"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Umarım bi çözüm bulabilrsiniz..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

iyi uykular canım...tesellin biraz iyi geldi.aşkın rüyana girsine sıkıca sarıl ona.ciciş uykular.opuyorumnanaktan

Öyle yapcam zaten cnm çıkıorum bnde gözlerim kapanıo..
Hadi görüşürs kızlar :a015:

bende uyuyacam,yarın iş var nasıl çalışacaksam mafoldumben müşterilerin çekeceği var..nese hepinize iyi uykular.sizinle sohbet güzeldi.aşkınız rüyanıza girsin. opuyorumnanaktan

bende uyuyacam,yarın iş var nasıl çalışacaksam mafoldumben müşterilerin çekeceği var..nese hepinize iyi uykular.sizinle sohbet güzeldi.aşkınız rüyanıza girsin. opuyorumnanaktan

İyi geceler tatlı rüyalar sanada..
Rüyanda aşkını gör..
Umarım herşey istediğin gbi olur..
Görüşürs by :a015:

kızlaaar merhaba nasılsınız:) Ben telaştan çok nadir girebiliyorum artık ama unutmayın ne olur beni Nikah günümüzü aldık sonunda artık 26.06.2010 geliniyim resmen :)

kızlaaar merhaba nasılsınız:) Ben telaştan çok nadir girebiliyorum artık ama unutmayın ne olur beni Nikah günümüzü aldık sonunda artık 26.06.2010 geliniyim resmen :)

Hoşgeldin cnm nasılsın_?
Dicem ama belliki çok mutlusun..
Günü almışsınız hadi hayırlı olsun..
Allah utandırmasın inşallah :Saruboceq:

teşekkür ederim hepinize güzel gelinler..Mutlu ve heyecanlıyım...Darısı size..Bi de sevgililer günü karıştırıyo kafamı.kazak bitmio bi türlü..Yanına hediye yapsam mı yeter mi fln..Bitapu beğenmiştim nette ama onu ben mi yapcam nasıl yaptırcam düz kağıda mı çıktı alcam fln filan :S bir de bizim 9 mart tanışma 1 nisan aşkımın d.günü...arka arkaya günler var kutlancak

ndrcn aynen bizimde hep üst üste geldi biliyomusun.. 28 eylül doğum günüm, 10 kasım aşkonun doğum günü, 20 aralık tanışma, yılbaşı geçti, 14 şubat da hem sözlenme yıldönümü hemde sevgililer günü :)) neyseki 14 şubat hediyesi kaldı bi alınacak :))

Ohh maşallah hepsi arka arkayaymış ya başka bişey alma bence..
Biz bayanlar hep aldıklarımz azmış gbi görüorus..
Doyumsuz oldğmzdan mıdır nedir bilemiycem ama yanlış yapıorus sırnaşık şey
Bence sen atkını bitir 14 şubtta onu wer diğer düşündüğünü 9 martta verirsin..
1 nisanada başka bişe bulrsn artkk..
Aa bu arada aşkın koç burcu bende koç'um :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…