A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.641
tansiyonu cıktı biraz ama birşey demedi olmuşla ölmüşe çare yok dedi denizim :hulya:
benim düğünümde bebe doğmuş olacak yaw:ecrin_bebek:
Ay inanamıorum ya ona neymiş acaba bunların hesabını o mu sorcakmış o mu tutucakmış o na mı kalmış..
Alan memnu satan memnun kardeşini katil etmeye çalışıo heralde ne kdr çirkin hoş olmayan terbiyesiz kelimeler bunlar..
Baban kardeşine sölesinde bi sussun azcık insanları strese sokmayamı rahatlatıp çözüm bulmayamı gelmiş o oraya..lmaz: :umursamaz:
Ay inanamıorum ya ona neymiş acaba bunların hesabını o mu sorcakmış o mu tutucakmış o na mı kalmış..
Alan memnu satan memnun kardeşini katil etmeye çalışıo heralde ne kdr çirkin hoş olmayan terbiyesiz kelimeler bunlar..
Baban kardeşine sölesinde bi sussun azcık insanları strese sokmayamı rahatlatıp çözüm bulmayamı gelmiş o oraya..lmaz: :umursamaz:
çok haklı yapıcak bişey yok cnm..
yaa onu bırak kardeşin senden önce evlncek sonyacım kaydirigubbakcemile3
babam halamada kızdı halamda terk etti evi ama halam çatlak biraz benim nişanlımıda istememişti biz mğtavazi insanlarız halam cok aksi cok havalı hiç uyusamıyoruz anlıcanız zamanında annemide istememiş :roflol:
babam halamada kızdı halamda terk etti evi ama halam çatlak biraz benim nişanlımıda istememişti biz mğtavazi insanlarız halam cok aksi cok havalı hiç uyusamıyoruz anlıcanız zamanında annemide istememiş :roflol:
evet kısmet işte bundada vardır bir hayır bir melek geliyor ailemize
amin cnm halam müzbin bekarr:lepi:ayyy tam görümce tipi var o zmn sonyacım Allh annene sabır versin sırnaşık şey
evet cnm tertemz günahsız Allh analı bablı büyütsn sağlıkla doğsun inşallh
Koptum hee demekki halanda problem herkesi istemio herkese hyr dio kendi evlimi?
Evliyse kendi kocasını nası istemiş acba sırnaşık şey
Ayhh bide trip atıp evimi terk etti hey Allahım fitil oluorum böle insanlara kusura bkma sonyacm ama gerçektn anlayamıorum..
Kendi evlatları evlenceğinde Allah göstermsn istenmeyen damat veya gelin olsalar hoşna gidermi acaba..
Ama böle insanlara öle örnekler werdiğinde hemen delirir köpürürüler..
Evet senden önce evlencek kardeşin ve gelin olmadan hala olcaksın.. sırnaşık şey
Hayırlısı buymuş demekki kardeşinin acelesi war bekleme yapma sonya sırnaşık şey sırnaşık şey
amin cnm halam müzbin bekarr:lepi:
inşallah canım opuyorumnanaktan bakmayın bende aslında cok heycanlandım ve sevindim doğrusu....kaydirigubbakcemile5
ondan herkese sataşıo demk ki sonyacım sırnaşık şey
aynu türk filimlerindeki gibi delikafadulden
halam hiç evlenememiş babam halamı pek dinlemez Allahtan ben seviorum dedim beni verdi hiç zorluk cıkartmadı inş babamada zorluk cıkartmazlar:Saruboceq:
şimdi aslında cok şükür ki kardeşim sağlıklı ve cocugu oluyor o kadar cok cocuk isteyip ama bir türlü olmayan insanlar varki bu sitede bir bakımdan o konudada rahatım Allah herkeze versin inş bizlerede:kedi:
İnşallah cnm da dediğim gbi kızın babasına böyle bişey söylendiğinde kızını evlattıkdan red edebilr..
Ve bence baban sölememeli..
Zaten bu hafta sonundan önce ne zmn görüşceklerde babanla kızın babası sölicek anca hafta sonu kbl ederlerse o zmn söliyebilr oda hiç iyi olmaz adamın kalbne fln iner Allah korusun hyr deme gbi bi şansı hç bi şekilde kalmıo o durumda..
Ben bana en mantıklı geleni söledm nasılsa kızın ailesi biras tutucu kız gitsin desn görüştüğüm biri war hafta sonu gelcekler istemeye 1-2 ay a kdrda evlences izninle baba desin..
Demekki böle çıkma fln onlara ters bize ters çkma fln gbi bi iki bişey dha sölesn aklma başka bişe gelmio iki tarfnda üzülmemesi için..
bakalım birşeyler olcak ben haberdar edicem sizlerii cnmbende ne olcanı tam olarak bilemiyorumbilmiyorumkismile sadece hala oluyorum:dance: hihoyyyt onu biliyorum.........:teytey:
ya beni üzen tuhafıma giden kardeşimin bir parçası o kızda bizimde bir parçamız o kızda ama kız yanımızda değil bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?