"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ev niye bomboş ki..
kızlarını bırakıp nere gitti sizinkiler lmaz:

sırnaşık şey
Annem babam kardeşim ewde cnm ev bana bomboş gelio..
Şimdi kusencm olsa yanıma gelir sıkıldm yaa bırak şu pc yi azcık muh. edelim derdi senağlama
O yüzden dedim Serapcımm

Şaka gibi geliyor hala bana akannehir
3 gün sonra evleniyorum..dönüm noktası hayatımın..
heyecanlanmaya yeni yeni başladım.

Yeni yeni heycanlanıosunda mesela ben hala evlencekmişim gbi hissetmiorum gerçek değilmiş gbi..
Sen gerçek oldğuna inandırabildinmi kendini cnm?

sırnaşık şey
Annem babam kardeşim ewde cnm ev bana bomboş gelio..
Şimdi kusencm olsa yanıma gelir sıkıldm yaa bırak şu pc yi azcık muh. edelim derdi senağlama
O yüzden dedim Serapcımm

Kusen de kocasıyla takılsın yahu
Öslemiştir kaydirigubbakcemile3

Yeni yeni heycanlanıosunda mesela ben hala evlencekmişim gbi hissetmiorum gerçek değilmiş gbi..
Sen gerçek oldğuna inandırabildinmi kendini cnm?

Artık inanıyorum 3 gün sonra başka bir hayat başlıyor ve ben bundan mutluyum.
ama inan şu zamana kadar hala kabullenmiyordum.

Kusen de kocasıyla takılsın yahu
Öslemiştir kaydirigubbakcemile3

Artık inanıyorum 3 gün sonra başka bir hayat başlıyor ve ben bundan mutluyum.
ama inan şu zamana kadar hala kabullenmiyordum.

Benim 21 yıllık kusenim onun dha ne kdrlık karısı senağlama
Yok kıs valla meraktan çatladım naptılar işleri vardı halledebildilermi halledemedilerse gelmezler kalmaya arasammı die ama aramadım yinede rahatsız etmemek için..
Yarında alışverişe gitmessek merktan çatlarım kesin ararım sırnaşık şey
Ayhh demek bende inanamıycam cnm yaaa inanılmıo demii..
Sen mutlu olmycaksında benmi olcammmmmm sonundaa sıkıntılar bitio yaa aşkınla uyuycaksın uyancaksın onlardan daha güzel olan BALAYI varrr..
Bideee bu insanı çıldırtan hazırlıklardan kurtuldunnnnnnnn :lepi:

ne zaman evlendi onlar..?
Aynı yaştayız biz galiba senin kuzenle..
Arama yavrum,bırak takılsınlar,askerlik özlemi çabuk geçmez aklinialirimsmile

Senin de üç günün kalacak,inş yine burada oluruz aynen böyle ..
Valla oturup düşünüyorum en can sıkıcısı o hazırlıklar.
cuma günü düğün provası yapıcaz,o bile daraltıyor beni..
artık huzur istiyorum,sevdiğim adamın kokusuyla uyumak istiyorum.

3. yıllarına gircekler cnm..
87li bnm kusen cnm sen kaçlısın?
Özledim fln die aramıycaktım cnm halletmeleri gereken işleri wardı halledemezlerse evde kalamazlar o yüzdenn merk ettm..

Evet cnm yaa burda olcaz kınamdan 1 gn önce dır dır dır dır başınızın etini yiycemmm :lepi:
Nası yani düğün provası?
Napcaksınız evleniomş gbimi yapcaksınz sırnaşık şey
Kızz 3 gn kalmş şurdaa senin kudurtma beni kaçar evlenirm valla kokusu uyumak flnnn aaaaaaaaaa senağlama

Ooo hızlısınız siz ailecek kaydirigubbakcemile3
Ben 84'lüyüm,galiba sanırsam evde kalıyormuşum,az kalsın delikafadulden

Prova yapılıyor,nerede durulacak,nasıl dans edilecek..
şarkılar,nikah,pasta,takı,salonun renk seçimi ışıklar,sandalye giydirme vs vs..
bunlar yapılacak canım.

Hoşgeldin Tuğçecim opuyorumnanaktan

Evet bugün hareketli bi gündü..

Nasılsın bakalım?

teşekkürler cnm saol ıyım bende 2 gundur yoktun okudum gecmısı ewet ıyı yapmıssın cnm nişanlına yardım etmekte...

ay cok sasırdım ya sonyayın kardesıne benım erkek kardesımde 19 yaşında sımdı dedım onada uslu dur dıye neden dıo soyledım salakmısın sen dedı olcagı warmıs onların olmus dedı hayırlısı olsun dedı kaderlerı öyleymiş dedi...
ben kardesımı kımseyle paylasamıom yaaaaaaaaa

derinscim naber cnm nasılsın ??? daha ıyısın dımı

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Kusenle ben hızlıyız glba :kedi:
Sen Ferhatla yaştsn cnm Şeniz
Yok yaw ne ewde kalmasıı aaaaaaaaaaaa lmaz:

Eee nişanlın yanında deil sen tek başınamı gidiceksn provaya seninlemi yapılcak prova..
Aa cnm benim gittiğim kuaföre sordum gelin başını ne kdra yapıosunz fln die onların paketleri warmş işte gelinin makrü,pedkrü,kaş,bıyık,ağda,saç,makyaj bide yanında birinin daha saçı makyajı 250 dediler..
Bi kaç gün öncedende provaya geliosunz dediler..
Kış diyemi o kdr dedi bilmiorum onu sormadım ama bu kdr dedi bana baya iyi geldi fiyatı..

Hee sen bide bana sor onu Tuğçem yaa sabahın 9.30na kadar onları yazmakla uğraştm canım çıktı yemin ederm ddm bir daha bu kağtları görmek istemiorumm klava:

Allah iyiliğini versn emi gitmiş kardeşini uyarmış ya sırnaşık şey
Aaaa kız sen fena görümce olcaksın o zmnnnn sakın haaaaaaaaaa lmaz:

Yaaa ne evde kalması beeeeeee evlenmicem hee pskljmi bozuonzz çook göccük hissettim eice kendimi kaydirigubbakcemile senağlama

bende 83 lüyüm hala ewde kalma riskim dewam ediyor

yok adanalı senin evde kalmana izin vermez yavrum..
üstelik bu güzellikle evde kalamazsın istesende bayanssulusmile

derinscim naber cnm nasılsın ??? daha ıyısın dımı

Daha iyiyim canım,biraz açıldım,ferahladım..
Evleniyorum yahu :))

Hmm eşinle aynı yaştayım demek..

Cuma günü birlikte gideceğiz provaya,perşembe günü gelecek buraya nişanlım.
ıyi bence herşey dahilse,güzel fiyat vermiş.Anlaş şimdiden,bahara fiyatı artırırlar düğün sezonu başlar..

benim de herşey o fiyata gelecek sanıyorum,10 yıldır gittiğim kuaför belki daha fazla..
indirim yapar belki de yapmasa da yanımdakileri ayarlar..

kaydirigubbakcemile3
benim de katkım olmadı değil

canım tek tek okudum her sayfayı
ama gördümki dün gece benim dediğimi demiş sana herkes ara diye ah be cnm kendi kendini üzüyorsun wallahi tamam suçlu sen olabilirsin hatalı olabilirsin ona haber wermedenbişey yapmışsın ama hatasız kul olmazki
dediğim gibi biz bayanlar herşeyi erkeklerden bekliyoruz hatalıda olsak ama sen bi arasan aşkım desen son günlerimiz bugünleri böyle somurtarak geçirmeyelim diye eğer enişte yumuşamazsa gel yüzüme tükürrrrrr...
adam bence senden bekliyor seni kaile almasa dün kafasına göre alırdı uydu setini...seni sewmee senle ewlenirmi cıx sen strestlisin gülüm kabul et bekarlığın son günlerini böyle geçrime yazık güzelliğine....etrafındaki sizi çekemeyen insanları sen mutlu ediyorsun yerinde olsam her tarafa gülücük saçardım 3 gün sonra sewdiğin insanın koynunda uyuyacaksın daha ne olabilirki ??? MUTLU ET Kİ MUTLU OL cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…