"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bilmem.doğru diyosun.ama usulüne uygun olmadığını anlayacaklar.çünkü nikahıma kimseyi çağırmicam.hani benim tarafımdan kimse olmayınca anlayacaklar yani... bu akşamı atlatalım da olmazsa alptekin dediğin gibi bi konuşma yapar ailesiyle.bi de yarın görümcemin ameliyatı var ya o yüzden de bu hafta pek bişey diyebileceğini sanmıyorum.

Canım ablan annen abin gelirler görünürler biras snra eğlenceye gidersinz büyükler gelmio dersinz olur biter..
Karşıda yaparsınız nikahıda diğer akrabaları flnda uzak die gelemediler dersinz yalanmı yok yani..
En azından sen gelinliğini fln giymiş olursun içinde kalmaz..
Görümcenin amlytı çıksın aradan siz bi konuşun Alptekinle en mantıklı kararı verin cnm..
Anca ev tutulcak eşyalar fln görümcende iyileşmiş olur o zmna hem onunda konusunu yapamazlar o zmn..

nişanım ablam yüzünden iptal oldu zaten.benim ailemin varlığı problem.değil nikahıma cenazemde bile görmek istemiyorum artık o raddeye geldim.kimse görünmicek haber vermicem onlara.o yüzden diyorum ailesi anlar.mecbur bu konuda ağızlarına laf veriyorum.başka alternatif görünmüyo şuan...

Canım onlar için demedim ben zaten senin için dedim ağızlarına laf werme başın önde olmasın olar bunu sölediğinde diye dedim..
Ama sen bilrsin güzelim kararını vermişsin sen çoktan..

serpcm senin yazdıklarında okudum ltfen bu tarz düşncelere kapılma ve aşkını arayp neden böle davrandığını açık açık sor ltfen daha fazla uzamsn.. oda çok kızgın olduğu için aramıo olblr senin hesap yani cnm madem sen hatalısın bi kere dha ara ve herşyi konş için rahatlsn cnm böle kendini üzmekten kuruntu yapmaktan başka bişey deil..

Son düzenleme:
seydam yemekten sonra giremdm baglntım yoktu :sinifsinif:
tatlım ne oldu sibele ya okudum şimdi off çok üzüldüm akannehir

Hoşgeldin cnm bende ddm dünyaları yiyo heralde ye ye bitiremedi sırnaşık şey
Öle cnm ya bende çok üzüldüm ama o kararını vermiş cnm..
Haklarında hayırlısı neyse o olsun..

Hoşgeldin cnm bende ddm dünyaları yiyo heralde ye ye bitiremedi sırnaşık şey
Öle cnm ya bende çok üzüldüm ama o kararını vermiş cnm..
Haklarında hayırlısı neyse o olsun..

yok tatlım ya sinir oldum baglntım yoktu mafoldumben

yaaa evet ama haksız da deil yani yaşadıkları ve yaşattrdıkları gerçktn zor hakkında hayrlısı olsun..

seydam çeyzde neler eksik şimdi neler kaldı geriye Şeniz

Ayh Denizim böle donuk donuk oturuodum sen çeyiz dedin gözlerim parladı vallaha kendime geldm Şeniz :lepi:
Valla cnm işte ne eksik war yatak odasında yorgnlar pike takımı yastk fln eksik..
Mutfakta eksikler war su bardakları yemek tak. kahvltı tak. günlük yemek tak. falan eksik
Başka bişe aklıma gelmio kıs listeme bakim bunların haricinde warsa yazarım yawrimm..
Bide yatak odsı tak. halısı perdesi mutfağn halısı perdesi fln eksik.
Süpürge ütü fln gbi küçük ev aletlerini hiç almadık zaten Denizim..
Bide yarın belki şu porselenleri halletmeye gidebilrs hava şartlarına bağlı olarak karşıya geçices çnkü balım..

Sibel,üzüldüm ama bilemiyorum mantıklısı bu mu..?
Bu gece karara varmayın birkez daha düşünün.
şu anda tek istediğin şey o evden ayrılmak biliyorum ama sabır lütfen..
Ailene evleneceğini söyle herşey kesinleşince,varsın gelmesinler ama bence söyle..
sonrası için daha iyi olur,off ne zor bir durum..

ayy senlen tabi seydam ya sen senlenmcende kim senlencek Şeniz :lepi:
anam say say btmio güzelim yaaa kafamçokkarıştı
ee tatlım porselnde hangi model nasıl bişey düşünüosn kahvaltı takımı faln alcak msn seydam yerimseniben

Aramadım..
Aramak da istemiyorum,öyle yorgun hissediyorum ki kendimi..
Yapayalnız,tek başıma evlenecek gibi,öyle zoruma gidiyor ki..
İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor,aramak dahil
.

Şeyda,eksiğin çokmuş canım..Havalarda soğuyacakmış yine,kar geliyormuş.
Keşke güneşi gördüğünüz zaman hemen çıksaydınız.
bizde kar içinde düğün yapacağız..!! tam bize yakışacak,buzzzzz gibi...

off serapcm yaa böle bişey yaşadığına böle olduğna inanmıorm neler hayal ettk nie böle oldu off mafoldumben

cnm bi kere ara ltfen ve konş herşeyi mutsz olmanı istemiorm bunu hakettmiosn
çnkü :1no2:

Evet cnm say say bitmio delikafadulden
Canım yarın gidebilrsek Allah'ın iznyle orda bakcam karar vermedim kafamda intrnetteki resmlerle ordaki tutmaya bilio çnkü..
Kahvaltı tak. almayı düşünüorum Denizim büyük ihtimal alcm yani..

bitcek ama seydam burarda 3 ay yazıo takvimde Şeniz

yani model derken kare mi yuvarlak mı alıcaksn güzelim CADIARZU
bide kütahya yada güral alcktn di mi tatlım yerimseniben
evet cnm al tabi seydam güllü böcekli çiçekli mi alcaksn peki :uhm:

Serapcım valla ben çok meraklı bi tip oldğm için kawgalı oldğmzda naptını nasıl bu kdr rahat olup beni aramadğını merk ediorum o yüzden arıorum soruorum naptını sonrada içimdekileri kusup rahatlıorum..
Böyle için içini yiycene araman en mantıklısı gelio bana o yüzden söledm cnm ama sen karar vericeksin tbi cnm..

Çeyiz konusunda da evet yaa baya eksik war bunalıorum özellikle mutfaktaki ıvır zıvırları düşündüğümde ama Allahtan çıktıkmı sadece bakıp gelmedik aldık bişilerde olsa..
Bakalım Allah büyük halledices bizde bi şekilde..
Bu havalar beni deli edio ztn çarşamba kar geliomş şmdi şakır şakır yağmur yağıyo yarın nolck blmiorm geçen hafta gidicektik havalar yüzünden gidemedk..
Bugünde birlikte gidicemiz akrabamıza uymuodu o yzden bugn gidemedik halbuki bugn hava çok güzeldii..
Benimmi şansım artık ney bilemiorumm..

Kare istemiorum cnm ya yuvarlak istiorum..
Evet cnm güral yada kütahya düşünüorus ama orda neye karar veririz bilemicem sırnaşık şey
Çok desenli şeyleri daha doğrusu çok renkli şeleri pek beğenmiorum yemek tak. olarak ama orda beğenirim bitane model içime siner aladablrm cnm..
Yemek tak. değil ama kahvaltı seti renkli olabilr..
Beğeniorum çok dallı budaklı olmadığı sürece sırnaşık şey

anldım seydam hakkında hayrkısı olsun inşallah yarın hava süper olr sizde işlerinzi halledrsnz güzelim kaydirigubbakcemile5
yaa bnde hç begnmiorm dallı budaklı şeyleri kahvaltı takımı olsa bile tatlım hç tarzm deil sadelikten hoşlanıorm :lepi:
bnm misafr yemek takımım var burada seydam sırnaşık şey

off serapcm yaa böle bişey yaşadığına böle olduğna inanmıorm neler hayal ettk nie böle oldu off mafoldumben

cnm bi kere ara ltfen ve konş herşeyi mutsz olmanı istemiorm bunu hakettmiosn
çnkü :1no2:

Hakediyorum demek ki..
Haketmesem yaşıyor olmazdım bunları..
Aramayacağım o arayana kadar aramayacağım.
İnat değil,kötülük değil,aklına ne zaman düşeceğim merak ediyorum.
Ne zaman "aaa ben evleniyordum lan" diyecek..?

3 ay var gerçi,yaparsın herşeyin acelesi de yok aslında.
ev işi ne oldu sizin..?
Kayınpederlerin evine geçecektiniz değil mi şeyda..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…