- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.581
kızlar bakın bugün kardeşim eve geldi bende camları siliyorum annemde komsuda neyse girdi içeri hayırdır dedim iştenmi ayrıldın diye sordum ? yok baba oluyorum dedi bende hadilaaaaa ordan dedim vallahi dedi ve kan testini gösterdi elim ayagım titredi şok oldum annem geldi sonra annem de sasırdı babam kzıdı biraz kıızlar sonucta bebek ya aldırsalar olmaz istemiyorlar aldırmak ta cok tuhafımmm anlıcanız hala şaşkınım kızla telde konustuk kız korkak bir ses tonuyla konustu cok üzüldüm korkma dedim teselli ettim ama en zor durumda olan o kızz benim daha kardeşim cocuk yaaa:roflol: :roflol:
en kötü ihtimalle kız kaçar kardeşime vermeseler bile zaten kızın ailesine anlatılıcak bu konu şimdi kardeşim okuyorda askere hemen gidemez zaten kuyumcu derkeken babamın dükkanı yani bizim istblda eey bir dükkan var ordan oraya öle çalısıyor yani anlata bildimmi ki:roflol:
Allah yardımcısı olsun o kızın tabikide en zor durumdaki kız yaa..
Aldırsın demiorum ama sonradan pişman olcakları bi karar da wermesinler..
Daha kardeşim çocuk diosn ztn erkeğin olgnlaşması zaman alır..
Ya yazık günah o kızın ailesine ya mahfolurlar kaçarsa falan zaten hemen evlenmelerine izin wermezki kızın ailesi noluo der yangından mal kaçırıomş gbi..
Ayh inşallah ddğim gbi olmaz..
Şimdi kızın ailesinin haberi warmı bu hafta istemeye gidicenizden?
sonyacm zaten sorun askerlk deil küçük olmalrı inaşllh bi sorun çıkmaz ALlh analı bablı büytsn ne diyelim sonuçta günahsz bir bebk :Saruboceq:
hamile oldugnu sölcksnz yani öle mi cnm? peki kız ünvrsteli mi?
haber gidiyor ailesine bir aracıyla bakalım ne olcak haklısın ama bence ikiside suclu çünkü zorla olan birşey yok arada
simdi büyük bir ihtimalle kizin ailesi bastan sorun cikarabilir...ama onlarin da baska caresi kalmaz...
biliyorsunuz bizim türk milletinden "el ne der" derdi vardir...baskalarini susturma pahasina kizlarini veririler..bu da sizin icin iyi olur..gencler evlenir..siz de desteginizi eksik etmezsiniz..gül gibi gecinirler insallah
simdi büyük bir ihtimalle kizin ailesi bastan sorun cikarabilir...ama onlarin da baska caresi kalmaz...
biliyorsunuz bizim türk milletinden "el ne der" derdi vardir...baskalarini susturma pahasina kizlarini veririler..bu da sizin icin iyi olur..gencler evlenir..siz de desteginizi eksik etmezsiniz..gül gibi gecinirler insallah
Size ne zmn hbr gelicek peki?
Gelin yada gelmeyin die..
Tabikide zorla olan bişey demedim zaten ikiside suçlu ama ne biliyim yaa kızın biraz daha temkinli olması lazım böyle konularda..
Sonuçta en büyük üzüntüyü çekerse kız çekio..
cnm kız okumuyor kiii evet ailesine söylenicek inş hemen alın derler belkide cocugu aldırıp kızıda vermezler bilemiyorum kibilmiyorumkismile
anammmmm sonuna kadar arkasındayız ne adamlar var ne malum benden oldugu diye ama bizde katiyen öle olmazzz bir hatanın arkasındayız cnm
cnm kız okumuyor kiii evet ailesine söylenicek inş hemen alın derler belkide cocugu aldırıp kızıda vermezler bilemiyorum kibilmiyorumkismile
aynen dedgn gbi olr cnm ailesinin direnck bişeyi yok çnkü kızları hamile zorlamazlar..
hem önemli olan maddi durumlar askerlik faln olr bi şekilde oluoda yani..
eğer zamanı uzatırlarsa kız tarafı kızın karnı cıkmadan kız mecbur kaçar cnm heralde öle olur cok ta seviyorlar birbirlerini yaaaopuyorumnanaktan
denizim askerliği kısa dönem yapar kızda bzimle kalır sorun olmaz heralde:1no2:
eyvahhhh kızlar kardeşim abimiz sayılan bir abimle dısarı cıkıyorlar tam detaylı konuşmaya bakalım ne olcak
denizim askerliği kısa dönem yapar kızda bzimle kalır sorun olmaz heralde:1no2:
eyvahhhh kızlar kardeşim abimiz sayılan bir abimle dısarı cıkıyorlar tam detaylı konuşmaya bakalım ne olcak
üniv. okuomu kardeşin?
evet cnm aynen öle bebeğim:ecrin_bebek:kardeşin yaptığının arkasında bişey olmaz bence tatlımkaydirigubbakcemile2
denizim büyük bir ihtimalle detayları anlatır kardeşim bana sadece kızlığını bana verdi ve bu ilk değildi ama kaza oldu dedi yani daha öncede birlikte olmuslar:kedi:yani cnm öle olr zaten hep arkasında olmanz lazım kızında kardeşninde..
ne olck acaba ya ne konşcklar ki CADIARZU
Nie eyvah dedinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?