"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ultra herşey dahil ve balayı aksiyonu olan yerleri seç bence
bu liste güzel...
Balayı Otelleri | Etstur

ailecek gelecekler,anne-baba benim tosuncuğum aklinialirimsmile
kardeşi düğün günü gelecek işte misafirlerle..
gelsinler ya,düğün moduna gireyim bende sırnaşık şey

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınz opuyorumnanaktan

Bende genelde ets den bakıorum cnm..
Hemen bakıorum yolladğn linke de çok teşekkr ederm..

Evet evet gelsinlerr zaten ne kaldıki şunun şurasında yaw..
Aa bişe sorcm sizin kınada nişanlında olckmı?

baktım şeydacım ama saçma sapan internet sitesi war mağanın şubelerinin tel numaraları yok gıcık oldum

Ayhh zaten şu mağzalrn sitelerine gıcık oluorumm..
Schaferın sitesine girmeye çalışıorum nerde satılıo die açılmıo site ya pc yi kitlio gıcık oldum klava:

yar cım hayırlı olsun tatlım

serapcım sen bir ewlen alış ewine tatlım sonra geliriz artık şeydayla bu arada nerde oturucan istanbulda

şeydacım sorma adres war tel yok şimdi gidicem o kadar yolu kesin ayakkabı yok derler uyuz oluyorum bu ara heşeye

olacak ama kına yakılırken sadece,yani biz öyle istedik..?
siz de nasıl oluyor..

satış noktaları canım schafer ..
İSTANBUL

Bizde daha tam net belli değil cnm eniştemin cafesnde olma ihtimali yüksek orda olursa alt katta erkekler üstte bayanlar olur diye düşündük ama bakalım nası olcak..
Eğer eniştemin cafesnde olmasaydı bizde de öle cnm kına yakıldğnda damat gelir..
Çok saol Serapcım baktın yolladn bende tıkladm link e ama pc kitlendi açılmıo bende ya mafoldumben

kızlar dizi izliyorum gelirim yine hepinizi öpüyorum pc acık olcak arada bakarım

Merhaba Güzel Gelinlerimmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz??
Ben çoooooookk mutluyum çünküüüüüüüü bugün gelinliğimin siparişini verdimmmmmmmmmmmm :)

Merhaba Güzel Gelinlerimmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz??
Ben çoooooookk mutluyum çünküüüüüüüü bugün gelinliğimin siparişini verdimmmmmmmmmmmm :)

Füsunummmmmmm hoşgeldin balımmm..
Ben iyiyim Allah'a şükürr sende iyisin çok sewindim..
Yaa herkes erken fln dio etrfmda benm gelinlikçi sna ne dedi ne kdr sürede bitirrmiş gelinliği?
Modeli warmı cnm warsa göstersene..
Veeeeeeeeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnn inşallah hayal ettiğin gbi bişey olur gelinliğin bittiğinde cnm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…