- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.981
gerçekten mi şeydacım:)Evet koç burcu..1 nisandan sonra haziranda da düğün var zatenkazak zor bitcek gibi..Diğer aklımdaki hediyeleri de ilerleyen zamanlarda yapıım diom.şimdi sadece kazak
canımsın yaaön bitti arka da bitmek üzere..Annem de kaç kez söledi yardım edeyim diye ben uyuz yok hepsi benim emeğim olsun dedim imdi uğraşıyorum
canımsın yaaön bitti arka da bitmek üzere..Annem de kaç kez söledi yardım edeyim diye ben uyuz yok hepsi benim emeğim olsun dedim imdi uğraşıyorum
Şeyda cım sanada maşallah
Hoşgeldin Tuğçem nasılsın?
14 şubat ve diğer bütün özel günler bnm için sıkntı oluo çnkü hedye konusunu çok kafama takıorum..
Ama senin geçmişte kalmış neden hala sana acı verio?
Bitmiş gitmiş sen yeni bi yola başladın artık..
hoşbulduk canım...
bende hediye alma konusunda çok kararsız kalıyorum çoğu zaman çok zor beğenirim herşeyi...
çünkü şeydam çok sewmiştim ben kimseyi onun kadar sewemedim bu gerçek...
zaten ben sewdimmi tam sewiyorum ama bu 1 kişi için geçerli oluyor diğer ilişkilerimde tedbirli dawrandım hep yine acı çekmiyim diye...
o yüzden o insanın acısıyla tatlısıyla benim için yeri çok farklı...
hoşbulduk canım...
bende hediye alma konusunda çok kararsız kalıyorum çoğu zaman çok zor beğenirim herşeyi...
çünkü şeydam çok sewmiştim ben kimseyi onun kadar sewemedim bu gerçek...
zaten ben sewdimmi tam sewiyorum ama bu 1 kişi için geçerli oluyor diğer ilişkilerimde tedbirli dawrandım hep yine acı çekmiyim diye...
o yüzden o insanın acısıyla tatlısıyla benim için yeri çok farklı...
Aynen bende zor beğenirim we çok büyütüorum birine hedye alcağm zaman..
Değer werdiğim insanlar oldğu için ne alırsam alıyım onlara azmış gbi gelio hep gözüm hiç doymuo..
Hiç kimse acı çekmek istemes tbikide hele ki sütten ağzı yanmış biriyse..
Fakat bu kdr engeller koyarsan önüne ne mutlu olabilrsin nede mutlu edebilirsin..
Birazcıkta oluruna bırak Tuğçem..
Her zaman mutlu olamıyorus malsf..
Acı da çekmemiz gerekio..
Hayat işte..
selam kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?