"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

e misafir tabi olur bizim topic kadar tutan kaç tane topic olur gecenin bu saatinde:))) kabul et misafirler de zevkliymiş ki halen bizim topicle ilgilenebiliyolar sırnaşık şey

buarada evet söz verdirdim ama çok iyi oldu film izlerken güzel olur kısss:))))

Ayh ne güzel cnm mini barınız olck demek..
Koltukları deri alırsan temizlikte sorun yaşamazsın cnm halılara dkkt etmen gerekebilr..
Veya beyaz yerine ekru rengi terch edebilrsinz kirlendiğinde dha az belli olur..
Cwp wermeden çıkamadm sırnaşık şey
Neyse ben kaçtm Sibelim ksra bkma tmm mı yarın dewam ederiz Allah'ın iznyle çook öptm cnm by Şeniz

su gacisi olablr sırnaşık şey
kızlar ben kaçıorm ii geceler hepize rüyanzda aşkınızı görün öptm çok görüşrz Şeniz :a015:

Evet sonunda nan yazanı o yazmş olabilr..
Denizcim rüyanda aşkını gör çok öptm cnm iyi uykular Allah rahatlık versin görüşürs Şeniz olumunekankayizsmile :1hug: a.s. :a015:

siz hemen benim üstüme atın emiiiidelikafadulden bakın derin yazmışdelikafadulden
leyn kafanıza taş düşse bende bilceniz cadılarsırnaşık şeysırnaşık şey

Ben yazdım :kedi:
sölemesen ben yazmış kalcaktım:roflol:

geberiorum ulennnnnnnnnnnnnnnnn
acile kaldırıldım sonunda aklım başıma geldi serumdan sonra daha iyi hissetmeye başladım we kararımı werdim ewimde mutlaka serum bulundurucam...

le su gacısı şuan iç dünyam bişey hissetmiyor ilaçlardan kafam bi dünya ama daha iyiyim dün çok fenaydım yhaaaaaaaaaaaaaaaaa

gecmıs olsun ee kacgundr doktor dıor arkadaslar sana dra gıt dra gıt dıe:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…