- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.101
1,55 boyum 45 de kilomdu ama rahat 48 olmuşumdur...nişanlık bedeni standart hafta içi provada bedenime göre ayarlanıcak inş ama göbeğimde ciddi bi şişlik görüyorum ve abiyeyle hiç hoş durmaz eminim... ya bi de ekranda yorumları okurken yemek de acayip keyif veriyo var ya özellikle pc başında kendimi tutmam lazım onun dıışnda yemek yediğim yok zatiii:)))) kilo almamalıyız ama bu çok çok önemliii:)))
1,55 boyum 45 de kilomdu ama rahat 48 olmuşumdur...nişanlık bedeni standart hafta içi provada bedenime göre ayarlanıcak inş ama göbeğimde ciddi bi şişlik görüyorum ve abiyeyle hiç hoş durmaz eminim... ya bi de ekranda yorumları okurken yemek de acayip keyif veriyo var ya özellikle pc başında kendimi tutmam lazım onun dıışnda yemek yediğim yok zatiii:)))) kilo almamalıyız ama bu çok çok önemliii:)))
seydam sibelcm siz ii msnz yaa neler yemşsnz bu saatte yok artık bnm şuan karnımdan sesler gelio ama yemiorm çok iradelymdr bn cidden dyanın kızlr sonr ason haftlarda hepnz diyette olcksnz heeelmaz:
sar bize güzelim sarrr bişicik olmaz:))) zaten o yoğunlukta sarcak adam ararsın ferhat senden kmlerce kaçcak emin ol:)))) e bu durumda saracak talihliler de biz kalıyoruz tabiiikii:))))
hem ev belli olsun bak nasıl yoğunlaşıyosu.o zaman ev için yerleşim ne nereye knacaktı...aksesuarlar nasıl oalcaktı felan derken mayısın 29u gelecek:) boş durmak gibi lüksün olmicak artı uykuyu daha bi seviyo olacaksın:))) valla çevremden biliyorum arkadaşımın hazırlıklarında birebir yanındaydım aklın varsa evlenme diyodu bana:)))) ama şimdi sor keşke daha önce evlenseydim diyo:)))) neyse dağılmasın konu sandığından fazla yoğun olacaksın şekerim:)))
valla karnımı doyurdum ya benden iyisi yok vallahi:)))) yalnız ben zatiii son haftamın içindeyim sanırsam son haftada kilo alan yegane gelinlerden biri olcam öyle görünüyo:))))
görünürde yüzüm çok zayıf ama sadece göbeğim var kızlar.korse şansım yok göbek kısmı transparan çünkü.normalde de çok yemezdim hatta zorla yedirirler bana ama şu cips olayına başladığımdan beri resmen canavar oldum.yediğim cipsten kalmadı marketlerde hepsini tükettim yani düşünün:)))))
Aynen zavallı Ferhat söz hazırlıklarında nası bunalttm adamı Allah bilr 29 Mayıs gelene kdr neler yaparım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayhh evet aslında gelinlikten daha çok ev dizmek heycanlandırıo benii ya nisan gelsinde artık evimizi tutalım..
Kızlar ben nisan ayına bayılırım çnkü hem o ay da doğdum hemde ilk bahar en sewdiğim mewsimdir vee o ayda evimizi tutcaz Allah'ın iznyleeeeeee :Saruboceq: :Saruboceq:
Ne çok sıcak olcak nede çok soğuk o yüzden ev dizerken en azından havalardan dolayı bunalmıcam :Saruboceq:
Aynen zavallı Ferhat söz hazırlıklarında nası bunalttm adamı Allah bilr 29 Mayıs gelene kdr neler yaparım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayhh evet aslında gelinlikten daha çok ev dizmek heycanlandırıo benii ya nisan gelsinde artık evimizi tutalım..
Kızlar ben nisan ayına bayılırım çnkü hem o ay da doğdum hemde ilk bahar en sewdiğim mewsimdir vee o ayda evimizi tutcaz Allah'ın iznyleeeeeee :Saruboceq: :Saruboceq:
Ne çok sıcak olcak nede çok soğuk o yüzden ev dizerken en azından havalardan dolayı bunalmıcam :Saruboceq:
görünürde yüzüm çok zayıf ama sadece göbeğim var kızlar.korse şansım yok göbek kısmı transparan çünkü.normalde de çok yemezdim hatta zorla yedirirler bana ama şu cips olayına başladığımdan beri resmen canavar oldum.yediğim cipsten kalmadı marketlerde hepsini tükettim yani düşünün:)))))
Yaa acaba şu aşşağıdaki etiketlere bnm yazdıklarım dışında kim yazdı onları aralarından bazıları gerçekten komik sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hmmm senin için en güzel ayda evini tutacak olman da ayrı bi keyiftir vallahi:))) ama gerçekten çok güzel bi süreç ya Allah hepimize nasip etsin:) şu nişan bitse de biz de evimizi tutsak artık...ev hazırlığı çok güzel ya düşündükçe hevesleniyorum vallahi:)))
su gacisi olablr sırnaşık şey
kızlar ben kaçıorm ii geceler hepize rüyanzda aşkınızı görün öptm çok görüşrz Şeniz :a015:
denizim iyi geceler tatlı rüyalar:))) rüyanda eniştemizi gör inşşşşş:)))))
buarada benim favori cipsim lays den yoğurtlu mevsim yeşillikli...şeyda yedikçe bi tatlı tatlı Allahım yarebbim böyle bişi yok hiç olmadıı yaaa:)))) dehşet gerçekten dehşet:))) normalde ben doritos almaya gitmiştim denemek için alayım dedim ve işte buuu dedim yani:))) hatta alptekin söz verdi evlenince bi dolap olduğu gibi bu cipsten olcak
hatta canım çekti du bitane kalmıştı onu da yiyeyim bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?