"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Yaaa ne evde kalması beeeeeee evlenmicem hee pskljmi bozuonzz çook göccük hissettim eice kendimi kaydirigubbakcemile senağlama

Herkesin olgunluğu farklı,ama benim tek kriterim 20 yaştır.
Kız 20 yaşını geçecek kardeşim,öncesi çocuk..!
ben 20 li yaşların başında ağzım açık salaktım açıkcası,ünideydim,ye iç yat,sabahlara kadar okey ,king oyna,iç mıç..
boş beleş yaşıyordum,26 yaşındayım yeni olgunlaştım,ancak ev çekip çevirebilirim..
benim yapım bu,sen yeterince olgunsun evlilik için bence..

Evet cnm annemde söledi git yazsınlar senin gününü sonra sıkıntı yaşama die..
Bide kaşımı aldırdığm kız bellidir çok sırası olsada beklerim başkasına aldırmam..
Fiyatı konuştğm kızda oo dha war tekrar konuşrz ddi acelem wardı tmm dedim çıktım bende bidahaki gittiğimde konuşurum artık yada annem konuşr..
Sen fiyatı konuşmadınmı cnm daha?
Bide o kuafördeki prova bittikden snra saçlarını fln yıkattınmı makyajını temizlettnmi yoksa eve öylemi geldin cnm?
Ohhh 1 gn snra aşkında gelioooooooo zemuszemus

Yavrucum hepinizin ağzıdan bal damlıyor,yerim ben sizi..
öyle pozitifsiniz ki negatif kalamıyorum :)
Mesaj alındı Tuğçe'cim,çok teşekkür ederim.. kaydirigubbakcemile5

yok tatlım yaa inan kardeşimin kız arkadaşlarıyla çok iyi oluyorum benı sewerler genelde kawga ettıklerınde kız dırek benı arar abla aramızı duzelt ne olur dıye kardesımden cok kıza destek werırım ınan bana...bayan bayanın derdınden anlıyor cunku ..
seydam walla ıyı yapmıssın enıste dınlenmıstır bırazcık azda olsa yazık adama ya

Yaaa ne evde kalması beeeeeee evlenmicem hee pskljmi bozuonzz çook göccük hissettim eice kendimi kaydirigubbakcemile senağlama

yok kızz ewlenılcek yastasın ben karıyer hayatıma cok düşkün olduğum için geç kaldım ewlılıge kader kısmet bu işler gülümm allah hayırlısını nasip etsin

oyy tatlım saolasın o senın guzellıgınnnnnnnnnn

Saçı dağıtmaya kıyamadılar kaydirigubbakcemile3
ama mecburduk,arabayla gitmedim eve yufkacıya falan uğraycaktım o halde gidemezdim.
makyajıda sildik,uzun sürdü baya ama sildiler..

ben fiyat konuşmadım,perşembe konuşurum artık,güveniyorum bir de kazıklamaz.
hakkını alır.. alsında zaten kahrımı çekiyor ya yeter bana,
şeyda feci huysuzumdur ben sırnaşık şey beni hoş tutması bile yetiyor bana

Heyy ben bu sene geçtim o zaman evlenebilrim :lepi: sırnaşık şey
Saol Serapcm Allah nasip kısmet ederse hepimz evlenip görces nası bişe oldğnu evliliğin ammaa ilkk sen görcenn anlatırsın artık bizee..
Düşünsene çok mutlusun diosunkii çok güzel hemen evlenin kızlar..
Azcık moraln bozuk bu sefer diosunki evlenmeyin sakın kızlarrrrr (Allah korusun hiç moralin bozuk olmaz inşallah :Saruboceq: )
Ben kesin öle yapardım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
O yüzden en son bnm evlenmem lazm burda :roflol:

Yavrucum hepinizin ağzıdan bal damlıyor,yerim ben sizi..
öyle pozitifsiniz ki negatif kalamıyorum :)
Mesaj alındı Tuğçe'cim,çok teşekkür ederim.. kaydirigubbakcemile5

cnm ya her zaman destek olurum hepınıze hepimiz insanınz sonucta tabııkı tesellı werıcez bırbırımıze yanlışlarımızı doğrularımızı konuşalım ki çare bulalım dimi tatlım

şeydacım 250 bencede gelin paketi çok uygun cnm

bu arada derinsscim o yaş konusunda bende sana katılıyorum 20 yaşı doldurdunmu ewlılık ııcn ıdealdır...ben bıle 26 yasındayım her sene dusuncelerım farklılılasıo daha bır olgunlasıyoruz seyda da 22 yasında bence bana gore cok olgun herkes böyle olgun olamayabılıor maalesef onemlı olan ewlılıgı kaldırabılmek
ben 26 yasındayım ama annem hala bebek gıbı oldugumu soyler kı ben bıle dusunuyorum ben ewlenınce nasıl ew gecındırıcem dıe alsanaalsanasmile

Hee tamam o zmn dedim anam bizim Tuğçe tipik görümcemi yoksa delikafadulden
Valla canım uykusunu alsın die yaptım zaten yoksa hayatta yazdıramazdı onları bana sırnaşık şey

Aynen cnm yaa kısmet meselesi bu işler olumunekankayizsmile

Normal makyajmı yaptırdın porslenmi yaptırdın cnm?
Baya uzunmu sürdü püff yaa o gece nası uğraşcas onu çıkartmakla bide sinir oluorum makyaj çıkartmaya alsanaalsanasmile
Takma kirpik fln taktırcakmsn cnm?
Tabi cnm kaç yıldır gittiğin yermiş kazıklamaz elbette ama pazrlık yap sen yinede sırnaşık şey
Valla Serapcım bende özel günlerde saç konusunda çok huysuzumdur beğenmedysem sölerm bozdururm yani kusra bkmasnlar aman tmm olmş diyip çıkamam..
Moralim bozulur yoksa..
Ee yafrum işleri o onların elbette hoş tutcak..
Hoş tutulmycak bi müşteri olcanı zannetmiorm ben senin yaaaaa aklinialirimsmile

haha yok be cnm iyi görümceyim ben kardeşimin sewgilisi,yada eşi her zaman benimde kardeşimdir sonuçta kardeşimin bir parçası olucak çocuğunu taşıyacak ama inşallah kardeşimde yüreği gibi güzel birini bulur ewlenir...
hayat bu hiç belli olmuyor şeydam yaaaa
ay bugün çok olay olmuş ama ya sibelede üzüldüm kıza bir huzur yok ya nişanı iptal edip direk ew alıınca ewlensin madem böyle allah muhafaza üzüntüden hasta olur kız...seydammm duydumkı porselen alcakmıssın kütahyada cok hoş modelelr war tatlım bir bakkkk...

22 değilimm :kedi:
Nisanda 21 olcam tamm :kedi:
Tabiki her sene insanın fikirleri değişio..
Hiç birimizin yaşamadığı bişey sonuçta bu elbette düşünces nası geçindirces nası yapcas die..
Herkes nası yapıosa öle yapcas bizde yaa Allah'a şükür elimiz ayağmz tutuo sağlığmz yerindee herşeyin üstesinden geliriz biz aslan gibi hatunlarız yaaaw :lepi:

kuzular bence kesinlikle takma kirpik takmalısınız çok hawalı duruyor gelinlikte eğer alıcaksanız M.A.C
in takma kirpiklerini alın 30 tl lik bişey diğer markalar çok yapay duruyor M.A.C inkiler cok dogal seydam takma kırpık degınce fikir wermek istedim..

Biraz hayalkırıklığı oluyordur bence evliliğe dair.
biz çok hayal kuruyoruz.. :hulya:

Ayy sen evlenip,bizim kızları vazgeçirme kaydirigubbakcemile3
Denizle falan görüşmeni yasaklamak lazım senin kaydirigubbakcemile3

Tek çocuğum sorumluluk almadım pek..
evliliğe geç adapte oldum bu sebeple..
bir de dediğin gibi kişilik..
şeyda olgun bir kız bu onun avantajı kesinlikle..

Öyle tabikide cnm ama her görümce senin gbi düşünse keşke neler duyuyoruz valla evlerden ırak yaniii :umursamaz:
Bende çok üzüldüm Sibele ya inşallah düzelmişlerdir veya inşallah en mantıklı yolu en mantıklı tercihi en hayırlı yolu seçmişlerdir :Saruboceq:
Canım evet güral yada kütahya istiorum netten baktımmı kafam çok karışıo ya inşallah yarın hava güzel olurda birebir gidip görüp seçerim Tuğçemm alalım alabildiklerimizi artık çıksın aradan istiorum vallaha bunaldım çeyiz kuscam yakıda sırnaşık şey

herneyse cnm 20 yi atlatmışsın sonuçta allah uzun ömürler wersin...
kesinlikle ustunden gelemeyecegımız bısey yok opuyorumnanaktan

Canım kuaförde takma kirpik war bnm alıp götürmem ne kdr doğru olur bilemiorum ki :sm_confused: :uhm:

Canım ben aslında hayal kurmaktan nefret ederim koç burcym zaten özelliklerimden biridir gerçekci olmak..
Sewmem hayal kurmayı snra hayal kırıklığına uğramak istemem..
Çıtayı ne kdr yüksek tutarsan o kdr fazla üzülürsün ne umutsuz olmaya çalışıorum nede havalarda uçuorum karşıma ne çıkarsa mutlu olmaya çalışıorum elimden geldiğince..
Yok kız şaka dermiyim öle şey ben sölesem bile bu kızlarda vazgeççek göz varmı sence canım ya sırnaşık şey sırnaşık şey

herneyse cnm 20 yi atlatmışsın sonuçta allah uzun ömürler wersin...
kesinlikle ustunden gelemeyecegımız bısey yok opuyorumnanaktan

Bende onu diom ya tmm ben atlattım evlenebilrm :lepi: :lepi:
Aminn canım aminnnnnnn Allah hepimize uzun,sağlıklı,mutlu,bol kazançlı,sewdiklerimizle bi ömür nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Porselen yaptı ama hmm bir ürün kullandı,o sebeple çok doğal durdu.
kalıp gibi değildi,sanırım tam porselen de değildi.
kuaföre 2 de gittim 6'da çıktım kaydirigubbakcemile3
orada mendiller vardı özel onlarla çıkarttı,o gece nasıl çıkartıcam bilmiyorum..
duş alırım muhtemelen ..

güzellik işleri çok önemli,güzel değilsem,o gün zehir olur bana..
işini iyi yapması yanında samimiyet severim ben,cıvık da olmayacaklar ama..

Annem bence taktırma dedi,kuafördeki makyöz bence gerek yok dedi.
niyeyse kimse istemedi ama ben istiyorum sositososito

oy yerim seni büyümüşte ewleniyormuş sende olgunsun cnm kişiliklede alakası war ewet bazı kızlar daha konusmayı bılmıyorlar ama bakıyorumkı ewlıler dıyorum bu kız nasıl ew gecındııryor am aoluyor işte hayat bu ...

cnm yaaa allah haklarında hayırlısını wersın onlarındaa.
yarın kar gelıo dedıler uyuz oldum taylan seferı ıptal ettı kar gelıyor dıye ay uyuz bısey yaaaaa bu karda bı yagdı ılla hep yagacak yada yagdıracakalr zorla...
al cnm tabı alabıldıkelrını kusma kız tatlı telaşlar bunalr benım daha cokk eksıgım war ..ben su ısıtıcını tost mak.robotuydu utusuydu ewlenmeye yakın alıyım dıyorum modeller sureklı cıkıyor ama babam gecen babanneme gıtmsı zıyarete babannem bana bısyeler almıs robot mobot babam soyledı babannen almısbıseyelr dıye dedım nıe aldı sureklı model cıkıo dedım ne bılım kadın destek olmus almıs dedı dedım gri mi pembe değil onu biliyorum dedi babamda ıyı dalga gecıyor benımle bu ara ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…