"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ay sonyacım ne diyim hala olcakmışsın hayırlı uğurlu olsnda ikiside 19 yaşındaymş daha kardeşinin askerliği war kız tarafı vercekmi?
Nası böle bi yanlışa düşmüşler..
Birlikte olmak bireylerin kendi terchleridir onu eleştrmiorm madem böle bişe yaptılar kendilerine güveniolar nie korunmamışlar..
Kardeşin ne dio bu duruma?

seydam haklısın hadi askerliği geçtm ama çok küçükler dha evlnmek içn tüh yaa..

ne oluyo burda lann kim doğuruyoakannehir

:roflol:

akudim sen bunu ne kadar paniksiz anlatıyosun tatlım evlilerde hala oluymuşsun gibi:icecream:
kardeşin bi çocuğun sorumluluğunu almaya hazır mı bakalım askere gidicek daha annen biliyor mu:tomato:

Hee sorma çokk fazla bak bak bitmiolar sırnaşık şey
Gerçi balkona yığdık gerçekten baktımı çok gelioda listeye baktımıda çok az gelio be yafrum..
Rica ederm cnm ne demek aydınlatırım tebii..
Valla bende merk ettm Denizim kazayla olmş heralde de neyse sorucamı sordm bi cwp alym ondan snra tekrar sorarım sırnaşık şey
[/QUOTE]

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar bakın bugün kardeşim eve geldi bende camları siliyorum annemde komsuda neyse girdi içeri hayırdır dedim iştenmi ayrıldın diye sordum ? yok baba oluyorum dedi bende hadilaaaaa ordan dedim vallahi dedi ve kan testini gösterdi elim ayagım titredi şok oldum annem geldi sonra annem de sasırdı babam kzıdı biraz kıızlar sonucta bebek ya aldırsalar olmaz istemiyorlar aldırmak ta cok tuhafımmm anlıcanız hala şaşkınım kızla telde konustuk kız korkak bir ses tonuyla konustu cok üzüldüm korkma dedim teselli ettim ama en zor durumda olan o kızz benim daha kardeşim cocuk yaaa:roflol: :roflol:

Her serr'in altinda bir hayr vardir derler...bu bir ayeti kerime..
Insallah hayirlara vesile olur o tertemiz bebek...
simdi yapilmasi gerekene bakmak gerekir..
allah ömür boyu mutluluk ve saglik versin...:)

kızım iyi gene ailen çok normal tepki vermiş akudim:kedi:
bizde olsa büyük olay çıkardı yani kız olarakbilmiyorumkismile
hayırlısı olsun aldırmasın tabi imkan varsa.

en kötü ihtimalle kız kaçar kardeşime vermeseler bile zaten kızın ailesine anlatılıcak bu konu şimdi kardeşim okuyorda askere hemen gidemez zaten kuyumcu derkeken babamın dükkanı yani bizim istblda eey bir dükkan var ordan oraya öle çalısıyor yani anlata bildimmi ki:roflol:

Her serr'in altinda bir hayr vardir derler...bu bir ayeti kerime..
Insallah hayirlara vesile olur o tertemiz bebek...
simdi yapilmasi gerekene bakmak gerekir..
allah ömür boyu mutluluk ve saglik versin...:)

yar cım sağol cnm ben sonya bu arada seni görmedim kusur bakmakaydirigubbakcemile5

ya evlenseler ev derdi vs olmaz kira sorunumuz yok cok iyi durumumuz cok şükür o sorun olmazda kızın ailesi ne der bilmiyoruz

kızım iyi gene ailen çok normal tepki vermiş akudim:kedi:
bizde olsa büyük olay çıkardı yani kız olarakbilmiyorumkismile
hayırlısı olsun aldırmasın tabi imkan varsa.

daha ne olcak belli değil cnm kızın namusu nu almıs olan kardeşim daha babamın epeybir zıkgıtını yer ama evlenirlerse sorun kalamazkaydirigubbakcemile5

Allah yardımcısı olsun o kızın tabikide en zor durumdaki kız yaa..
Aldırsın demiorum ama sonradan pişman olcakları bi karar da wermesinler..
Daha kardeşim çocuk diosn ztn erkeğin olgnlaşması zaman alır..

Ya yazık günah o kızın ailesine ya mahfolurlar kaçarsa falan zaten hemen evlenmelerine izin wermezki kızın ailesi noluo der yangından mal kaçırıomş gbi..
Ayh inşallah ddğim gbi olmaz..
Şimdi kızın ailesinin haberi warmı bu hafta istemeye gidicenizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…