"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

sonyacm zaten sorun askerlk deil küçük olmalrı inaşllh bi sorun çıkmaz ALlh analı bablı büytsn ne diyelim sonuçta günahsz bir bebk :Saruboceq:

hamile oldugnu sölcksnz yani öle mi cnm? peki kız ünvrsteli mi?

haber gidiyor ailesine bir aracıyla bakalım ne olcak haklısın ama bence ikiside suclu çünkü zorla olan birşey yok arada

simdi büyük bir ihtimalle kizin ailesi bastan sorun cikarabilir...ama onlarin da baska caresi kalmaz...
biliyorsunuz bizim türk milletinden "el ne der" derdi vardir...baskalarini susturma pahasina kizlarini veririler..bu da sizin icin iyi olur..gencler evlenir..siz de desteginizi eksik etmezsiniz..gül gibi gecinirler insallah

cnm kız okumuyor kiii evet ailesine söylenicek inş hemen alın derler belkide cocugu aldırıp kızıda vermezler bilemiyorum kibilmiyorumkismile

haber gidiyor ailesine bir aracıyla bakalım ne olcak haklısın ama bence ikiside suclu çünkü zorla olan birşey yok arada

Size ne zmn hbr gelicek peki?
Gelin yada gelmeyin die..
Tabikide zorla olan bişey demedim zaten ikiside suçlu ama ne biliyim yaa kızın biraz daha temkinli olması lazım böyle konularda..
Sonuçta en büyük üzüntüyü çekerse kız çekio..

anammmmm sonuna kadar arkasındayız ne adamlar var ne malum benden oldugu diye ama bizde katiyen öle olmazzz bir hatanın arkasındayız cnm

aynen dedgn gbi olr cnm ailesinin direnck bişeyi yok çnkü kızları hamile zorlamazlar..
hem önemli olan maddi durumlar askerlik faln olr bi şekilde oluoda yani..

eğer zamanı uzatırlarsa kız tarafı kızın karnı cıkmadan kız mecbur kaçar cnm heralde öle olur cok ta seviyorlar birbirlerini yaaaopuyorumnanaktan

cnm kız okumuyor kiii evet ailesine söylenicek inş hemen alın derler belkide cocugu aldırıp kızıda vermezler bilemiyorum kibilmiyorumkismile

Aaaa 1 dk kızın hamile oldğunu ailesine sölenicekmii..
Ben sölenmicekte normal istemeye gidiceksnz zannetmiştm o yzden söledm onları..
Kim sölicek kızın ailesine ?
Ne denilcek kızınız hamile..
Bebeğin babasının aileside hafta sonu kızınızı istmeye gelcek mi denilcek ?

aynen dedgn gbi olr cnm ailesinin direnck bişeyi yok çnkü kızları hamile zorlamazlar..
hem önemli olan maddi durumlar askerlik faln olr bi şekilde oluoda yani..

denizim askerliği kısa dönem yapar kızda bzimle kalır sorun olmaz heralde:1no2:

eyvahhhh kızlar kardeşim abimiz sayılan bir abimle dısarı cıkıyorlar tam detaylı konuşmaya bakalım ne olcak

kardeşin yaptığının arkasında bişey olmaz bence tatlımkaydirigubbakcemile2
evet cnm aynen öle bebeğim:ecrin_bebek:
yani cnm öle olr zaten hep arkasında olmanz lazım kızında kardeşninde..

ne olck acaba ya ne konşcklar ki CADIARZU
denizim büyük bir ihtimalle detayları anlatır kardeşim bana sadece kızlığını bana verdi ve bu ilk değildi ama kaza oldu dedi yani daha öncede birlikte olmuslar:kedi:

Nie eyvah dedinki?

bilemiyorum detaylarda ne konusacaklar bakalımguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…