2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

bence klomeni dene derim dr kontrolünde
eşine ilaç verecekmi peki sadece sanamı tedavi uygulanacak
akıntı bendede nerdeyse 1 aydır var ne antibiyotik içtim nede başka bişey
mantar olsa kaşıntı olur bende kaşıntıda yokki mantardan akıntı oluyor diyelim
yumurtlama akıntısı enfeksiyon akıntısı hepsi birbirine girdi karman çorman oldu artıkın anlayamıyorum kendimi akannehir

canım eşimin sayı ıyı diye bisey vermedı ona dıger sorunlar olsa da sayımız iyi dogal deneyelım bekeleyım bıraz daha muayene olsun dedı urolıjıye sadece
bana da ıkı ay klomenle deneyelım sonra tekrar progesteron sonucuna bakalm dedı
ama ne yumurta takıbı ıcın gel dedı ne ıgne ne baska bısey
daha bıseneyı doldurmak taraftarı anladgım kadarıyla
belkı bu ay yumurtlama olmamstr dedı sadece
bekleyıp görelm dedı

akıntı ısıne gelınce normalde mıkrop kapsam ıltıhap mantar olsa böyle olmazdı benım
yanma kasıntı da var ama tuhaf bıseklde acısı bır de akıntının rengı tuhaf
ne regl öncesıne benzıyor ne baska bıseye
ılk defa böyle bıseyle karslastm ben de sasrdm acıkcası

annaaa sermest kız çok sevindim.tebriklerrrr..negüzel müjde aldım...neresi oldu????

divin canım sen hala adet olmadınmı ayol??????
bi test yap bari kaç gün olşdu nerrdeyse benim adet günüm geldi kızım....

ay iyi valla karışık vildoş...benim başım dönüyo midem bulanıyo...
dünakşa hasta oldum resmen elim ayağım titremeye başladı kendimi yatağa zor attım..
salak gibi kendimi heycanlandırmakta istemiyorum şimdi bide 2-3 gun sonra adet olcam mort olcam diyeee.....
nerdeyse 5 gündür kafam uçuyo gibi oluyo arar ara..öyle fırıldak gibi dönmüyorum ama tansiyonummu düşüyo acabaa

divin canım sen hala adet olmadınmı ayol??????
bi test yap bari kaç gün olşdu nerrdeyse benim adet günüm geldi kızım....
10 gün geçti günüm ama belrti falan hiçbişey yok delirecem kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım yaff çok kafaya takıyoz ondan oluyo heralde
bende 2 gündür kafaya taktım sanki 1 hafta gecikti adetim gelecek gibi beklemiştim oda gelmeyince ben stres yaptım ellerim ayaklarım terliyo resmen su gibi oldum kaydirigubbakcemile3

slm herkese.bende çok şeyler yaşadım.bebeğim daha karnımdayken 5.ayında doktor dandy wolker hastalığı dedi yavruma.sakat doğar dedi dawn sendromlu doğar dedi.oysa karnımda kıpır kıpırdı aldırmadım.inanmak istemedim.kontrole gittiğim bigün bebeğin kalp atışları yavaşlıyo acil sezeryana alalım dedi.32.haftamdı ve bebeğim dünyaya geldi ama yoğum bakıma alındı.10 gün yaşayabildi yavrum.yavrumu yedi bitirdi bu hastalık.allah kimseye vermesin ama çok zor inanın.10 gün oldu yavrum yok artık .alışamıyorum olmuyo ne yapcağımı bilmiyorum.

evt yaa ..psikolojıkmidir gerçekmidir bu belirtiler bilemiyorum canım..ama senin çokgeçti kızım 10 gun ne demek .2 aylık olcek bebişko:)heheheheh)))bi test yap derim

hoşgeldin cnm
allah sabırlar versin...inşallah birdahaki hamileliklerinde böyle sorunlarla karşılaşmazsın sağlıklı bebekleriniz olur :Saruboceq:

evt yaa ..psikolojıkmidir gerçekmidir bu belirtiler bilemiyorum canım..ama senin çokgeçti kızım 10 gun ne demek .2 aylık olcek bebişko:)heheheheh)))bi test yap derim

yarın sabah yapacam ama içimden hiç test yapmak gelmiyor
bana kalsa eğer hamileysem karnım büyüyene kadar yapmam kaydirigubbakcemile3

canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin
tez vakitte kucagını doldursun RAbbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…