"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kardeşim okuyor ama kız okumuyor

Hem çalışıcak ev geçindircek bide çocuk var tabi bide okuycak nası halledicek bunları?
Bide kızın ailesine hamile oldğnu söliceklermi cnm sordum ama görmedin herlde?
Ve kim sölicek babasına fln bunu?
Adamın kalbine inmese bari..

hmm anldım sonyacm dha önceside varmş anldım inşallh kızn ailesi çok koymaz bu olay zor onlar içn ama sahip çıkmnz onların bu zor durumunu biraz hafifletr inşallh..

kızın ailesine uygun bir dille söylenicek sanırım kim söyler babam heral de tam bende bilmiyorum ev kalabalık

bu konu konusuluyor cnm

kardeşim sıkıntı cekmez çalısmasına bile gerek yok gelirimiz var cok süşür cnm

bir bebek değil dünyalarca bebek bakabiliriz o sorun değil adamın kalbine inebilir doğru bende cok üzüldüm

hala kendime gelemedimbilmiyorumkismile

hmm anldım sonyacm dha önceside varmş anldım inşallh kızn ailesi çok koymaz bu olay zor onlar içn ama sahip çıkmnz onların bu zor durumunu biraz hafifletr inşallh..

denizim kzın çiğdemin yani ailesini üzmek katiyen istemeyiz ki asla öle birşey olamazda bizler usülünce isticez bakalım neler olcak detayları zaten iletirim sizlere sizlersizzzz olmazzzopuyorumnanaktan

yalnız düğün nikah hazırlıklar vs. cok cabuk ilerlemesi gerekicek bilmiyorumkismile

Yani kızın babasına sölenicekse başka çaresimi war adamın ya wericek yada bu haltı yemiş dha bizden rızamı isticekler çeksin gitsin nereye istiosa bnm böle bi kızım yok artık dicek..
Babanın sölemesi ne kdr doğru bilemiorum ayrıca hangi ara sölicek istemeye gittiğinzdemi..
Ay valla kafam karıştı şmdi kızın ailesine hafta sonu gidiceniz haber werilio değilmi?
İstemeye gittiğinizde de baban bu olayımı sölicek yoksa benmi yanlş anladım..

yalnız düğün nikah hazırlıklar vs. cok cabuk ilerlemesi gerekicek bilmiyorumkismile

denizim kzın çiğdemin yani ailesini üzmek katiyen istemeyiz ki asla öle birşey olamazda bizler usülünce isticez bakalım neler olcak detayları zaten iletirim sizlere sizlersizzzz olmazzzopuyorumnanaktan

anldım sonyacım inşllh bundan sonrası sizler için hayrlı olr ki bebgn hçbr günahı yok o yzden kimsenin de alınsn diyecgni düşnmüorm..

tamam cnm iletrsn bize ne zmn bu haftasonu mu isteme olck?

düşünsenize kız la kardeşim dün test yapıyorlar ve bugün sonucu kardeşim alıyıo tb işe gitmiyor eve geliyor benim yanımda kızı aradı kıza askım hamilesin dedi ve kız Allah kahretsin dedibilmiyorumkismile kız bu gece nasıl uyur bilemem ama kızda bas dönmesi vs öle cok olmus hissetmiş kız adetide gecince anlamıs evde test yapmıs ve cıkmıs emin olmak içinde kan testi yapmıs cıkmıs kaç kişi anne baba olmak istiyorken olmaz evli arkadaşlar ama kısmete bakın

evet babam sölemesi ne olur bilemiyorum ki cnm haber gitmedi daha gidecek ama bakalım gelsinler dencekmi? birşey değil evde kıza net ve tel yasaklanmıs birisiyle görüştüğünü anlamıslarda-tatlicadiarzu-
anldım sonyacım inşllh bundan sonrası sizler için hayrlı olr ki bebgn hçbr günahı yok o yzden kimsenin de alınsn diyecgni düşnmüorm..

tamam cnm iletrsn bize ne zmn bu haftasonu mu isteme olck?
evet cnm hafta sonu diyorlar bakalım ne olcak bebeğim

yaa film gibi sonyacm yani madem böle bişy yaptılar keşke korunma yöntemlerini deneselerdi offf kız nasıl uyucgı bırak babasının ailesinin yüzne nasıl bakıck cnm bilmiyorumkismile

Ya neden korunmamışlar yaptıları hatanın ceremesini çekiolar şuanda da..
Kimse küçücük bi yavrunun canına kıyılmasını istemez tabikide fakat neler duyuyoruz..
O kıza babsı rest çekerse sağlıklı bi evlilikleri olmaz başlarda kızın içi hep acır hem üzülür stresli olur zaten hamile bide..
Evliliğe hazır hissetmeden kendilerini böle bi yükün altına girmek bilemiorum ya..

evet babam sölemesi ne olur bilemiyorum ki cnm haber gitmedi daha gidecek ama bakalım gelsinler dencekmi? birşey değil evde kıza net ve tel yasaklanmıs birisiyle görüştüğünü anlamıslarda-tatlicadiarzu-

Bence bunu babanın sölemesi adama daha çok koyar sölemesin baban bence..
Aa bak bu şeyden yola çıkarken konuyu kendi yönünüze çewirebilrsnz cnm mesela kıza kısıtlama getirilmiş ya kız sölesin babasına böle böle evet görüştüğüm biri war ciddi düşünüorus rızanız olursa hafta sonu istemeye gelicekler we 1-2 ay sonrada evlences desn..
Hani demekki kısıtlıolar kızlarını onlara göre böle şeler ters yüzünü öne eğmek istemem baba fln desin..

yaa film gibi sonyacm yani madem böle bişy yaptılar keşke korunma yöntemlerini deneselerdi offf kız nasıl uyucgı bırak babasının ailesinin yüzne nasıl bakıck cnm bilmiyorumkismile

Denizim ne dion ya ilk değilmiş ki bu daha önce yaparken annesinin babasının suratına bakabiliodu da hamile kalıncamı bakamycak :umursamaz:

hyrlısı olsun cnm olmşla ölmüşe çare yok ne yazık ki ..

hemen gelicem kızlar içeride seler yükseldi ok gelcem özürdilerim

ok cnm..

Denizim ne dion ya ilk değilmiş ki bu daha önce yaparken annesinin babasının suratına bakabiliodu da hamile kalıncamı bakamycak :umursamaz:
[/QUOTE]

seydam orasıda vr tabiki ama bu son radde yani bu kadrı çok ağır :1no2:

bn zaten tasnif etmiorm yanlış anlama tatlım sadece bunu kız sölyemz sölerse ya ailesi öldrme falan olrsa ki duyuyrz böle seyler ve asla 1-2 ayda evlenmeleirne müsade etmzler ne olorz der adamlar yaşı küçk çnkü 19 yaş nedr ki :umursamaz:

Denizim bak ailesi tutucuymş anladığım kadaryla kızın görüştüğü biri oldğnu anlayp telefonunu fln almşlar..
Gerçi sonyanın kardeşi nerden ulaştıda hamile oldğnu söledi bak onu sormadım gelsin onuda sorim sırnaşık şey
Neyse konuya dönelim bu sebepten görüştüğü birinin oldğunu duyarlarsa hemen evlenmelerine tamam diyebilrler belki bi umut eğer ona tamam denmezse son çare hamile oldğu sölenmeli bence cnm bu bnm fikrim..
Hem kbl ederlerse kimse incinmemiş üzülmemiş olur..
Ne dion la sen bende 21 yaşıma giriorum evlenmiyimmi uygun bulmadınızmı Deniz hanım sırnaşık şey

oda var tabi seydam doğru sölyrsn ama eger izin vermzlerse kız btti demktir aile tutucu cnkü gerçi bu olayı hçbr aile kaldıramaz..

delü bnde 22 yim ama 19 var 19 var yani seydam bunun yaşla da bi alaksı yok aslında ama gözüme küçk geldi ndn bilomsn çnkü cahlce yaklşmışlar olaya böle bişyn sonucunun hamilelikle sonçlanacagnı ikside bilememş buda çocuk olduklarını göstrir seydam sırnaşık şey

ya bu süpürge neden sola gidiyo sinir oldum
sağa gitsinnn yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bakalım babam cok öfkeli ya senin ablanın basına gelseydi böle birşey nasıl yaptın cocuk oyuncagımı bu vs konustu kardeşim salak gb inanın cok tuhaf oda sakin sessiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…