canlarım gelelım esas konumuza
gecmısı okuyamadm gercı de
esımde morfolıjı hareket sorunu ben de progesteron dusuklugu cıktı
klomene baslayalm dedı doktor ama ben kararsızım
her sartta bı seneyı bekleyelım dıyor sonra baska alternatıflere bakcıaz dedi
biraz moralim bozuldu acıkcası ne dıyorsunuz klomen konusunda bana tavsıyenız ne
bir de gecenlerde antıbıyotık ıcmıstım bı hafta kadar
ıkı uc gundur yogun akıntım var kıvamlı
bugun rengı koyu bej gıbı bı tuhaftı adetıme zaman var
normalde mantar olunca böyle olmuyordum
doktor mantardır dedı ama tuhaf bısey anlamadm korktum da acıkcası nedendır diye:S
bir de bunu soraym dedm engın bılgılerıneze:))
bendede bişi yok arada bi azcık akıntı o kadarcık
ama adet olursamda kkan gövdeyi götücek bu gidişle:))
sanada iyi akşamlar rufeyde görüşürüz cnm a.s.
bence klomeni dene derim dr kontrolünde
eşine ilaç verecekmi peki sadece sanamı tedavi uygulanacak
akıntı bendede nerdeyse 1 aydır var ne antibiyotik içtim nede başka bişey
mantar olsa kaşıntı olur bende kaşıntıda yokki mantardan akıntı oluyor diyelim
yumurtlama akıntısı enfeksiyon akıntısı hepsi birbirine girdi karman çorman oldu artıkın anlayamıyorum kendimi akannehir
naber mopsy
annaaa sermest kız çok sevindim.tebriklerrrr..negüzel müjde aldım...neresi oldu????
10 gün geçti günüm ama belrti falan hiçbişey yok delirecem kafamçokkarıştıdivin canım sen hala adet olmadınmı ayol??????
bi test yap bari kaç gün olşdu nerrdeyse benim adet günüm geldi kızım....
ay iyi valla karışık vildoş...benim başım dönüyo midem bulanıyo...
dünakşa hasta oldum resmen elim ayağım titremeye başladı kendimi yatağa zor attım..
salak gibi kendimi heycanlandırmakta istemiyorum şimdi bide 2-3 gun sonra adet olcam mort olcam diyeee.....
nerdeyse 5 gündür kafam uçuyo gibi oluyo arar ara..öyle fırıldak gibi dönmüyorum ama tansiyonummu düşüyo acabaa
slm herkese.bende çok şeyler yaşadım.bebeğim daha karnımdayken 5.ayında doktor dandy wolker hastalığı dedi yavruma.sakat doğar dedi dawn sendromlu doğar dedi.oysa karnımda kıpır kıpırdı aldırmadım.inanmak istemedim.kontrole gittiğim bigün bebeğin kalp atışları yavaşlıyo acil sezeryana alalım dedi.32.haftamdı ve bebeğim dünyaya geldi ama yoğum bakıma alındı.10 gün yaşayabildi yavrum.yavrumu yedi bitirdi bu hastalık.allah kimseye vermesin ama çok zor inanın.10 gün oldu yavrum yok artık .alışamıyorum olmuyo ne yapcağımı bilmiyorum.
evt yaa ..psikolojıkmidir gerçekmidir bu belirtiler bilemiyorum canım..ama senin çokgeçti kızım 10 gun ne demek .2 aylık olcek bebişko:)heheheheh)))bi test yap derim
yarın sabah yapacam ama içimden hiç test yapmak gelmiyor
bana kalsa eğer hamileysem karnım büyüyene kadar yapmam kaydirigubbakcemile3
ayy inşllah güzel haberler alırız senden:Saruboceq:
slm herkese.bende çok şeyler yaşadım.bebeğim daha karnımdayken 5.ayında doktor dandy wolker hastalığı dedi yavruma.sakat doğar dedi dawn sendromlu doğar dedi.oysa karnımda kıpır kıpırdı aldırmadım.inanmak istemedim.kontrole gittiğim bigün bebeğin kalp atışları yavaşlıyo acil sezeryana alalım dedi.32.haftamdı ve bebeğim dünyaya geldi ama yoğum bakıma alındı.10 gün yaşayabildi yavrum.yavrumu yedi bitirdi bu hastalık.allah kimseye vermesin ama çok zor inanın.10 gün oldu yavrum yok artık .alışamıyorum olmuyo ne yapcağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?