- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.721
Porselen yaptı ama hmm bir ürün kullandı,o sebeple çok doğal durdu.
kalıp gibi değildi,sanırım tam porselen de değildi.
kuaföre 2 de gittim 6'da çıktım kaydirigubbakcemile3
orada mendiller vardı özel onlarla çıkarttı,o gece nasıl çıkartıcam bilmiyorum..
duş alırım muhtemelen ..
güzellik işleri çok önemli,güzel değilsem,o gün zehir olur bana..
işini iyi yapması yanında samimiyet severim ben,cıvık da olmayacaklar ama..
Annem bence taktırma dedi,kuafördeki makyöz bence gerek yok dedi.
niyeyse kimse istemedi ama ben istiyorum sositososito
kuzum kımse ıstemıo dıe taktırmazlık yapma şayet sen istıosan bı dene gozunde ıcıne sınmesse taktırmassın ama şimdi çoğu gelinlerde takma kirpik war hawa katıyor cunku amaaaaaaaaaaaa diyeceğim şu ki kirpilklerin yoğun we uzunsa hiç gerek yok tatlım benım kırpıklerım kısa o yuzden takıyorum ben ama lens takan gelınlerı hıc dogal bulmuyorum bunu sölemeden edemeyeceğim...
Bende duş alcam zaten abdest fln alcas ya uğraşamam iki saatt ama ondan önce makyajı temizlemek lazım istesene kuaförden al 1 paket mendillerinden kolaylık olur sanada..
Ayh çok zor çıktıysa korktm şmdi he CADIARZU
Aynen cnm doğal olcak ama vıcık olmycak bu seferde baştan savma yapıolar işlerini samimiyete güvenip..
Aaa bencede tak cnm yaa ama ben hiç takmadım takma kirpik şmdiye kdr sen taktınmı hiç?
cnm yaaa allah haklarında hayırlısını wersın onlarındaa.
yarın kar gelıo dedıler uyuz oldum taylan seferı ıptal ettı kar gelıyor dıye ay uyuz bısey yaaaaa bu karda bı yagdı ılla hep yagacak yada yagdıracakalr zorla...
al cnm tabı alabıldıkelrını kusma kız tatlı telaşlar bunalr benım daha cokk eksıgım war ..ben su ısıtıcını tost mak.robotuydu utusuydu ewlenmeye yakın alıyım dıyorum modeller sureklı cıkıyor ama babam gecen babanneme gıtmsı zıyarete babannem bana bısyeler almıs robot mobot babam soyledı babannen almısbıseyelr dıye dedım nıe aldı sureklı model cıkıo dedım ne bılım kadın destek olmus almıs dedı dedım gri mi pembe değil onu biliyorum dedi babamda ıyı dalga gecıyor benımle bu ara ohaoldumsmile
Hee,namaz var değil mi..?
ya o namazı sadece erkek kılıyor diyor bazıları..?
Bende duş alcam zaten abdest fln alcas ya uğraşamam iki saatt ama ondan önce makyajı temizlemek lazım istesene kuaförden al 1 paket mendillerinden kolaylık olur sanada..
Ayh çok zor çıktıysa korktm şmdi he CADIARZU
Aynen cnm doğal olcak ama vıcık olmycak bu seferde baştan savma yapıolar işlerini samimiyete güvenip..
Aaa bencede tak cnm yaa ama ben hiç takmadım takma kirpik şmdiye kdr sen taktınmı hiç?
Tuğçecim nası çıkartcas onları glba 1-2 gn kalıo kirpikte le duymştm bn..
Hiç takmadım daha önce,merak ediyorum.
Doğal durması önemli ama benim için..
kirpiklerim kısa değildir ama uzatmak çoğaltmak da fena olmas :))
senin bir foton var mı canım,sadece göz vs..?
sen kullanıyorsun galiba..?
Hee,namaz var değil mi..?
ya o namazı sadece erkek kılıyor diyor bazıları..?
tatlım istersen o akşamda çıkarabilirsin tek tek bazı kirpikler bazı kirpiklerde bütün olarak onu dert etmeyın cıkarmak cok basit cnm ama bence cıkarmaya kıyamıcaksınız
bu arada haklısın cnm babanneme bı gıdıp bakayım neler almıs...
seydacım ewet bende duydum ewlendıgımız gun erkekde bayanda 2 rekat kendı ewınde namaz kılarmıs
tatlım ben kullanıyorum yakıdna resmımı bulursam eklerım buraya bakarsın yada bulamz ısem bır gun takar yakından ceker bakarsın olurmu ???
Poff kafamı karıştırdın tuğçe,yaramı deştin..
yarın evde bir sürü iş var ,kirpik arıcam köşe bucak minnacık şehirde.
mac'in m'sini bilmez buradakiler..
Evinde mi kılacakmışsın ,biz otelde olucaz..?
Valla canım bazı kuaförlerde oluo bi telefn aç istersen sen kuaförüne belki onda wardır..
Bide Tuğçeee yaa bnm oldğm kuaförde war kirpikk ben götrsem ayıp olmazmı yaa?
hakket haaa sen bu gazla sabaha kadar kılarsın kız namazı 2 rekat yeter kızım abartma hahaha...enişte diyecek sofu cıktı bızım hatun
Biliorum cnm ama hangisi daha kullanışlı onu bilmiorm..
Sen tek tek olanlarındanmı kullanıyosun yoksa bütün olanlarındanmı?
Git bi babannene bak bakalım neler almş içine sincekmi..
Evet cnm rekatları arttırmak size kalmş sonuçta şükür namazı bu Allah'a şükrediosun..
Ben sabaha kadar kılarmışım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Kızım hatun cmrtesi evlenio hangi ara eklicende karar vercekkk sırnaşık şey
Poff kafamı karıştırdın tuğçe,yaramı deştin..
yarın evde bir sürü iş var ,kirpik arıcam köşe bucak minnacık şehirde.
mac'in m'sini bilmez buradakiler..
Valla canım otelde olursa nolur bilmiorum ama farktmio ev otel ya sonuçta bu şükür namazı işte Allah'a bugünlere geldiğinz için şükrediosun..
İster kılarsın ister kılmazsın öyle bi zorunluluk yok yani kılınması lazım diye..
bende satın alacağım.
tek tek ekilenleri varmış en doğalları onlarmış.
şerit halinde olanları da varmış daha yapay duruyormuş..
hakket haaa sen bu gazla sabaha kadar kılarsın kız namazı 2 rekat yeter kızım abartma hahaha...enişte diyecek sofu cıktı bızım hatunbe butun olanı kullanıyorum genelde tek tek olanlarıda guzel...
ne kadar yan çizdim kılmamak için ya :mymeka:
Valla canım bazı kuaförlerde oluo bi telefn aç istersen sen kuaförüne belki onda wardır..
Bide Tuğçeee yaa bnm oldğm kuaförde war kirpikk ben götrsem ayıp olmazmı yaa?
yok cnm ben hep dısardan alıom goturuyorum takıyor ne ayıp olcak sen o markayı kullanıyosun kuaförun bısey demez rahat ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?