haberden bişey anladıysam arap oluyum :uhm:
:hooray:tebrik ederim cnm çok sevindim neresi çıktı şansına :lepi:canlarım müjdeler olsun atandım sonundahihoyyythihoyyyt
anlamıştım hemşombizim için ii bişi değil hemşom
canlarım müjdeler olsun atandım sonundahihoyyythihoyyyt
a. slm cnm hoşgeldinselam kızlarr
tesekkur ederım canlarım
İStanbula gelıyorm nasipse
doktor sonucları üstüne bu güzel haberler ilac gibi geldi
a. slm cnm hoşgeldin
hayallerimin şehriiii :asigim: oh ne güzel
eşinin işi ney cnm oda seninle gidecekmi istanbula
hb canım benim
varmı bi degişiklik?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
bugün başka bir doktora gitmeye başladım... yanlış anlamayın başı kapalı bir bayan doktordu. bunları nasıl konuşucam şimdi onla diyerek ama merak da ederek girdim içeri :) yardım edicez sana madem bebk istiyorsun falan dedi. bugün hemen başla klomene dedi. ilacın bitince 1-2 gün içinde gel hemen yumurta takibini başlatalım ve atlama iğneni bu sefer biz erken vuralım dedi. doktora büyük ihtimalle 5 ocakta gidicem . o gün 8.gün oluyor. 15.gün eşimin doğum gününe geliyor. eğer yumurtam o zaman çatlar ve o gece döllenme olur iseeeeee :) çatlatma iğnemi de heralde ondan 1-2 gün önce vurur doktorum... eşimin doum gününde hamiş kalmış olurum. şubat gelmeden de öğrenmiş olurum durumu oleyyy... ve eğer bu hissettiğim gibi olur ve bu ay hamile kalırsam 2. evlilik yıldönümümüzde doğum yaparım herşey yolunda giderse... hep isteğim buydu... ya o gün hamile haberimi verebilmek yada bebeğimi...
inşallah en güzel hediyem o gün bebeğimi kucağıma alabilmek olur... çok istiyorum çok Allah bu yıl bana bu mutluluğu taddırır inşallah. hayırlısı ve nasipse...
tesekkur ederım canlarım
İStanbula gelıyorm nasipse
doktor sonucları üstüne bu güzel haberler ilac gibi geldi
yok cnm adet olmadım daha
bi cesaretimi toplayıp kocike test al yarın sabah yapıyım dedim
allahım yardım etsin heyecandan geberecem niyeyse
yaw ne adet belirtisi ne yumurtlama belirtisi ne hamilelik belirtisi hiçbi halt yok deli olacam
en azından önceden yımırtladığımı anlıyodum bu ay hiçbişey hissetmedim :bbo:
sermest merhaba atanmana çok sevindim ve sende... ama hayallerini kırmayı istemem . tabiki çalışacak olman atanmış olman harika bir şey ama sinoptan sonra istanbulda yaşamak çok zor gelecek. ben izmirden geldim istanbula 1,5 yıl oldu... bir çok hastalık çıktı , arkadaşlık - dostluk çooook az neredeyse hiç yok...insanlar birbirlerine selam vermek istemiyor , oturup kalkma yok..günler altın günleri falan hikaye burda ... kapı komşun kapını çalmıyor... trafik ; hava; stres ; pahalılık ...yaşam çok zor istanbulda. umarım güzel bir yere çıkmıştır tayinin. okulun ve semt belli mi canım yoksa il müdürlüğünden geldiinde mi atayacaklar okulu ??eğer öyleyse sana tavsiyem anadolu yakasını tercih et. avrupa yakası çok ço kkarmaşık ve yaşamak orda daha zor. anadolu yakası daha çok evlerin olduğu biraz daha saki oturulabilir bir yer. tercihini bu taraftan anadoludan kullan. ben maltepede oturuyorum mesela , bu tarafa gelirsen sana destek olurum da :) bak benim evimin karşısında okul var güzin dinçkök ilköğretim okulu ; orhangazi ilköğretim okulu bunları yazsana :)
evler de kiralar bu civarlarda 600- 1000 tl arasında . ben 750 tl ye oturuyorum. 50 tl de aidat.
işte canım biraz tüyo sana. bir şey soracak olursan özelden de yazabilirisn..
hayırlısı olsunnn
canım ben istanbulluyum zaten memleketıme gelıcem opuyorumnanaktan
bir de sinopta da değilim zaten:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?