"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kuzum kımse ıstemıo dıe taktırmazlık yapma şayet sen istıosan bı dene gozunde ıcıne sınmesse taktırmassın ama şimdi çoğu gelinlerde takma kirpik war hawa katıyor cunku amaaaaaaaaaaaa diyeceğim şu ki kirpilklerin yoğun we uzunsa hiç gerek yok tatlım benım kırpıklerım kısa o yuzden takıyorum ben ama lens takan gelınlerı hıc dogal bulmuyorum bunu sölemeden edemeyeceğim...

Bende duş alcam zaten abdest fln alcas ya uğraşamam iki saatt ama ondan önce makyajı temizlemek lazım istesene kuaförden al 1 paket mendillerinden kolaylık olur sanada..
Ayh çok zor çıktıysa korktm şmdi he CADIARZU
Aynen cnm doğal olcak ama vıcık olmycak bu seferde baştan savma yapıolar işlerini samimiyete güvenip..

Aaa bencede tak cnm yaa ama ben hiç takmadım takma kirpik şmdiye kdr sen taktınmı hiç?
Tuğçecim nası çıkartcas onları glba 1-2 gn kalıo kirpikte le duymştm bn..

Hiç takmadım daha önce,merak ediyorum.
Doğal durması önemli ama benim için..
kirpiklerim kısa değildir ama uzatmak çoğaltmak da fena olmas :))
senin bir foton var mı canım,sadece göz vs..?
sen kullanıyorsun galiba..?

Hee,namaz var değil mi..?
ya o namazı sadece erkek kılıyor diyor bazıları..?

Çarşamba diolardı yaa salımı yaptılar şmdide karın gelme tarihini şmdi bayılazamm gerçekten yaaaaaaaaa akannehir
Böle oldumu telaşını tatlılığı pek kalmıo Tuğçem sırnaşık şey
Bencede sonlara dğru alabilrsn cnm ama ben pek başlarında veya ortalarında sayılmadğm için onlarıda aradan çıkartmak istiorm bakalım ne zmn alcam onlarıda..
Tost mak. o korkmazdan aldığm kampanyanın içinde wardı onu almama gerk yok..
Ütüyü bi akrabamız alcakmş binkere söledim anneme almasınlar bişey die çok ısrar etmiş yengem olmaz bak bunu alcam hbrnz olsn almayın demiş adet dio annede yaa istemiormm ben herşeymi kendim seçmek istiorm war diye almycas snra kötü mötü çıkıcak uyuz olcm..
Neyse alan Allahtn kötü bişe almaz..
Babanene sor sende ne aldğnı almazsınız onun aldıklarından almazsınız boşu boşuna..

Hee,namaz var değil mi..?
ya o namazı sadece erkek kılıyor diyor bazıları..?

Valla bende ilk öle biliodum cnm snra burda bitane kız konu açmış bayanında kıldığını öğrendim burdaki konudan snrada emin olmak için anneme sordum bayanda kılıyo dedi..
Ama mecburu değil ne erkeğe ne bayana o namazı kılmak şükür namazı sonuçta 2 rekt bişey..
2 dk kılınır yani..
Ama sıkıntı olan saçı başı makyajı çıkart duş al snra tekrar giyin fln neyse artık yapcas..

tatlım istersen o akşamda çıkarabilirsin tek tek bazı kirpikler bazı kirpiklerde bütün olarak onu dert etmeyın cıkarmak cok basit cnm ama bence cıkarmaya kıyamıcaksınız
bu arada haklısın cnm babanneme bı gıdıp bakayım neler almıs...
seydacım ewet bende duydum ewlendıgımız gun erkekde bayanda 2 rekat kendı ewınde namaz kılarmıs

tatlım ben kullanıyorum yakıdna resmımı bulursam eklerım buraya bakarsın yada bulamz ısem bır gun takar yakından ceker bakarsın olurmu ???

Biliorum cnm ama hangisi daha kullanışlı onu bilmiorm..
Sen tek tek olanlarındanmı kullanıyosun yoksa bütün olanlarındanmı?
Git bi babannene bak bakalım neler almş içine sincekmi..
Evet cnm rekatları arttırmak size kalmş sonuçta şükür namazı bu Allah'a şükrediosun..
Ben sabaha kadar kılarmışım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kızım hatun cmrtesi evlenio hangi ara eklicende karar vercekkk sırnaşık şey

Poff kafamı karıştırdın tuğçe,yaramı deştin..
yarın evde bir sürü iş var ,kirpik arıcam köşe bucak minnacık şehirde.
mac'in m'sini bilmez buradakiler..

Valla canım bazı kuaförlerde oluo bi telefn aç istersen sen kuaförüne belki onda wardır..

Bide Tuğçeee yaa bnm oldğm kuaförde war kirpikk ben götrsem ayıp olmazmı yaa?

Evinde mi kılacakmışsın ,biz otelde olucaz..?

Valla canım otelde olursa nolur bilmiorum ama farktmio ev otel ya sonuçta bu şükür namazı işte Allah'a bugünlere geldiğinz için şükrediosun..
İster kılarsın ister kılmazsın öyle bi zorunluluk yok yani kılınması lazım diye..

Valla canım bazı kuaförlerde oluo bi telefn aç istersen sen kuaförüne belki onda wardır..

bende satın alacağım.
tek tek ekilenleri varmış en doğalları onlarmış.
şerit halinde olanları da varmış daha yapay duruyormuş..

hakket haaa sen bu gazla sabaha kadar kılarsın kız namazı 2 rekat yeter kızım abartma hahaha...enişte diyecek sofu cıktı bızım hatun be butun olanı kullanıyorum genelde tek tek olanlarıda guzel...

kuzum dert etme kuaför salonlarındada wardır ıllakı yada bak söyle yap ıllakı kozmetık dukkanları wardır sor takma kırpık warmı dıye ama sakın plastık gıbı gorunenlerden alma kıl gorunumlu olanlardan al 7 tl yede war 10 tly de war ama sakın plastık gıbı olandan alma...
bı bulsam resım koycam durun bakıom resımlerıme

bende satın alacağım.
tek tek ekilenleri varmış en doğalları onlarmış.
şerit halinde olanları da varmış daha yapay duruyormuş..

İşte bizim kuaförde war acaba ayıp olurmu diye çekiniorum bende alsammı almasammı diye..
Evet cnm tek tek olanları daha doğal duruo..
Tuğçe hangisini kullanıyo acaba..
Bide o bütünleri takanlarda bi kaç kere denk geldim ucundan çıkıo kirpik arada çok komik duruo sırnaşık şey

hakket haaa sen bu gazla sabaha kadar kılarsın kız namazı 2 rekat yeter kızım abartma hahaha...enişte diyecek sofu cıktı bızım hatun be butun olanı kullanıyorum genelde tek tek olanlarıda guzel...

O namaz biter elbet bi gün ama ondan snra Ferhatın dır dırı bitmes ne namazmış bütün kılmadıklarının acısınımı çıkartıosun die sırnaşık şey

yok cnm ben hep dısardan alıom goturuyorum takıyor ne ayıp olcak sen o markayı kullanıyosun kuaförun bısey demez rahat ol cnm

Saat 3 mü oldu akannehir
güya ben bu hafta erken yatacaktım,güzellik uykusu hesabına..
ben gidiyorum yavrukuşlar,öpüldünüz olumunekankayizsmile

yok cnm ben hep dısardan alıom goturuyorum takıyor ne ayıp olcak sen o markayı kullanıyosun kuaförun bısey demez rahat ol cnm

Ben bi bakıyım kuaförün nası kirpik takcanada senin dediğin gbi plastk görünümlyse kendim alır götürürürm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…