slm kızlar napıyorsunuz bakıyımboshayallersmile
eklerim tabi cnm hoşgeldin aramıza umarım uğurlu gelir burası a.s.citos cum benide hamile kalmak isteyenler listesine eklermisin noluuuuuuuurrrr:Saruboceq:
kendinden bahsedermisin cnm aklinialirimsmilecitos cum benide hamile kalmak isteyenler listesine eklermisin noluuuuuuuurrrr:Saruboceq:
opuyorumnanaktanhoşbuldum cnm çabuk gel unutma biziolumunekankayizsmileSlm kızlar ngezen bende bakıyorum show a hoşgeldın citos
siz sohbet edin ben ekmek alıyım geliyim :kedi:
mafoldumbencanım çok üzüldüm senin adına geçmiş olsun evet o duyguyu tadan birdaha istiyor bende çok sabırsızlanıyorum ama daha şubata kadar yasak bana hamile kalmak:çok üzgünüm:hayırlısı olsun inşallah aşılaman tutarda sende tekrardan anne olursun cnm:Saruboceq:bizde normal yoldan deniycez bakalım olmazsa bizde gereken tedavileri yaptıracaz şuan kg vermekle uğraşıyombilmiyorumkismileof of nerden başlasam ben 2 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra 5.5 cmlik kistimin olduğunu öğrendim 9 ay onun tedavisiyle uğraştım ilaçla olmadı ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı . ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım tam çok şükür herşey güzel gidiyorderken 10. haftamda trafik kazası geçirdik kırmızı ışıkta dururken arkadan bir araba vurdu bize bişey olmadı çok şükür ama bebeğimizi kaybettik çok üzüldüm çok ağladım senağlama ama takdir Allahındır korkudan bebeğimin kalbi durmuş haziran ayında kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmak istadim ama olmadı 7 ay geçti hala bekliyoruz enson gittiğim doktor pko hastası olduğumu söyledi eşimle iyice yıkıldık birde annelik duygusunu birkere tadınca beklemek daha zor geliyor gelecek ay aşılama deniyicez bakalım inşallah tutar bekleyemiyoruz artık işte böyle biraz uzun yazdım galiba
of of nerden başlasam ben 2 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra 5.5 cmlik kistimin olduğunu öğrendim 9 ay onun tedavisiyle uğraştım ilaçla olmadı ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı . ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım tam çok şükür herşey güzel gidiyorderken 10. haftamda trafik kazası geçirdik kırmızı ışıkta dururken arkadan bir araba vurdu bize bişey olmadı çok şükür ama bebeğimizi kaybettik çok üzüldüm çok ağladım senağlama ama takdir Allahındır korkudan bebeğimin kalbi durmuş haziran ayında kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmak istadim ama olmadı 7 ay geçti hala bekliyoruz enson gittiğim doktor pko hastası olduğumu söyledi eşimle iyice yıkıldık birde annelik duygusunu birkere tadınca beklemek daha zor geliyor gelecek ay aşılama deniyicez bakalım inşallah tutar bekleyemiyoruz artık işte böyle biraz uzun yazdım galiba
evet nilüşcüm tam gaz devam ediyorum hareketlere hihoyyytbu hafta 77 de çakılı kaldım yalnız gram oynamadı tartıguclubacismileordaki hocada normal dedi çünkü kasların sıkılaşıyor daha tartıda 1 2 kilo almış gibi olursun bile dedifisfisfissenin bebiş işin noldu cnm tık yokmu bu ay aklinialirimsmileçitosss spora devammı nasıl durumlar ???ben dikkat ediyorum yediklerime ama eskisi gibide çok çok sıkı gitiyorum aynı kgdayım hala..adet olayım buay çok sıkı tutacağım.....kesin 2kg vermek hedefim artık.
slm kızlar ne yapıyosunuz ngezegen hg aramıza opuyorumnanaktan
slm ecemm82 hoşgeldin cnmkaydirigubbakcemile5slm kızlar ne yapıyosunuz ngezegen hg aramıza opuyorumnanaktan
çok yeme kızz dobiş olursun sonra hamişliğe zararkaydirigubbakcemile3bende vercem diye yırtınıyom bakguclubacismileŞahsen ben can sıkıntısından patlıyorum iştahım acıldı agzım bos durmuyo :kedi:
Şahsen ben can sıkıntısından patlıyorum iştahım acıldı agzım bos durmuyo :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?