olur cnm eklerim hemde yeni halimi görmüş olursun :lepi:
hadi ya bizde bağkurluyuz bizdemi gidemiycez özelineiyice arap saçına döndü bu sağlık işi ilaçlarda markette satılcekmiş o nasıl olucaksa:bbo:ver ordan 1 kg ağrı kesici deriz artık:roflol:
slm bence 3 gün git dr bende 3 gününü bekliyorum zaman kaybetme bende yumurtlama testi yapcam da biraz indirim yapsalar yaa akannehir
hoşgeldin rozalin naber cnm nasılsın a.s.
cnm senin için en uygunu bence yumurta takibi
kendi başına klomen alma kist varken kullandırmıyo doktorlar
ovülasyon testinede o kadar para verilirmi be one öyle ben o paraya neler alırım :1ninca:
nasıl yani ya şu özeli bana biri bi anlatsın ben artıkın özel hastaneye gidemiycemmi fisfisfis
yok doktorum söyledi adet ol 5. gün günde 1 tane klomen al diye. yılbaşından sonra 9. gün falan gideryim de bir baksın yumurta ölçümü yapsın...
kızlar şu özel hastane muhabbetini net olarak nerden okudunz ise bir yazısını haberini paylaşın.... kanun haline geldimi ? kesinleştimi nedir??? walla tam hamile kalmaya karar verdim bu ne canım şimdi aaaa
başlarım ben böyle devletin içine....seçene deee seçtirene deee...
iliğimizi sömürdüler yaaa. herşey ateş pahası ... ilaçlar markete düştü saçmaladılar iycee..
canım öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.mrb arkadaşlar bende pkoluyum 3 yıllık evliyim 9 aydır bebek isdtiyorum.klomen 7 ay denendi ama yumurtamı büyütmerdi iğnelerle 3 yumurtam büyüdü aşılama yapıldı ama tutmadı ve tedaviyi bıraktım zaman herşeyi ilacıdır dedim.drumda ara verelim demişti zaten ama benden önce evlenenlerin bebeği oldu veya hamile duydukça çok üzülüyorum bıktım artık bu özlemi çekmekten.allah yarımcımız olsun bende bitkisel tedavi uygullucam bildiğiniz bişeyler varsa yazarsanız memnun olurum...hoşçakalın
canım öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.
bitkisel çözüm olarak yumurtlamaya yardımcı incir ve havuç kürünü tavsiye ederim sana bende dahil olmak üzere burda birçok arkadaş faydasını gördü netten araştırabilirsina.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?