- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.661
kızlar ben bu akşam erken yatıyorum yarın görüşürüz başım aağrıdı vallah artıkın hepinize iyi gecler bugün olanlar beni cok yordu sizleri seviyorum
ya beni üzen tuhafıma giden kardeşimin bir parçası o kızda bizimde bir parçamız o kızda ama kız yanımızda değil bilmiyorumkismile
ii gecelr kızlar bn çıkıorum rüyalrınzda aşklarınızı görün çok öpyrm görüşrz sonra opuyorumnanaktan :a015: :gitme:
canlarımmm.güzel arkadaşlarım.
Hoşgeldin Reyhancım nasılsın?
Hala ankradamısın cnm?
ewet şeydam hala ankaradayım. ananem de yanımızda onun da doktor kontrolleri oluyor. onu da bekliyoruz. iyi güzel ama biraz sıkıldım.
şeydam yaa eniştem kapıyo pcyi lazımmışş..
Çok geçmiş olsun canım annenin neyi war?
Ne zaman dönceksinz cnm net tarih belli mi?
Yaaa hadi evinize dönünde senin sözün olsunn :lepi:
sağol bitanem. romatizmadan kaynaklanan rahatsızlıkları var.
tarih belli olmadı canım. biri de tutturdu zaten. duygusala bağladık iyice. o kadar aradayım ki. ne gidelim diyebiliyorum annemlere,ne kalmam lazım diyebiliyorum aşkıma. arada kaldim iice. neyse ki anlayışlı olmasaydı daha zor olurdu.
bencede. ben de bişeyler olsun istiyorum iyice.
Aaa ama cnm sizin ne zmn geri dönceniz belli değilmdi yani gtmeden şu kdr kalırız fln die konuşmadınızmı annenle?
Baban gelmedi dmi cnm?
Yanınızda değil yani?
Bide ama tatilde söz olcak die biliodum ben annen flnda o kdr hazırlık yapıodu ablandan ayrılamıomu acba kaydirigubbakcemile3
aslında belliydi. kontroller biraz detaylı olunca,bi de araya kar girdi bir hafta daha uzadı.
tarihler hemen hemen belliydi ama yine de dönüşte konuşuruz demiştik. miniğin bakıcısı da hasta. ayrıca büyük yeğninde okulu tatil. ablamışda işler acaip yoğun. yani kalmamaız mecburi oldu.
babem da geldi bizden sonra. torun sevgisinden döndü başları resmen. :CüvCüv:
şubat sonu olacak artık. beşke çare kalmadı.
Serap cnm hoşgeldinnnn..
Nasılsın cnm nasıl oldun?
Ehh iyi gibiyim,akşamdan iyiyim..
Sen nasılsın canım..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?