"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Belkide cnm :1hug:

Eee alcanmı hedye 14 şubtta adanalı aşkın Taylan'a sırnaşık şey

valla kızlar bende de aynı ne yapsam az gibi..Bu arada takvim oluşturayım dedim kendim ama onun için program bulamadım nette

Çok sağol cnm bunu biliyorum doğru.Aslında benim aradığım kendi fotolarımızdan oluşan bi masaüstü ya da duvar takvimi yapabileceğim program
.

Çok sağol cnm bunu biliyorum doğru.Aslında benim aradığım kendi fotolarımızdan oluşan bi masaüstü ya da duvar takvimi yapabileceğim program
.

masa üstüde takvim olan var cnm ama o değn nederi anlamadımeyvahedigeldismile

canım resimlerimizden oluşan bi takvim oluşturup çıktı almak istiyorum.Normal takvim ama bizim resimlerimiz lacak ve çıktı alacağım

Canım benim ,çok iyiyim,özledim seni olumunekankayizsmile
düğünden sonra benim evde gün yapalım yahu,tanışmak istiyorum sizlerle

Bende seni özledimm :kedi: aklinialirimsmile
Kız biz senin evi batırırs walla bidnya temizlk çıkar dışarda görüşelim en iyisi yeni gelin ewi orası mahfolmasın sırnaşık şey
Bende tanışmk istiorm sznle..

Nolsun cnm ya balayı için yerlere bakıorum fiyatlara bakıorum fln..
Sende ne war ne yok cnm heycan ne dorukta :lepi:

Uygun mu bari..?
Bizde yazın gideceğiz ama kamp kuracağız,maceraaa olsun diye kaydirigubbakcemile3

Ayy yine gitti heyecanım,hatta kayınpederim aradı,diyor ki niye durgunsun,biz heyecandna ölücez laelaelaelaelae

şeydacım alacam ama gömlek alıcam ben çok sewiyor işi gereği gömlek giyiyor birde
hoşgeldin serapcımmmmmmmmm
kız serap walla bende çok tanışmak istiyorum sizinle

kızlar ender mağazaları nerelerde var biliyormusunuz yaaa

Uygun mu bari..?
Bizde yazın gideceğiz ama kamp kuracağız,maceraaa olsun diye kaydirigubbakcemile3

Ayy yine gitti heyecanım,hatta kayınpederim aradı,diyor ki niye durgunsun,biz heyecandna ölücez laelaelaelaelae

Ulta herşey dahil bakıorum ama netten en ufack olumsuz bişe gördümmü hemen soğuyorum..
Çokta uçmak istemiorum..
Ama balayı sonuçta memnunda kalmak istiorm..
Heryerden yabancıların fışkırdığı ölen kesilen karpuzların akşamda serwis edildiği bi yer istemiorm..
Bu yaz büyük bi hatayla marco polo ya gittk lanet gelsin adını bile duymak istemiorm oranın 2 gün boyunca ağladım hemen marti myraya gittk değiştrdik oteli o yzden acayip panik oldum o otel yüzünden..

Olur öyle Serapcım yaa durgunlaşman gayet normal hep full heycan olamazsınki..
Ne güzel heycan dorukta onlar da da yarın geliolar dmi cnm?
Yoksa yarın sırf nişanlınmı gelicek?

Hmm anladım cnm gömlek giyiyosa hep iyi bi hediye olcak o zmn..
Sitesi yokmu cnm?
Sitesine girip bak nerelerde mağzaları war diye..

Kizlar biz balayimizi ayarladik.

5 yildizli otel, Antayla-Lara'da Delphin-Palace. Hersey dahil. 10 günlügüne tl fiyati olarak 2100. yani 1050 €.
Buraya göre süper bir fiyat, ama biz sezon disinda gidecegimiz icin böyle. Cok heyecanliyim yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…