- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.941
teşekkürler kızlar...bana öyle duygu sömürüsü yaptı ki kendimi kötü hissettirdi.acaba yanılıyor muyum annem yaşadı diye önyargılı mıyım dedim ama yok mutsuz olacağımı biliyorum bi kere rahat edemem,rahaça oturamam,kalamam,duşa giremem.nişanlımla özelimi rahatça yaşayamam.ben eğer dik kafalıysam bu olayın olmasına izin vermem.sadece olacak problemlerin önüne geçiyorum bunun farkına varamazsa beni kaybedecek :çok üzgünüm:
Aslında böyle konularda en madur olan taraf erkekler oluo..
Anneleriyle sevdikleri arasında kalıp bi seçim yapmak zorunda bırakılıolar..
Onlar içinde kolay olmasa gerek..
Kendinizi onların yerine koyun bi kızlar..
Anneniz yanlız kalmak istemio atıorum 6 ay sizde 6 ay diğer kardeşinzde kalması gbi bi fikir çıktı eş adayınızda tepki verio olmaz beni kaybedersn dio..
Zor bi durum gerçekten..
Senin olayın gbi bi örnek wermek yerine daha makul bi örnek wermek istedm..
Neyse hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..
böle bişey olsa sen kabul edr mydn seydam :uhm:
inş canım yaa.bugün çok üzdük bu mevzu yüzünden birbirimizi.değer miydi,annesi oğlunun bu kadar üzülmesine neden olan şeyin kendisi olduğunu bilse ne hissederdi.bencillik kötü bir duygu.kendi bencilliği için insan oğlunun üzülmesine neden olur mu.sadece ben demek doğru mu.yeni bir yuva kuruyoruz,tüm yük nişanlımda,hiç kimse destek olmuyor ama böyle mevzularda nişanlımın evlat olması bekleniyor.umarım artık dayatmaz nişanlım ve bir ömürü değişmez böyle bir mevzuya...senağlama
Neyi cnm?
Aynı evde kalma olayınımı?
Allah göstermesin böyle bişey yaşasam gidip direk kayınvalidemle muhattap olurdum..
Çünkü benim samimiyetim war..
Ama burda derdi olan arkadaşın samimiyeti yok..
Gelsin üst katımda otursun arka sokağmda otursun o kdr çıkmazdaysak ama aynı ew hastalık olmadığı sürece kabul edilcek bişey değil..
hmm bnde kabul ediosn sandım öle bi yazmışsn ki tatlım anldım şimdi ne demk istdgni güzelim..
ben nişanlıma diyorum arada kalırsın.çok küçük bir mevzuda biz kavga etsek annenle, sen anneni mi savunacaksın beni mi,ya da evin içindeki o huzursuzluk seni kötü etkilemeyecek mi.diyorum ya kaynanam bana bir laf söylese altta kalmam ezdirmem kendimi.ee doğal olarak kavga çıkar.olayın temeline inersek aynı ev problem getirir.hiç olmasın böle mevzular.bende anneni hep seveyim en azından aradaki saygı yokolmasın evlilikler hep böyle mevzulardan bitiyor diye ama dik kafalılık yapıp anlamıyorsenağlama
Gerçi yanlış hatırlamıyosam edanın nişanlısı annemin yakınında ev tutalım gbi bi terchte sunmş onu kabul etsin o zmn..
En azından iki tarafta en az hasarla atlatmış olur bu durumu..
canım o kavgaya başlamamıza giden yol sadece.annesi yanında abisi varken yani şu anda bakıma muhtaç değilken istiyo yakında evi.yalnız kalırsa direk bizim evde.kadın her türlü başımda yani ben ikisinide istemiyorum.düşünsene yeni evliyiz çat kapı geliyorlar ya da her akşam bzim evde biter biliyorum.bi de derki siz çalışıonuz ben evde size yemek hazırlayım falan güya iyiliğe yorar olayı.yani bana her türlü zarar.ben evi yakında istemiyorum,kayananamı evimdede istemiyorum.:çok üzgünüm:
edacım inşallah herşey istediğin gibi olur tatlım zor durum ama umarım nişanlında seni anlayıp dediğini yapar ki yapmasıda gerekiyor...anansının yeri karısının yeri ayrı olmalıdır her zaman...
seni çok iyi anlıyorum ama herşeyin bir çaresi wardır eminim ki sene nişanlınla karşılıklı konuşarak anlaşacaksınızdır o kadar nişan yapılmış sanmıyorum ben nişanlının seni kıracağını anasını kendi ewine alacağını ...herşey gönlünce olsun canım sterst yapma kendi kendine canım walla üzüntüden bünyen zayıf düşer hasta olursun...herşeyin çaresi wardır üzülme canım...
inşallah canım benim.nişanlımı çok seviyorum umarım bu mevzu yüzünen daha çok kırmayız birbirimizi.tek istediğim mutluluk ve huzur.:Saruboceq:
2010 yılının en güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;
ben biraz daha aşkımın resimlerine bakıp yatacağım hepinize iyi geceler rüyanızda sewdiklerinizi görmeniz dileği ile yarın görüşürüz canlarım...
Başka türlü orta yol bulunamaz o zmn tamam bnm dediğm gbi çk yakın olmasada yakın semtlerde olsun die nişanlını ikna et o zmn..
Herşeyi ondan beklememelisin bence çnkü onunda suçu yok işin ucunda olan annesi..
Dolduruşa gelebilr hatta düşündüğünde seni haklı bulabilr bile fakat gözünün önüne annesi geldiğinde ona nası bunu açıklyca aklına geldiğinde arada sıkışıp kalıodur..
İyi geceler tatlı rüyalar cnm sende rüyanda aşkını gör görüşürs yarın öptmm by Şeniz :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?