- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.561
Yafrumm erkek kardeşi sewgilisini hamile bırakmş anladğm kadaryla
Valla cnm kafam uçmuş yaa hatırlamadım..
Bende sana eksikleri saymştm kızım sende hatırlamıon..
Demeki hbre hatırlatcas birbirimize delikafadulden
Aynen cnm yaa bitsin şu çeyiz meyiz derdi netleşsn herşey artk
:1shok:
Nası yaniii
seydam evet ama bnmkiler az seninkler çok heheh bnm aklımda tutamam normal yaneee sırnaşık şey
saol seydam yine bni sen aydınlattn :roflol:
akraba değil cnm ya cocuk kuyumcu kardeşim işi iyi geliride süper iyi kızın ailesi bilmiyor henüz ne olck bilmiyoruz cnm estrfllah tb sora bilirsin denizimkaydirigubbakcemile5 ayy bie bakımada hala oluyorum:lepi:
erkek kardeşin 19 yaşında ve baba olck sonyacm doğru anldm di mi aman Allhım ne bu acele laelaelaelaelae
seydam evet ama bnmkiler az seninkler çok heheh bnm aklımda tutamam normal yaneee sırnaşık şey
saol seydam yine bni sen aydınlattn :roflol:
erkek kardeşin 19 yaşında ve baba olck sonyacm doğru anldm di mi aman Allhım ne bu acele laelaelaelaelae
Hee sorma çokk fazla bak bak bitmiolar sırnaşık şey
Gerçi balkona yığdık gerçekten baktımı çok gelioda listeye baktımıda çok az gelio be yafrum..
Rica ederm cnm ne demek aydınlatırım tebii..
Valla bende merk ettm Denizim kazayla olmş heralde de neyse sorucamı sordm bi cwp alym ondan snra tekrar sorarım sırnaşık şey
evet cok acele hepimiz sok olduk ama yapıcak birşey yok sanırım kısmete bak hehehe bugün soktayım:ecrin_bebek:erkek kardeşin 19 yaşında ve baba olck sonyacm doğru anldm di mi aman Allhım ne bu acele laelaelaelaelae
kardeşim birşey diyemiyor kendisi bile inanamıyor kazayla oldu diyor alsanaalsanasmile aklı nerdeyse bari ediyon bir hata hamile bırakma ama kızdakide büyük cesarek en önemliside cahillikbilmiyorumkismile
Ay sonyacım ne diyim hala olcakmışsın hayırlı uğurlu olsnda ikiside 19 yaşındaymş daha kardeşinin askerliği war kız tarafı vercekmi?
Nası böle bi yanlışa düşmüşler..
Birlikte olmak bireylerin kendi terchleridir onu eleştrmiorm madem böle bişe yaptılar kendilerine güveniolar nie korunmamışlar..
Kardeşin ne dio bu duruma?
ne oluyo burda lann kim doğuruyoakannehir
kardeşimin kız arkadası gebeymiş cnm yaaa kaydirigubbakcemile2
Ay sonyacım ne diyim hala olcakmışsın hayırlı uğurlu olsnda ikiside 19 yaşındaymş daha kardeşinin askerliği war kız tarafı vercekmi?
Nası böle bi yanlışa düşmüşler..
Birlikte olmak bireylerin kendi terchleridir onu eleştrmiorm madem böle bişe yaptılar kendilerine güveniolar nie korunmamışlar..
Kardeşin ne dio bu duruma?
ne oluyo burda lann kim doğuruyoakannehir
evet cok acele hepimiz sok olduk ama yapıcak birşey yok sanırım kısmete bak hehehe bugün soktayım:ecrin_bebek:
kardeşim birşey diyemiyor kendisi bile inanamıyor kazayla oldu diyor alsanaalsanasmile aklı nerdeyse bari ediyon bir hata hamile bırakma ama kızdakide büyük cesarek en önemliside cahillikbilmiyorumkismile
Canım kardeşimin kız arkdşı dedğinde anlaşılmıo bnde başta anlammaıştm istemeye gidices dediğinde anladım..
Erkek kardeşimin sewgilisi fln desen dha anlaşılır olur belki..
Ya gerçekten burda da kızdaki cesarete bak yani..
Verceklermi kızı ailesine söledinzmi gidices die ne dedi kız tarafı hemen kbl ediceklermi gelmenzi..
Nası bişe demio kardeşin canına okurdum bi halt yedin dğru düzgn anlat die valla..
evet cok acele hepimiz sok olduk ama yapıcak birşey yok sanırım kısmete bak hehehe bugün soktayım:ecrin_bebek:
ailen kızdı mıkardeşine sonyacım eyvahedigeldismile
yaa kızın ailesi ne yapck duyunca çok zor onlr içn :sinifsinif:
kızlar bakın bugün kardeşim eve geldi bende camları siliyorum annemde komsuda neyse girdi içeri hayırdır dedim iştenmi ayrıldın diye sordum ? yok baba oluyorum dedi bende hadilaaaaa ordan dedim vallahi dedi ve kan testini gösterdi elim ayagım titredi şok oldum annem geldi sonra annem de sasırdı babam kzıdı biraz kıızlar sonucta bebek ya aldırsalar olmaz istemiyorlar aldırmak ta cok tuhafımmm anlıcanız hala şaşkınım kızla telde konustuk kız korkak bir ses tonuyla konustu cok üzüldüm korkma dedim teselli ettim ama en zor durumda olan o kızz benim daha kardeşim cocuk yaaa:roflol: :roflol:
DENİZ karusu gülme len:roflol:
delüüü ne yapıyım tam muh üstne geldin su gacisi hehheheh :roflol:
Her serr'in altinda bir hayr vardir derler...bu bir ayeti kerime..
Insallah hayirlara vesile olur o tertemiz bebek...
simdi yapilmasi gerekene bakmak gerekir..
allah ömür boyu mutluluk ve saglik versin...:)
kızım iyi gene ailen çok normal tepki vermiş akudim:kedi:
bizde olsa büyük olay çıkardı yani kız olarakbilmiyorumkismile
hayırlısı olsun aldırmasın tabi imkan varsa.
kızlar bakın bugün kardeşim eve geldi bende camları siliyorum annemde komsuda neyse girdi içeri hayırdır dedim iştenmi ayrıldın diye sordum ? yok baba oluyorum dedi bende hadilaaaaa ordan dedim vallahi dedi ve kan testini gösterdi elim ayagım titredi şok oldum annem geldi sonra annem de sasırdı babam kzıdı biraz kıızlar sonucta bebek ya aldırsalar olmaz istemiyorlar aldırmak ta cok tuhafımmm anlıcanız hala şaşkınım kızla telde konustuk kız korkak bir ses tonuyla konustu cok üzüldüm korkma dedim teselli ettim ama en zor durumda olan o kızz benim daha kardeşim cocuk yaaa:roflol: :roflol:
en kötü ihtimalle kız kaçar kardeşime vermeseler bile zaten kızın ailesine anlatılıcak bu konu şimdi kardeşim okuyorda askere hemen gidemez zaten kuyumcu derkeken babamın dükkanı yani bizim istblda eey bir dükkan var ordan oraya öle çalısıyor yani anlata bildimmi ki:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?