"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Denizim inşallah ya halledelim artık halledebildiklerimizi istiorum çnkü çk sıkldm..
Bitsin istiorum şu çeyiz artık Denizim yaa..
Aaa seninki nası cnm?
Senin neler war çeyizinde saysana..

serapcm olr mu öle sey sen herşyn en güzeline layıksın..
cnm tmam sende haklısın ama bu konuyu uzatmaktan başka bişeye yaramıcak düğününde mutsuz mu olmak istyrsn konuşmalısın oda duysun şuanki hislerini nden o raht olsun ki rhat olduğunda düşnmüorm içi içini yiyodr ama sen aramalısn ltfen..

3 ay var gerçi,yaparsın herşeyin acelesi de yok aslında.
ev işi ne oldu sizin..?
Kayınpederlerin evine geçecektiniz değil mi şeyda..?

Ayh cnm o iş tam dallasa döndü başta öyleydi evet Ferhata bin kere söledim bak içmiz rahat etmicek die snra ben bunları sölerken aklı nerdeyse hep bana bişi olmaz nie rahat etmesin içimiz onlar sıkntıda olmycakki ddi..
Ben anneme söledm annem babama sölemiş ertesi gün bna dioki bnm içim rahat etmes vazgeçtm biz kirada oturalım..
Bu nikah günü konuşulmadan önce beni böle delirtti işte Serapcım..
Bende tmm dedim o olaydan sonrada ev hakkında ne derse bi kulağmdan girio ötekinden çıkıo nisan gelsin ne yapıosa yapsn göriym bnde artık duymak istemiorm icraat görmek istiorum çnkü cnm haksızmym ya..

Son düzenleme:

Hay Allah razi olsun ya :)
Bende tüm suc bende mi diye düsünüyordum...
Evet kayinvalidem ile basim dertte gibi gözüküyor..
Esimle hic böyle bir konuyu konusmadik, cünkü ben ona simdiye kadar hic birsey belli etmedim...
diyorum ya, kadin beni biyerlerde SIKISTIRIP laf sokuyor...bende saygimdan dolayi birsey demiyorum...ama ben kim olursa olsu, düsündügümü söyleyen biriyim, ve bu benim agrima gidiyor...

evet haklisin, orasi artik benim de evim..yani esimin ve benim..ama bizim evimiz diyemiyorum...kayinvalidem devamli orda, herseye karisiyor...esimin yaninda pek yapmiyor ama..
ben mesela önceden nisanlanip ayrilmistim, ama kayinvalidem bunu sadece görümceme söylemis..ne eltim biliyor ne kaynim...bizim eski bir komsu ile kaynim arkadas cikti...o da demi ski (benim icin) o önceden nisanliydi ayrildi demis...aralarinda oturularken kaynim ortaya bu lafi atmis, kayinvalidem olayi cevirmis...o abisini demistir (yani benim abim, o da nisanlanip ayrilmisti) demis..nicin bunu sakliyor?
utaniyor mu?
cok korkmaya basladim, ama esimi herseyden cok seviyorum...
önce izlemeye karar verdim, dügünden sonra esim ile uygun bir dille konusurum..

tavsiyeleriniz var mi ? bilmiyorumkismile

Denizim inşallah ya halledelim artık halledebildiklerimizi istiorum çnkü çk sıkldm..
Bitsin istiorum şu çeyiz artık Denizim yaa..
Aaa seninki nası cnm?
Senin neler war çeyizinde saysana..

delü işte geçn yaz alldım dedim ya unttn mu aşkımı söldgm zamn tatile gttk orda bi magzda begndim aldık annmde çeyzne demişti sırnaşık şey

ekliym resmini ama tam net deil aşkıma yollmştımda duruo pc de yerimseniben

bnm 3 adet nevresim takımım 1 adet gelin yatak ötüsü takımı ilk gün için ekru renkte bunlarıda kasımda aldım taksit ödüyrm hatta seydam :sm_cool:

bnce haklısın seydam artık bnde duymak istemiorm lafta kalsın istemiorm biran önce harekte geçmk istyrm off bnde çok sıkldım yaa :gitme:

bn atladım hemn ama sölemk istyrm fikirlerimi bnce düğünden sonrya bırakma sonra eşin evlendik değiştn dieblir biran önce konuşmalısın kaynann çok içten pazarlıklı gibi duruo ona bu hakkı vermemelisn ..

selam güzel gelinler nasılsınız bebeler:ecrin_bebek: bebeler bebeler dedim basıma neler geldi kardeşimin kız arkadaşı :CüvCüv: şaşırdık kaldık bugünden berri bir ay bir haftalık hamileymiş bakalım şimdi ne olcak büyük ihtimalle hemen evlenicekler...

Tamam, tavsiye icin tesekkürler..uygun bir dille derdimi anlatmaliyim...

kayinvalidem bilmiyorum..neden böyle...herkes evladini sever, ama o bu sevgiyi kullaniyor gibi sanki...iki oglu var biri 27 biri 28 yasinda...yavrum guzum yemek yedin mi vs vs gib seyleri benim ve eltimin yaninda yapiyor...kötü oluyorum...ve ortamda esim ve ben varsak..hic benimle konusmaz..sadece esimle konusur...oglum su isinizi hallettiniz mi? mobilyalar güzel oldu mu?
bana diyor ki, 1 sene sonra cocuk yap ben bakarim. (ben uni. okudugum icin, 5 yil filan cocuk olmasin diyordum, o da duymus galiba)
yav ben cocugu el alem baksin diye dogurmuyorum ki..kendi anneme bile birakmam cocugumu...
eltimin iki kizi var...herseye karisir..eltim hayir der, o evet der..eltim anne yapma o cezali yok der, yok kizim yok eve gidince verirsin terbiyesini der...sonra cocuk simarinca götürün bunu der...

allah her geline sabir versin...

saygilarimla...

hg sonyacmda nasıl olmş bu olay ya çok şaşrdım kız kaç yaşında ?

cnm sen biran önce konuş hem herşye karışmasında izin verme tavrini koy ortaya..

Utandığından değilde sana laf gelmesin die saklamış olabilr onda kötü düşünmedim yazdıklarını okuduğmda..
Kayınvalidenin içinde kötülük oldğnuda zannetmiorm ama sizi yönetmeye çalışıor bu aşikar bişey..
Eğer düğünden snra sölersen eşin sana neden bu zamana kdr sustun düğünümü bekledin diyebilr..
Bence ne söliceksen oldğunda söle şimdi sölemiosnda hiç söleme..

Evet haklisin...zaten bazen kendimi zor tutuyorum..suratim asiliyor...esimi de bosyere mutsuz ediyorum..derdimi anlatsam daha degisik olur...
sag ol canim..

şaşırdık kaldık sevinelimmi üzülelimmi ne yapıcaz bilemedik hafto sonu istemeye gidicez bakalım ne olcak denizim

Valla cnm kafam uçmuş yaa hatırlamadım..
Bende sana eksikleri saymştm kızım sende hatırlamıon..
Demeki hbre hatırlatcas birbirimize delikafadulden

bnce haklısın seydam artık bnde duymak istemiorm lafta kalsın istemiorm biran önce harekte geçmk istyrm off bnde çok sıkldım yaa :gitme:

Aynen cnm yaa bitsin şu çeyiz meyiz derdi netleşsn herşey artk

:1shok:
Nası yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…