. ama ben bazı problemler yaşıyorum. çikolata kistlerim vardı, Sistitliyim, Dismonereliyim (adetim aşırı sancılı) ailemde ilk gebelik düşüğü çok oldu, ablamın bebeğinin Frajil X olma ilhitimali var, yani ben de taşıyıcı olabilirim, geçenlerde öylesine fal baktırdık ve kadın herşeyi bildikten sonra bana bebek işini ertelemeyi düşünüyosun ama mayıs gibi hamile kalırsan bebeğine dokunma yumurtalıkların verimsiz dedi ayrıca hepsinin ötesinde ben kendimde veya bebeğimde bir problem olursa ne yaparım diye o kadar çok düşünüyorum ki.. bu şimdiki birşey değil, yıllardır ara ara düşünürüm... eşimle yeni düğün yaptık bir sürü borcumuz var, daha çok fazla ev içi hallerimize de alışmış bile değiliz(askerde ve mayısta gelecek), ben iş için 1 saatlik yola gidiyorum, eşim 26, ben 25 yaşlarındayız... sizce bebek için erken mi?

canım hep aynı yollardan geçtik hep hayatın içindeki acelelerimize meşgalelerimize göre erteledik kendimizce..
ama yanıldıgmız bi nokta vardı ki o da bunu planlamanın bizim elimzde olmadgı..
ben de aynı sebeplerden ıkı seneye yakın korundum sekız dokuz aydır da bebiş için ugrasıyoruz bak hevesle hasretle..
ama sımdı ögrendık ki sanırım bizim de sorunumuz var..
yani onca erteledik planladık noldu bak simdi gelsin istiyoruz gelmiyor kimbilir daha ne kadar beklemek var kaderde..
çok büyük sıkıntıların yoksa şayet böyle ince hesaplarla erteleme planlama ne olur..
kaderle hesaplasmaya gelmiyor bak..eger ki hazır hissediyorsan vakit gecirmemen benm nacizhane tavsıyem..ama biraz daha zamanı var diyorsan da en azından hormon tahlıllerı ve sıpermıyogram falan yaptır da ıcını rahatlat zaman kaybetme..
o sonuclara göre de yol verirsin hayatına devam ya da tamam diye..
hayatı planlamaya gelmıyormus öyle bir an geliyor ki sobee diyor size..
dilerim sen sobelenenlerden olmazsın canım..

canım samimiyetin ve fikirlerin için çokkk teşekkürlerr. Allah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı nur topları versin her isteyene...

amin cümlemize..:Saruboceq:

kimsecikler yok gene öksüz kalmış topik neredesiniz millet pazar gezmelerinden gelemiyonuz diymikaydirigubbakcemile3

mrb kızlar, sizin sayfaya yeni girdim , ben daha önce iki kere bebeğimi kaybettim. bende rahim yetmezliği var. hamile kalınca 12. haftada rahimağzına dikiş atılacak. geçen ay klomene başladık. olmadı. bu klomenle 2.ayımız bakalım hayırlısı...

slm kızlar.aranıza yeni katıldım.forumu daha tam çözemedim.:1no2: inşlh düzel paylaşımlarımız olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım.henüz forumu tam olarak çözemedim.inşlh güzel paylaşımlarımız olur.

herkese günaydın mutlu haftalar dilerim tabi bol bebişli de olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar ben spora gidiyom gelince konuşuruz bol bol
aramıza yeni gelenler olmuş hoşgelmişlerkaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba hepinize ;

ben 13ünde en geç adet olmamm gerekiyordu . ama malesef olamadım. 8gündür de farlutal almaya başladım günde 1 tane. hala tık yok . fakat cumartesiden beri karnımın üst tarafında sanki bir damar atışı gibi 10- 15 dk da bir tekrarlayan pıtırtı var. ne olduğuna anlam vermiyorum ve ben kilşo almaya başladım.
adet hala olmadım belimde ağrı dehşet. göğüslerim sertleşti kasıklarımda sertklik var. ama en son baktığımtest negatifti. napsam acaba ? hafif dün bir leke gibi bişey oldu ama kan değil...
yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorummm..

canım geç döllenme falan olabilir seninkide bence bi kan testi yaptır CADIARZU
belirtiler hamileliği anımsatıyor ama kesinde konuşmamak lazım benneyaptımki

KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)

ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....

2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ
:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1 nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2 xaysex
29-) mawwi35
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
3 Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) yasmin1983
42-)hadibakem
43-)haymatlos
44-)bekleyis
45-)masal0663

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) nsb
2-) sadiye77........................ alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…