"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ya beni üzen tuhafıma giden kardeşimin bir parçası o kızda bizimde bir parçamız o kızda ama kız yanımızda değil bilmiyorumkismile

evet çok değşk bi durum inşallh herşey istedkleri gbi olr kimse üzülmez bu olay sonucnda bilmiyorumkismile

ii gecelr kızlar bn çıkıorum rüyalrınzda aşklarınızı görün çok öpyrm görüşrz sonra opuyorumnanaktan :a015: :gitme:

KIZLAR YAA YAZILANLARI OKUDUM AMA ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM YAA ŞOK OLDUM BANA GÖRE GAYET KÖTÜ BİŞİ TAMAM HERKES YAŞIYO BİŞİLER İLLAKİ BENDE YAŞADIM YAŞAMADIM DEMEM ASLA YALAN SÖLEMEM AMA BU KADAR İLERİ GİDİLMESİ BENİM NAZARIMDA İİ DEİL AMA OLAN OLMUŞ YAPCAK BİŞİ YOK SONYACIM ÇIKMIŞIN YETİŞEMEDİM AMA KARDEŞİNDEN ÇOK KIZIN DURUMUNA ÜZÜLDÜM O DAHA MAĞDUR DURUMDA ERKEĞE HİİİİÇ BİŞİCİK OLMUYO NE OLYOSA KIZA OLUYO KIZIDA GEÇ ONUN ANASINA BABASINA OLUYO BU DURUMUN SÖLEMENSİ ŞART KŞMSE DURDUK YERE APAR TOPAR DÜĞÜN YAPMA TARFTARI OLMAZ HELEKİ 19 YAŞINDAKİ Bİ KIZ İÇİN AYY ÇOK KARIŞIK Bİ DURUM YAAA ALLAH İKİ TARAFINDA YARDIMCISI OLSUNN NE DİYİM BİLEMİORUM NEYSE GİTMİŞİN ZATEN SEN OLMADAN SENİN AİLEVİ MEVZUNU KURCALAMIYIM ŞİMDİ...İİ GECELER TATLIMM...opuyorumnanaktan

ewet şeydam hala ankaradayım. ananem de yanımızda onun da doktor kontrolleri oluyor. onu da bekliyoruz. iyi güzel ama biraz sıkıldım.

Çok geçmiş olsun canım annenin neyi war?
Ne zaman dönceksinz cnm net tarih belli mi?
Yaaa hadi evinize dönünde senin sözün olsunn :lepi:

Çok geçmiş olsun canım annenin neyi war?
Ne zaman dönceksinz cnm net tarih belli mi?
Yaaa hadi evinize dönünde senin sözün olsunn :lepi:

sağol bitanem. romatizmadan kaynaklanan rahatsızlıkları var.
tarih belli olmadı canım. biri de tutturdu zaten. duygusala bağladık iyice. o kadar aradayım ki. ne gidelim diyebiliyorum annemlere,ne kalmam lazım diyebiliyorum aşkıma. arada kaldim iice. neyse ki anlayışlı olmasaydı daha zor olurdu.

bencede. ben de bişeyler olsun istiyorum iyice.

Aaa ama cnm sizin ne zmn geri dönceniz belli değilmdi yani gtmeden şu kdr kalırız fln die konuşmadınızmı annenle?
Baban gelmedi dmi cnm?
Yanınızda değil yani?
Bide ama tatilde söz olcak die biliodum ben annen flnda o kdr hazırlık yapıodu ablandan ayrılamıomu acba kaydirigubbakcemile3

aslında belliydi. kontroller biraz detaylı olunca,bi de araya kar girdi bir hafta daha uzadı.
tarihler hemen hemen belliydi ama yine de dönüşte konuşuruz demiştik. miniğin bakıcısı da hasta. ayrıca büyük yeğninde okulu tatil. ablamışda işler acaip yoğun. yani kalmamaız mecburi oldu.

babem da geldi bizden sonra. torun sevgisinden döndü başları resmen. :CüvCüv:
şubat sonu olacak artık. beşke çare kalmadı.

Hmm anladım ne demişler geç olsunda güç olmasın..
Bunda da wardır bi hayır..
Zaten ne kaldıki şubatın sonuna bugn artık 2si şubatın sırnaşık şey
Siz daha ordan döncesnz ewde hazırlıklar dewam edicek fln sen nası geçtiğini anlamazsın zamanın Reyhancm..
Eee baban napsın orda tek başına gelmesi lazımdı ztn sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…