"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ya cnm eğer böyle bşey kızın babasına sölenirse gerçekci olalım şmdi zannetmiorumki aa tamam hadi hemen evlensinler düğün dernek kuralım diyceni..
Eğer istemeye gidildiğinde sölerlerse kızın hamile oldğnu babası derki giderken bi zahmet onuda alın götürürn bnm artık öle bi kızım yok der..
Bu bnm düşüncem..
Benim babam öle yapardı walla evlatlıktan red ederdi..
Şaka Denizim yaa 19 diynce banada küçük geldi 1 yaş bile fark edebilio bazen olgunlaşmak önemli olan..
Bilemiorus ne gbi bi durumdaydılarda korunmayı unuttular..

halamda ortalığı karıstırıyor ya senden değilse diye ayyy cok tuhaf bugün ev halkı oof off

bakalım babam cok öfkeli ya senin ablanın basına gelseydi böle birşey nasıl yaptın cocuk oyuncagımı bu vs konustu kardeşim salak gb inanın cok tuhaf oda sakin sessiz

Doğru sölemiş baban sonuna kadar katılıyorumda..
Şimdi kardeşinde şokta baba olucağnı öğrenio kolaymı..
Bunları konuşmanın faydası olmaz ona olan olmş zaten..

:roflol:

ya bu süpürge neden sola gidiyo sinir oldum
sağa gitsinnn yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

su gacisi delü müsn sen yaaa bni öldürüon gülmekten :roflol:

bakalım babam cok öfkeli ya senin ablanın basına gelseydi böle birşey nasıl yaptın cocuk oyuncagımı bu vs konustu kardeşim salak gb inanın cok tuhaf oda sakin sessiz

halamda ortalığı karıstırıyor ya senden değilse diye ayyy cok tuhaf bugün ev halkı oof off

halanda bi alem yani sonyacım koskoca kan tahlili var dha ne olsun yaaa kafamçokkarıştı

babanda haklı canım ya o da şaşırmıştır ne yapsın:sm_confused:
evet babacım cok haklı yaabilmiyorumkismile

Doğru sölemiş baban sonuna kadar katılıyorumda..
Şimdi kardeşinde şokta baba olucağnı öğrenio kolaymı..
Bunları konuşmanın faydası olmaz ona olan olmş zaten..

kendisi daha ccouk ama böle işeleri nasıl yapmıs hiç ummazdımbilmiyorumkismile

Aaaa çok ayıp böle şeler düşünmek ya alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile lmaz:
Kızın günahını almasın bak çocuğu çıldırtcaklar salonda ben kafayı yer çeker giderdim heralde..
Kızın kulağına böle bişe giderse kız napsın yaa hem hamile ailesine ne dicek hemde hamile kaldığı kişinin akrabaları ne düşünüo :tomato:

haklısın denizim annem susturdu halammı abla şaçmalama dediaklinialirimsmile

halanda bi alem yani sonyacım koskoca kan tahlili var dha ne olsun yaaa kafamçokkarıştı[/QUOTE

halam kafatan kontak hep aksi düşünür işte annem ağzının payını verdikaydirigubbakcemile3

ne bileyim birde halam bey beyliğini verirmişte kız kızlığını vermezmiş bu nasıl vermiş dedimafoldumben kasaplar onca ete sahip cıkıyor da o ufacık bir etine sahip çıkamadımı diyince kardeşim köpürdü

Kızlar ben geldİm de ayyyy noluyo burda yaaa ne kİmden deİl kİm hamİle ayyyyŞŞŞŞ....

hoş geldin ümmüm kardeşimin kız arkadaşı hamile yani sevgilisi:CüvCüv:

bn kardeşinin yerinde olsam döverdim o nasıl laf yaa olan olmş artık boşuna laf kalblığı yapmasınlar çok ayıp herkesin namusu kendine klava:

ümmücm[/FONT]
hg cnm opuyorumnanaktan

Ay inanamıorum ya ona neymiş acaba bunların hesabını o mu sorcakmış o mu tutucakmış o na mı kalmış..
Alan memnu satan memnun kardeşini katil etmeye çalışıo heralde ne kdr çirkin hoş olmayan terbiyesiz kelimeler bunlar..
Baban kardeşine sölesinde bi sussun azcık insanları strese sokmayamı rahatlatıp çözüm bulmayamı gelmiş o oraya.. lmaz: :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…