- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.621
oda var tabi seydam doğru sölyrsn ama eger izin vermzlerse kız btti demktir aile tutucu cnkü gerçi bu olayı hçbr aile kaldıramaz..
delü bnde 22 yim ama 19 var 19 var yani seydam bunun yaşla da bi alaksı yok aslında ama gözüme küçk geldi ndn bilomsn çnkü cahlce yaklşmışlar olaya böle bişyn sonucunun hamilelikle sonçlanacagnı ikside bilememş buda çocuk olduklarını göstrir seydam sırnaşık şey
bakalım babam cok öfkeli ya senin ablanın basına gelseydi böle birşey nasıl yaptın cocuk oyuncagımı bu vs konustu kardeşim salak gb inanın cok tuhaf oda sakin sessiz
Denizim bak ailesi tutucuymş anladığım kadaryla kızın görüştüğü biri oldğnu anlayp telefonunu fln almşlar..
Gerçi sonyanın kardeşi nerden ulaştıda hamile oldğnu söledi bak onu sormadım gelsin onuda sorim sırnaşık şey
Neyse konuya dönelim bu sebepten görüştüğü birinin oldğunu duyarlarsa hemen evlenmelerine tamam diyebilrler belki bi umut eğer ona tamam denmezse son çare hamile oldğu sölenmeli bence cnm bu bnm fikrim..
Hem kbl ederlerse kimse incinmemiş üzülmemiş olur..
Ne dion la sen bende 21 yaşıma giriorum evlenmiyimmi uygun bulmadınızmı Deniz hanım sırnaşık şey
ya bu süpürge neden sola gidiyo sinir oldum
sağa gitsinnn yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bakalım babam cok öfkeli ya senin ablanın basına gelseydi böle birşey nasıl yaptın cocuk oyuncagımı bu vs konustu kardeşim salak gb inanın cok tuhaf oda sakin sessiz
halamda ortalığı karıstırıyor ya senden değilse diye ayyy cok tuhaf bugün ev halkı oof off
evet babacım cok haklı yaabilmiyorumkismilebabanda haklı canım ya o da şaşırmıştır ne yapsın:sm_confused:
Doğru sölemiş baban sonuna kadar katılıyorumda..
Şimdi kardeşinde şokta baba olucağnı öğrenio kolaymı..
Bunları konuşmanın faydası olmaz ona olan olmş zaten..
halamda ortalığı karıstırıyor ya senden değilse diye ayyy cok tuhaf bugün ev halkı oof off
Aaaa çok ayıp böle şeler düşünmek ya alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemilelmaz:
Kızın günahını almasın bak çocuğu çıldırtcaklar salonda ben kafayı yer çeker giderdim heralde..
Kızın kulağına böle bişe giderse kız napsın yaa hem hamile ailesine ne dicek hemde hamile kaldığı kişinin akrabaları ne düşünüo :tomato:
kendisi daha ccouk ama böle işeleri nasıl yapmıs hiç ummazdımbilmiyorumkismile
haklısın denizim annem susturdu halammı abla şaçmalama dediaklinialirimsmile
halanda bi alem yani sonyacım koskoca kan tahlili var dha ne olsun yaaa kafamçokkarıştı[/QUOTE
Aaaa çok ayıp böle şeler düşünmek ya alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemilelmaz:
Kızın günahını almasın bak çocuğu çıldırtcaklar salonda ben kafayı yer çeker giderdim heralde..
Kızın kulağına böle bişe giderse kız napsın yaa hem hamile ailesine ne dicek hemde hamile kaldığı kişinin akrabaları ne düşünüo :tomato:
Kızlar ben geldİm de ayyyy noluyo burda yaaa ne kİmden deİl kİm hamİle ayyyyŞŞŞŞ....
Sonuçta o da bi erkek umman lazımdı yeawrumm erkek milleti sırnaşık şey
annen iyi yapmş sonyacım kaydirigubbakcemile5
annen olayı duyunca neler dedi kardeşine cnm merak ettm?
Kızlar ben geldİm de ayyyy noluyo burda yaaa ne kİmden deİl kİm hamİle ayyyyŞŞŞŞ....
ne bileyim birde halam bey beyliğini verirmişte kız kızlığını vermezmiş bu nasıl vermiş dedimafoldumben kasaplar onca ete sahip cıkıyor da o ufacık bir etine sahip çıkamadımı diyince kardeşim köpürdü
ne bileyim birde halam bey beyliğini verirmişte kız kızlığını vermezmiş bu nasıl vermiş dedimafoldumben kasaplar onca ete sahip cıkıyor da o ufacık bir etine sahip çıkamadımı diyince kardeşim köpürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?