2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

sizde market işletiyodunuz kanka köşeyi dönersiniz millet çerez gibi ilaç alıyo sırnaşık şey

evet kızlar artık insanlar parasına göre muyane olabilecek buda 2010 süprizi bizi buldu zaten devletteki dr ilgilenmiyor allah yardımcımız olsun kıslarkafamçokkarıştı

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook

grup ismi : KK KARDEŞLİĞİ (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

slm kizlar iyi aksamlar. ben su sogan ve incir kurune kafam takildi
ilk once sogan kurunu yapip bitirmenmi gerekiyor yoksa sogan ve incir kurunu bir arada kulanabilirmisin. ve nezaman baslaman gerekiyor. siede okudum ama nasil yapicagini yaziyor nasil kulanman gerektigini goremedim. aranizda kulanip bilen varsa benide bilgilendirirse sevinirim:sm_cool:

gercekten turkiyede salik sektorunde sorun cok bizde burda her ay sigorta oduyoruz 250 euro ama istedigimiz zaman doktora gidebiliyoruz ama hastane diyince hemen olmuyor ev doktorumuz var aile doktoru yani o gonderirse hastaneye muayne olmaya gidebiliyorsunb yoksa ev doktorunun verdigi ilaclarla idare edmen gerekiyor. ve burdada cogu ilaclari parayla aliyoruz hem sogortaya ode hem ilaca ode buda bizim zorumuza gidiyor

kızlar şu özel hastane muhabbetini net olarak nerden okudunz ise bir yazısını haberini paylaşın.... kanun haline geldimi ? kesinleştimi nedir??? walla tam hamile kalmaya karar verdim bu ne canım şimdi aaaa
başlarım ben böyle devletin içine....seçene deee seçtirene deee...
iliğimizi sömürdüler yaaa. herşey ateş pahası ... ilaçlar markete düştü saçmaladılar iycee..

ben haberlerde dinledim yeniyılda özeller sınıflandırılacakmış yani iii hastane çok para iyinin kötüsü az para yani parana göre hastane seçebileceksin bune saçmalık demi vallahi tamda bizi buldu CADIARZU

mrb arkadaşlar bende pkoluyum 3 yıllık evliyim 9 aydır bebek isdtiyorum.klomen 7 ay denendi ama yumurtamı büyütmerdi iğnelerle 3 yumurtam büyüdü aşılama yapıldı ama tutmadı ve tedaviyi bıraktım zaman herşeyi ilacıdır dedim.drumda ara verelim demişti zaten ama benden önce evlenenlerin bebeği oldu veya hamile duydukça çok üzülüyorum bıktım artık bu özlemi çekmekten.allah yarımcımız olsun bende bitkisel tedavi uygullucam bildiğiniz bişeyler varsa yazarsanız memnun olurum...hoşçakalın

canım merhaba ende pkoluyum. 1,5 yıllık evlıyım yenı ögrendım. sogan kuru ıyı gelıyor dıyorlar onu deneyecegım

herkese günaydınlar opuyorumnanaktan
soğan suyu ve incir kürü kullanıcak arkadaşlarım ilk önce soğan kürü uygulanacak 3 ay kadar ondan sonra incir kürüne geçilicek ikiside aynı anda kullanılmıycak bilginizeyerimseniben

canım öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.
bitkisel çözüm olarak yumurtlamaya yardımcı incir ve havuç kürünü tavsiye ederim sana bende dahil olmak üzere burda birçok arkadaş faydasını gördü netten araştırabilirsina.s

kiz citos seninde massallah bilmedign yok sogan ve incir kurunden baska havuc kurudemi var. ayrica bende adapazarliyim ama benimde hemsem yok galiba. ama hic uzulmuyorum cunki turkbayragi turkiyemi cok seviyorum.

günaydın cancağazlarımmmm

ayy çok yorgunummm işler feci koşturmaca içinde gidiyor nerdeyse 1 haftadır girmemişim kk.ya...

p.tesi tam yum. günümde ama çok yorgundummmm kaçırdık fırsatı bu ayda...

artık bir dahaki aya kaldı...

Öpüyorum hepciğinizi....mucuxxxxxxxxxxx

günaydın canlarım
bugün benim icin büyük gün
bir iki saat içinde atamalar belli olacak hayırlısı bakalım

dün doktora gittim zaten moralim bozuk gitmiştim daha da bozuk geldim
benim de progesteron düşük çıktı klomene başlatıyor doktor
iki ay klomenle bi deneyelim bakalım dedi
oyy oyy bir taraftan soruna üzülürken bir de benden çıkması çok koydu bana
hakkımızda hayırlısı bir seneyi doldurana kadar böyle deneyeceğiz sonra bakıcaz duruma

yeni gelen arkadslar hosgeldı sefa geldı

TŞK EDERıM KIZLAR YAZDIKLARINIZ ıÇıN.DAHA ÖNCE YANı 4 AY ÖNCE FALAN SOĞPAN SUYUNU 3 AY KDR ıÇMıŞTıM.ŞıMDı BUGÜN TEKRAR BAŞLICAM ADETTEN SONRADA ıNCıR KÜRÜNÜ YAPSAM OLUR MU ACABA.CıTOS ARKADAŞIM HAVUÇ VE ıNCıR KÜRÜNÜ NASIL UYGULADIN YAZABıLıR MıSıN?ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN HEPıMıZıN...ARTIK ANNE OLMAK ıSTıYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme:

selam kızlar...sabah dişçiye gittim. doktorda sıra beklerken kadın douma da gireyim bakalım ne dicek dedim bir cesaretle. başka bir hastane ve başka bir doktor. belki bilen vardır. SEMRA ŞENTÜRK.
doktora hikayemi özetle anlattım. muayene etti. ve hemen bugün klomene başlıyorsun günde 2 talet alacaksın dedi. bu şekilde takip yapıcaz önce dedi. kutu bitince 1-2 gün içinde gel . adetinin 8.-9. gününe denk gelecek ; gel ve yumurta takibini yapmaya başlayalım dedi. bu ay bu şekilde takip yapıcaz . yumurtan olursa bu şekilde günde 2 tablet denicez hamile kalana kadar. olmaz ise basamak yolu dediğimiz max. günde 5 tablte kadar çıkartabiliriz yumurtan gelişsin diye. bunu da sık takip ile yapıaz dedi. bu doktor hastanenin tanıtım sayfasında okudum 10 yıl tüp bebek tedavisinde çalışmış...
eşim içinde spermogram testi yaptırmasını istedi. bazen biz bayanla uğraşırken asıl sorunun erkekte olduğuu görüyoruz dedi. eşinde testini yaptırsın dedi. bakalım . maltepede oturuyorum kızlar, bu civarlarda bu testi yaptığını bildiiniz bir yer var mı kızlar? bir yer buldu istanbul labaratuvarı diye ; rakamlar çok çok uygun ama gitmemek için 2 sebebim var.
1- labaratuvar kaynananın evinin çok yakınında !!!!! eşimin o tarafa yaklaşmasını istemiyorum.
2-eşimin en son işe başlangıcı 50 gün oldu. sigortası 90 gün olmadı daha ... ssk olunca 17 tl test çünkü.

bilgilerinizi fikirlerinizi yorumlarınızı rica ederim.

**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
selam kızlar...sabah dişçiye gittim. doktorda sıra beklerken kadın douma da gireyim bakalım ne dicek dedim bir cesaretle. başka bir hastane ve başka bir doktor. belki bilen vardır. SEMRA ŞENTÜRK.
doktora hikayemi özetle anlattım. muayene etti. ve hemen bugün klomene başlıyorsun günde 2 talet alacaksın dedi. bu şekilde takip yapıcaz önce dedi. kutu bitince 1-2 gün içinde gel . adetinin 8.-9. gününe denk gelecek ; gel ve yumurta takibini yapmaya başlayalım dedi. bu ay bu şekilde takip yapıcaz . yumurtan olursa bu şekilde günde 2 tablet denicez hamile kalana kadar. olmaz ise basamak yolu dediğimiz max. günde 5 tablte kadar çıkartabiliriz yumurtan gelişsin diye. bunu da sık takip ile yapıaz dedi. bu doktor hastanenin tanıtım sayfasında okudum 10 yıl tüp bebek tedavisinde çalışmış...
eşim içinde spermogram testi yaptırmasını istedi. bazen biz bayanla uğraşırken asıl sorunun erkekte olduğuu görüyoruz dedi. eşinde testini yaptırsın dedi. bakalım . maltepede oturuyorum kızlar, bu civarlarda bu testi yaptığını bildiiniz bir yer var mı kızlar? bir yer buldu istanbul labaratuvarı diye ; rakamlar çok çok uygun ama gitmemek için 2 sebebim var.
1- labaratuvar kaynananın evinin çok yakınında !!!!! eşimin o tarafa yaklaşmasını istemiyorum.
2-eşimin en son işe başlangıcı 50 gün oldu. sigortası 90 gün olmadı daha ... ssk olunca 17 tl test çünkü.

bilgilerinizi fikirlerinizi yorumlarınızı rica ederim.

**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…