- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.701
Yaaa ne evde kalması beeeeeee evlenmicem hee pskljmi bozuonzz çook göccük hissettim eice kendimi kaydirigubbakcemile senağlama
Hmm eşinle aynı yaştayım demek..
Cuma günü birlikte gideceğiz provaya,perşembe günü gelecek buraya nişanlım.
İyi bence herşey dahilse,güzel fiyat vermiş.Anlaş şimdiden,bahara fiyatı artırırlar düğün sezonu başlar..
benim de herşey o fiyata gelecek sanıyorum,10 yıldır gittiğim kuaför belki daha fazla..
indirim yapar belki de yapmasa da yanımdakileri ayarlar..
canım tek tek okudum her sayfayı
ama gördümki dün gece benim dediğimi demiş sana herkes ara diye ah be cnm kendi kendini üzüyorsun wallahi tamam suçlu sen olabilirsin hatalı olabilirsin ona haber wermedenbişey yapmışsın ama hatasız kul olmazki
dediğim gibi biz bayanlar herşeyi erkeklerden bekliyoruz hatalıda olsak ama sen bi arasan aşkım desen son günlerimiz bugünleri böyle somurtarak geçirmeyelim diye eğer enişte yumuşamazsa gel yüzüme tükürrrrrr...
adam bence senden bekliyor seni kaile almasa dün kafasına göre alırdı uydu setini...seni sewmee senle ewlenirmi cıx sen strestlisin gülüm kabul et bekarlığın son günlerini böyle geçrime yazık güzelliğine....etrafındaki sizi çekemeyen insanları sen mutlu ediyorsun yerinde olsam her tarafa gülücük saçardım 3 gün sonra sewdiğin insanın koynunda uyuyacaksın daha ne olabilirki ??? MUTLU ET Kİ MUTLU OL cnm
Hee sen bide bana sor onu Tuğçem yaa sabahın 9.30na kadar onları yazmakla uğraştm canım çıktı yemin ederm ddm bir daha bu kağtları görmek istemiorummklava:
Allah iyiliğini versn emi gitmiş kardeşini uyarmış ya sırnaşık şey
Aaaa kız sen fena görümce olcaksın o zmnnnn sakın haaaaaaaaaalmaz:
Yaaa ne evde kalması beeeeeee evlenmicem hee pskljmi bozuonzz çook göccük hissettim eice kendimi kaydirigubbakcemile senağlama
yok adanalı senin evde kalmana izin vermez yavrum..
üstelik bu güzellikle evde kalamazsın istesende bayanssulusmile
Daha iyiyim canım,biraz açıldım,ferahladım..
Evleniyorum yahu :))
Hmm eşinle aynı yaştayım demek..
Cuma günü birlikte gideceğiz provaya,perşembe günü gelecek buraya nişanlım.
İyi bence herşey dahilse,güzel fiyat vermiş.Anlaş şimdiden,bahara fiyatı artırırlar düğün sezonu başlar..
benim de herşey o fiyata gelecek sanıyorum,10 yıldır gittiğim kuaför belki daha fazla..
indirim yapar belki de yapmasa da yanımdakileri ayarlar..
Evet cnm annemde söledi git yazsınlar senin gününü sonra sıkıntı yaşama die..
Bide kaşımı aldırdığm kız bellidir çok sırası olsada beklerim başkasına aldırmam..
Fiyatı konuştğm kızda oo dha war tekrar konuşrz ddi acelem wardı tmm dedim çıktım bende bidahaki gittiğimde konuşurum artık yada annem konuşr..
Sen fiyatı konuşmadınmı cnm daha?
Bide o kuafördeki prova bittikden snra saçlarını fln yıkattınmı makyajını temizlettnmi yoksa eve öylemi geldin cnm?
Ohhh 1 gn snra aşkında gelioooooooo zemuszemus
Herkesin olgunluğu farklı,ama benim tek kriterim 20 yaştır.
Kız 20 yaşını geçecek kardeşim,öncesi çocuk..!
ben 20 li yaşların başında ağzım açık salaktım açıkcası,ünideydim,ye iç yat,sabahlara kadar okey ,king oyna,iç mıç..
boş beleş yaşıyordum,26 yaşındayım yeni olgunlaştım,ancak ev çekip çevirebilirim..
benim yapım bu,sen yeterince olgunsun evlilik için bence..
Yavrucum hepinizin ağzıdan bal damlıyor,yerim ben sizi..
öyle pozitifsiniz ki negatif kalamıyorum :)
Mesaj alındı Tuğçe'cim,çok teşekkür ederim.. kaydirigubbakcemile5
yok tatlım yaa inan kardeşimin kız arkadaşlarıyla çok iyi oluyorum benı sewerler genelde kawga ettıklerınde kız dırek benı arar abla aramızı duzelt ne olur dıye kardesımden cok kıza destek werırım ınan bana...bayan bayanın derdınden anlıyor cunku ..
seydam walla ıyı yapmıssın enıste dınlenmıstır bırazcık azda olsa yazık adama ya
yok kızz ewlenılcek yastasın ben karıyer hayatıma cok düşkün olduğum için geç kaldım ewlılıge kader kısmet bu işler gülümm allah hayırlısını nasip etsin
Saçı dağıtmaya kıyamadılar kaydirigubbakcemile3
ama mecburduk,arabayla gitmedim eve yufkacıya falan uğraycaktım o halde gidemezdim.
makyajıda sildik,uzun sürdü baya ama sildiler..
ben fiyat konuşmadım,perşembe konuşurum artık,güveniyorum bir de kazıklamaz.
hakkını alır.. alsında zaten kahrımı çekiyor ya yeter bana,
şeyda feci huysuzumdur ben sırnaşık şey beni hoş tutması bile yetiyor bana
Hee tamam o zmn dedim anam bizim Tuğçe tipik görümcemi yoksa delikafadulden
Valla canım uykusunu alsın die yaptım zaten yoksa hayatta yazdıramazdı onları bana sırnaşık şey
Aynen cnm yaa kısmet meselesi bu işler olumunekankayizsmile
cnm ya her zaman destek olurum hepınıze hepimiz insanınz sonucta tabııkı tesellı werıcez bırbırımıze yanlışlarımızı doğrularımızı konuşalım ki çare bulalım dimi tatlım
şeydacım 250 bencede gelin paketi çok uygun cnm
bu arada derinsscim o yaş konusunda bende sana katılıyorum 20 yaşı doldurdunmu ewlılık ııcn ıdealdır...ben bıle 26 yasındayım her sene dusuncelerım farklılılasıo daha bır olgunlasıyoruz seyda da 22 yasında bence bana gore cok olgun herkes böyle olgun olamayabılıor maalesef onemlı olan ewlılıgı kaldırabılmek
ben 26 yasındayım ama annem hala bebek gıbı oldugumu soyler kı ben bıle dusunuyorum ben ewlenınce nasıl ew gecındırıcem dıe alsanaalsanasmile
Heyy ben bu sene geçtim o zaman evlenebilrim :lepi: sırnaşık şey
Saol Serapcm Allah nasip kısmet ederse hepimz evlenip görces nası bişe oldğnu evliliğin ammaa ilkk sen görcenn anlatırsın artık bizee..
Düşünsene çok mutlusun diosunkii çok güzel hemen evlenin kızlar..
Azcık moraln bozuk bu sefer diosunki evlenmeyin sakın kızlarrrrr (Allah korusun hiç moralin bozuk olmaz inşallah :Saruboceq: )
Ben kesin öle yapardım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
O yüzden en son bnm evlenmem lazm burda :roflol:
cnm ya her zaman destek olurum hepınıze hepimiz insanınz sonucta tabııkı tesellı werıcez bırbırımıze yanlışlarımızı doğrularımızı konuşalım ki çare bulalım dimi tatlım
bu arada derinsscim o yaş konusunda bende sana katılıyorum 20 yaşı doldurdunmu ewlılık ııcn ıdealdır...ben bıle 26 yasındayım her sene dusuncelerım farklılılasıo daha bır olgunlasıyoruz seyda da 22 yasında bence bana gore cok olgun herkes böyle olgun olamayabılıor maalesef onemlı olan ewlılıgı kaldırabılmek
ben 26 yasındayım ama annem hala bebek gıbı oldugumu soyler kı ben bıle dusunuyorum ben ewlenınce nasıl ew gecındırıcem dıe alsanaalsanasmile
haha yok be cnm iyi görümceyim ben kardeşimin sewgilisi,yada eşi her zaman benimde kardeşimdir sonuçta kardeşimin bir parçası olucak çocuğunu taşıyacak ama inşallah kardeşimde yüreği gibi güzel birini bulur ewlenir...
hayat bu hiç belli olmuyor şeydam yaaaa
ay bugün çok olay olmuş ama ya sibelede üzüldüm kıza bir huzur yok ya nişanı iptal edip direk ew alıınca ewlensin madem böyle allah muhafaza üzüntüden hasta olur kız...seydammm duydumkı porselen alcakmıssın kütahyada cok hoş modelelr war tatlım bir bakkkk...
22 değilimm :kedi:
Nisanda 21 olcam tamm :kedi:
Tabiki her sene insanın fikirleri değişio..
Hiç birimizin yaşamadığı bişey sonuçta bu elbette düşünces nası geçindirces nası yapcas die..
Herkes nası yapıosa öle yapcas bizde yaa Allah'a şükür elimiz ayağmz tutuo sağlığmz yerindee herşeyin üstesinden geliriz biz aslan gibi hatunlarız yaaaw :lepi:
kuzular bence kesinlikle takma kirpik takmalısınız çok hawalı duruyor gelinlikte eğer alıcaksanız M.A.C
in takma kirpiklerini alın 30 tl lik bişey diğer markalar çok yapay duruyor M.A.C inkiler cok dogal seydam takma kırpık degınce fikir wermek istedim..
Biraz hayalkırıklığı oluyordur bence evliliğe dair.
biz çok hayal kuruyoruz.. :hulya:
Ayy sen evlenip,bizim kızları vazgeçirme kaydirigubbakcemile3
Denizle falan görüşmeni yasaklamak lazım senin kaydirigubbakcemile3
Tek çocuğum sorumluluk almadım pek..
evliliğe geç adapte oldum bu sebeple..
bir de dediğin gibi kişilik..
şeyda olgun bir kız bu onun avantajı kesinlikle..
herneyse cnm 20 yi atlatmışsın sonuçta allah uzun ömürler wersin...
kesinlikle ustunden gelemeyecegımız bısey yok opuyorumnanaktan
Normal makyajmı yaptırdın porslenmi yaptırdın cnm?
Baya uzunmu sürdü püff yaa o gece nası uğraşcas onu çıkartmakla bide sinir oluorum makyaj çıkartmaya alsanaalsanasmile
Takma kirpik fln taktırcakmsn cnm?
Tabi cnm kaç yıldır gittiğin yermiş kazıklamaz elbette ama pazrlık yap sen yinede sırnaşık şey
Valla Serapcım bende özel günlerde saç konusunda çok huysuzumdur beğenmedysem sölerm bozdururm yani kusra bkmasnlar aman tmm olmş diyip çıkamam..
Moralim bozulur yoksa..
Ee yafrum işleri o onların elbette hoş tutcak..
Hoş tutulmycak bi müşteri olcanı zannetmiorm ben senin yaaaaa aklinialirimsmile
kuzular bence kesinlikle takma kirpik takmalısınız çok hawalı duruyor gelinlikte eğer alıcaksanız M.A.C
in takma kirpiklerini alın 30 tl lik bişey diğer markalar çok yapay duruyor M.A.C inkiler cok dogal seydam takma kırpık degınce fikir wermek istedim..
Biraz hayalkırıklığı oluyordur bence evliliğe dair.
biz çok hayal kuruyoruz.. :hulya:
Ayy sen evlenip,bizim kızları vazgeçirme kaydirigubbakcemile3
Denizle falan görüşmeni yasaklamak lazım senin kaydirigubbakcemile3
Tek çocuğum sorumluluk almadım pek..
evliliğe geç adapte oldum bu sebeple..
bir de dediğin gibi kişilik..
şeyda olgun bir kız bu onun avantajı kesinlikle..
Öyle tabikide cnm ama her görümce senin gbi düşünse keşke neler duyuyoruz valla evlerden ırak yaniii :umursamaz:
Bende çok üzüldüm Sibele ya inşallah düzelmişlerdir veya inşallah en mantıklı yolu en mantıklı tercihi en hayırlı yolu seçmişlerdir :Saruboceq:
Canım evet güral yada kütahya istiorum netten baktımmı kafam çok karışıo ya inşallah yarın hava güzel olurda birebir gidip görüp seçerim Tuğçemm alalım alabildiklerimizi artık çıksın aradan istiorum vallaha bunaldım çeyiz kuscam yakıda sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?