"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

gerçekten mi şeydacım:)Evet koç burcu..1 nisandan sonra haziranda da düğün var zaten kazak zor bitcek gibi..Diğer aklımdaki hediyeleri de ilerleyen zamanlarda yapıım diom.şimdi sadece kazak

yaparsam da hazırladığım tapuyu kendim çıktı alıp beyaz bi kartona yapıstırcam ayağı fln olmasın napiimm

gerçekten mi şeydacım:)Evet koç burcu..1 nisandan sonra haziranda da düğün var zaten kazak zor bitcek gibi..Diğer aklımdaki hediyeleri de ilerleyen zamanlarda yapıım diom.şimdi sadece kazak

1 nisanda şaka gbi dğmuş sırnaşık şey
Iyyy ne geyik günümdeym ya :lepi:
Neyse kazakmydı cnm ben atkyla karıştırdım ksra bakma..
Evet sen ellerinle örüosun onu yaa daha değerli hiç bişey olamaz onun üstüne zaten..
Yeterlidir bi kazak sen bitirmeye çabala cnm annem fln biliosa örmeyi yardım iste yoruldğnda birascık dewam etsn..
Ama yetiştir 14 şubata..
Ne kadarı kaldı ne kdrını bitrdin?

canımsın yaa ön bitti arka da bitmek üzere..Annem de kaç kez söledi yardım edeyim diye ben uyuz yok hepsi benim emeğim olsun dedim imdi uğraşıyorum

canımsın yaa ön bitti arka da bitmek üzere..Annem de kaç kez söledi yardım edeyim diye ben uyuz yok hepsi benim emeğim olsun dedim imdi uğraşıyorum

Eee canım çoğu bitmiş o zmn arkayı btrdkden snra kollar kalıo bitek..
Yetiştirrsn onuda inşallah 14 şubta kadr..
Ben 1 kere kazak ördüm ilk ördüğüm şey de kazaktı zaten valla 1 kışta anca bitrdim oda annemin yardımyla sırnaşık şey
Habire bi yerlerde yanlış yapıodum napim ilk kez öğreniodum sırnaşık şey
Zaten o ilk we son oldu :roflol:
Aaa neden annenin yardımını kbl etmiosun bişe olmaz cnm yaa yardım etsin..
Hemen hemen hepsini sen yapıosun zaten 1-2 sıradan bişe olmaz öle düşünme yerimseniben

Şeyda cım sanada maşallah

Abarttığm kadar deil kız kışa yetişti sırnaşık şey
Ama aşkım umutsuzluğa kapılmıştı baya boşver hayatım btmicek heralde weya sen hiç başlamadın beni kandırıosun..
Bu kadar zamnda 1 kazağı bitirememen ilginç diodu sırnaşık şey sırnaşık şey
Ya napim gidip siyah yün almışm ilk kez bişe örcem hata yapsam kap karanlık görene kdr canm çıkıo sök bidnya ördüğün şeyi o yzden baya aksilik çıktı sırnaşık şey
Amaa sonunda bitirebildim zafer bnm oldu :lepi:
Bidaha da kazak fln örmeyi düşünmüorum..
Belki atkı örebilirim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

hiç sewmiyorum şu 14 şubatı...
5 senedir 14 şubatı kutlamadım zaten 14 şubatta ayrılmıştım eski erkek arkadaşımla hiç bir anlamı yok benim için acıdan başka

Hoşgeldin Tuğçem nasılsın?
14 şubat ve diğer bütün özel günler bnm için sıkntı oluo çnkü hedye konusunu çok kafama takıorum..
Ama senin geçmişte kalmış neden hala sana acı verio?
Bitmiş gitmiş sen yeni bi yola başladın artık..

hoşbulduk canım...
bende hediye alma konusunda çok kararsız kalıyorum çoğu zaman çok zor beğenirim herşeyi...
çünkü şeydam çok sewmiştim ben kimseyi onun kadar sewemedim bu gerçek...
zaten ben sewdimmi tam sewiyorum ama bu 1 kişi için geçerli oluyor diğer ilişkilerimde tedbirli dawrandım hep yine acı çekmiyim diye...
o yüzden o insanın acısıyla tatlısıyla benim için yeri çok farklı...

Aynen bende zor beğenirim we çok büyütüorum birine hedye alcağm zaman..
Değer werdiğim insanlar oldğu için ne alırsam alıyım onlara azmış gbi gelio hep gözüm hiç doymuo..
Hiç kimse acı çekmek istemes tbikide hele ki sütten ağzı yanmış biriyse..
Fakat bu kdr engeller koyarsan önüne ne mutlu olabilrsin nede mutlu edebilirsin..
Birazcıkta oluruna bırak Tuğçem..
Her zaman mutlu olamıyorus malsf..
Acı da çekmemiz gerekio..
Hayat işte..

selam tutim hayırdır cok sevmiştim fln şaşırdım birşey mi oldubilmiyorumkismile

haklısın canım akışına bıraktım bende zaten ama karşıma çok iyi biri çıktı her zaman şükretmişimdir halime belkide şükretmemin hediyesi olarak allahım taylanı çıkardı karşıma...

hoşgeldin sonyacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…