- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.961
tabi ki annesinde bakacak,ihtiyaçlarını kaşılayacak,ne bilim kimsesiz bırakmayacak ama bunları yapması için alıp evine yerleştirmesi gerekmez.ben diyorum gider temizliğinide yaparım,aylık parasınıda yollarız.ilgilenmek sadece evin içine alarak olmuyor diye anlamıyor.zaten mevzu çok uzarsa annesiyle konuşacağım.umarım uzamaz.nişanlımı üzmek istemiyorum ona değil bu düşünceyi verene çatarım en son
2010 yılının en güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;
ben biraz daha aşkımın resimlerine bakıp yatacağım hepinize iyi geceler rüyanızda sewdiklerinizi görmeniz dileği ile yarın görüşürüz canlarım...
saol tatlım benim sende yat dinlen canım walla hasta olma sakın öptüm canım opuyorumnanaktan
Umarım bi çözüm bulabilrsiniz..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..
Öyle yapcam zaten cnm çıkıorum bnde gözlerim kapanıo..
Hadi görüşürs kızlar :a015:
umarım canım.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.mutlu gelinler olalım,mutluluk rolü yapan gelinler değil :çok üzgünüm:
bende uyuyacam,yarın iş var nasıl çalışacaksam mafoldumben müşterilerin çekeceği var..nese hepinize iyi uykular.sizinle sohbet güzeldi.aşkınız rüyanıza girsin.opuyorumnanaktan
kızlaaar merhaba nasılsınız:) Ben telaştan çok nadir girebiliyorum artık ama unutmayın ne olur beniNikah günümüzü aldık sonunda artık 26.06.2010 geliniyim resmen :)
kızlaaar merhaba nasılsınız:) Ben telaştan çok nadir girebiliyorum artık ama unutmayın ne olur beniNikah günümüzü aldık sonunda artık 26.06.2010 geliniyim resmen :)
selam kızlarr :)) tazecik gelinlerrr :))
Slm cnm hoşgeldin :1hug:
hoş buldum bitanem :)) nasıslınn:1closedeyes:
Ben iyiyim cnm Allah'a şükür opuyorumnanaktan
Sen nasılsın?
teşekkür ederim hepinize güzel gelinler..Mutlu ve heyecanlıyım...Darısı size..Bi de sevgililer günü karıştırıyo kafamı.kazak bitmio bi türlü..Yanına hediye yapsam mı yeter mi fln..Bitapu beğenmiştim nette ama onu ben mi yapcam nasıl yaptırcam düz kağıda mı çıktı alcam fln filan :S bir de bizim 9 mart tanışma 1 nisan aşkımın d.günü...arka arkaya günler var kutlancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?